31.1.2011

Rakkaat ritarit

Maanantai-illan kunniaksi rakastin ukkorähjää rikkailla ritareilla. Vai onko ne köyhät.... Hyvää oli, enivei...

Uintireissun satoa

Tää kävelee kamera kourassa joka paikkaan. Siinä vaiheessa voitte huolestua, jos alkaa tulla kuvaa esim. weecee käynneistä. Tai sit niitä kivoja otoksia, make eestä, make takaa. Tänään leikin jo ihan professionaalii. Putket tanakasti pystyssä tsuumailin. Olin tärkeenä. Hyvin tärkeenä.

Aamuvalo partsilta

Taivaanrantaa

Mun hyytävä syleily. Parasta.

Elä huku!

Tästä tää pyllähtää

Ryppyjä ja outoja lärpäkkeitä

Pikku koira herätteli mut aamulla. Hän käy silleen kevyesti tuhahtelee, ylös siitä senkin laiska läski. Hän on oppinut, että pääsee aina aamulla mun sänkyyn ja onhan se silloin noustava. Aamutoimien jälkeen kaivautuu peittoni alle ja siellä nyt kuorsaa. Juu, hän kuorsaa kuin pahaset äijät. Ihmeellisen paljon lähtee ääntä noin pienestä koirasta. On se höperö...

Katsottiin eilen Kohtaamisia leffa. Oli aika hyvä. Sellainen harmittoman mukava katsottava. Tarina ei ollut mikään elämää suurempi, mutta näyttelijä suoritukset tuoreita ja uskottavaa osaamista. Ainut epätasainen oli tämä Jenni Banerjee.


Eilen meillä syötiin maksaa. Se on herkullista. Välillä iskee oikein maksahimo. Suhteellisen helppo ape. Mitä nyt pottumuussiin joutuu kaveriksi väsämään. Lisänä puolukkahilloa, paistettua sipulia. Se on siinä. Terveellistä ja taivaallista.




Mitäs tänään olisi ohjelmanumerossa? Matkalaukku pitää hakea kellarin uumenista ja aloittaa pakkaaminen Levin reissulle. Tuleva työviikko on kiireinen, joten olen hyvä ihminen ja teen sitä jo nyt. Ei tule kiire, eikä ressi. Ai, tuosta tulikin mieleeni, että pyykkikone täytyy laittaa laulamaan. Saa puhdasta mukaan. Tavallisen sutjakkaa maanantaipäivän viettoa siis.....

Illalla otettiin muotokuvia. Ukkorähjä kuvasi minua kaikilla mahdollisilla putkilla ja eri "ohjelmilla." Mie olin oikein tukkani föönannu ja pikkusen puuteria poskille hipaissut. Voe helevetti, kyllä se ikä alkaa tässäkin naamassa näkyä. Olin ajatellut olevani nuorekkuuden ihmelapsi. Vai voisiko se vika olla uudessa kamerassa? Pitääkö laittaa vaihtoon, jotkut ryppysuodattimet on ainakin saatava. Otettiin noin viiskyt kuvaa ja yksikään ei ole julkaisukelpoinen. En mie ryppyjä pelkää, mutta miten tää naama roikkuu sellaisia outoja lärpäkkeitä? Ne on niin kuin sellaisia isoja ryppyjä. Paskat, ne mitään ryppyjä ole, ne on kunnon vekkejä! Ei taida enää voiteista olla, se on veitsi mikä seuraavan kerran tässä pärstässä vilahtaa / viiltää. Tähän on tultu.

Menen vielä hetkeksi Juppen viereen. Luen Parempia kuvia oppikirjaani, tässä iässä joutuu lukemaan muutamaan kertaan, että jotain jäisi muistiinkin. Ja mikäs, ihan mielenkiintoinen opus. Antoisaa alkanutta viikkoa!

30.1.2011

Harhoituskuvia

Tie onnistuneeseen kuvaamiseen on pitkä ja kivinen. Vain kuvaamalla oppii. Iso asa, valotusaika ja aukon säätö pyörii mielessä sekavana massana. Toivottavasti uni jäsentelee ja jotakin on jäänyt kovalevylleni. Harjoitus tekee mestarin. Tässä muutama otos....



Kirjautuminen blogilistalle

Miksi kannattaa rekisteröityä Blogilistalle?

Blogilistaa voi käyttää uusien blogien etsimiseen ja listojen selailuun ilman rekisteröitymistä. Jos haluat ilmoittaa uusia blogeja Blogilistalle tai merkitä blogeja suosikeiksi ja seurata niiden päivityksiä, tulee Sinun rekisteröityä käyttäjäksi. Rekisteröityminen on ilmaista.


Miten blogin voi tilata tai merkitä suosikiksi?

Blogilistan käyttäjät voivat merkitä blogeja suosikeiksi eli tilata blogeja. Blogin voi merkitä suosikiksi blogin tietojen yhteydestä löytyvällä ”Merkitse suosikiksi” –linkillä, tai listoilta löytyvillä ruksattavilla laatikoilla.

Miten voin etsiä blogeja tai blogikirjoituksia?
Voit etsiä blogeja joko suoraan hakutoiminnolla tai Blogilistan navigaatiosta löytyvästä hakemistosta, josta löytyvät kaikki Blogilistan blogit. Hakemistossa voit klikata kirjainta, jolloin näet kyseisellä kirjaimella alkavia blogeja sekä avainsanoja.
Hakutoiminto löytyy sivuston ylänurkasta. Hakutulokset on jaettu ”Merkinnät” ja ”Blogit” välilehtiin. Blogit –välilehdellä näytetään blogien nimiin tai kuvausteksteihin kohdistuneet hakutulokset. Merkinnät –välilehdellä näet hakutuloksia suomalaisista blogikirjoituksista (mukana ovat ne blogikirjoitukset, jotka julkaistaan Blogilistan blogien RSS-syötteissä).

Tässä muutamia ohjeistuksia. Lienekö näistä mitään apua?

Valokuvausta

Jep, jep. Ulkona paistaa mahtavasti aurinko. Hyvä päivä harjoitella kameraa. Otan kaikki mun "putket" messiin ja käyn tsuumaamaan. Hei, mä tsuumaan.... Sain eilen myös opintokirjan kuvauksesta. Siihenkin pitää tutustua, ja ihan ajatuksella. Valokuvaus on aika pitkälle tekniikkaa ja siinähän en tunnetusti ole kovinkaan pro. Mutta täytyy myös muistaa, että ei hävitä sitä sielunsa silmin kuvaamista. Ei kuvan tarvitse aina olla laadullisesti täydellinen ollakseen hyvä. Se on se tunne. Täytyy olla tarkkana, että en menetä kuvaamisen iloa.




Tässä nämä pötkylät. Toisella pääsee lähelle kaukaa ja toisella on sitä valoherkkyyttä pimiään tunnelmaan. On se mahotonta meininkiä.

Heh, minua vähän huvittaa. Tein siis eilen niitä parsarullia. Hienosti laitoin tänne kuvat ja ohjeet juu... Pikku kömmähdys sattui emännälle. Unohdin tosiaankin kietaista myös ne parsatangot sinne kinkun sisään. Uuups! Ukkorähjä tulee illalla ja ihmettelee, että mitä toi avattu parsapurkki tekee siinä pöydällä. Siinäpä sitten selviää, että on Martalta parsat unohtunut vallan. Tarjoan kolmea (3) hyvää syytä. A) Martta oli niin innoissaan kuvaamisesta, että unohti parsat. B) Martta oli kännissä. C) Martalla on alkava deme. Siinäpä sitä onkin pähkinää purtavaksi. Nyt kuvailemaan!

29.1.2011

Höpö pöpö pöpötys!

Joku lukijoista on jäänyt kaipaamaan höpötystäni. On kiva kuulla, että jotkut ovat jaksaneet myös kirjoitustunteenpurkaus hirvittävän pitkää tekstiosastoa. Nykyään pitää olla kuvaa kertomassa, aikaa tarinalle ei ole. Eikä jakseta lukea pitkiä purkauksia. Siksi olen vaihtanut tyylin, enemmän kuvia ja vähemmän tekstiä. Näin me jaksamme tapahtua...  En kuitenkaan unohda kokonaan höpötyksiäni. Tulee niitä jatkossakin.

Huomasitko, että blogini etusivulla on myös suora linkki blogilistalle. Siellä voi rekisteröityä lukijakseni. Roskapostia ja muutakin asiatonta lähettelyä on turha pelätä. Sitä ei näiden sivujen kautta koodailla. Olet turvassa. Tehkäämme se!

Sitruuna homo!

Kynttilän valo 

Tyhjä vai täysi?


Joo, tiedän, mulla on uusi kamera ja kovasti yritän. Minne minä näitä kuvia muuten puren, jos en tänne? Tämä on harjoitusta. Vaatii paljon opiskelua. Ukko nukkuu jo lattialla, pikku koira on vieressä. Pitäisikö rantautua perheen pariin ja aloittaa hillitön leikki. Välillä täytyy olla perheeni läsnä. Huomenna lisää ja paljon kuvia ( harjoittelemme huomenna luonnossa.)

Parsarullat

Lauantai-ilta on pehmeästi laskeutunut mirjankujan sumuisille silloille. Viikkosiivous on tehty ja nyt on aika hieman myös rentoutua.  Olla vaan silleen hyvällä fiiliksellä, juu nou? Pyykkikone vetelee viimeisiä linkouksiaan ja illallismenjyy on redi. Lattiat kiiltää ja janoiset kukkasetkin on juotettu. Emäntä suo itselleen ruuanvalmistus juomaksi hieman kuplivaa. Poks! Taidan lasillisen nauttia...

Ostin tänään kaksi uutta objektiivia uuteen kameraani. Just niin, läksin yhtä ostamaan ja kahden kanssa tulin ulos. Nyt on putkia millä kuvata! Taisin hieman hurahtaa valokuvaukseen. Kallis hurahdus oli taas. Okkei, nyt on välineet kunnossa, antaa paukkua kuvaa vaan! Edessä raivokasta harjoittelua, tänne tulee kyllä opintomateriaalia jonkin aikaa. Anna laatu anteeksi, katso sydämellä. Olen intohimoisen innostunut kuvailemaan. Uusi maailma, uusi elämä.

Aina ei tarvitse viittä lajia illalliselle. Välillä syödään silleen helposti. Emäntä huokaisee ja on onnellinen...

Tarvitset kermaa, saunapalvikinkkua, emmentaljuustoa ja parsaa.

Kaveriksi vihersalaatti.

Parsarullat matkalla uuniin.

Kermainen kylpy ja nyt uuniin.

Tänä iltana syödään silleen helposti vain parsarullia vihersalaatilla. Tosi helppo, nopea ja maukas ruoka. Hiukka hapokas valkoviini kaveriksi, niin vot, kun elämä lähtee. 

PARSARULLAT

Kiedo parsa ja juustotangot hyvän saunapalvikinkun sisään. Laita ne uunivuokaan, päälle kermaa ja pippurisekoitusta. Paista 225c noin 30 min. Tarjoile maukkaan vihersalaatin kanssa.

VIHERSALAATTI

Salaatti revittynä. Tomaatti viipaleina salaatin päälle, kurkku suikaleina. Päälle oliivivalkosipulifetajuusto, kaprista, parmesanlastu, balsamico ja seesamöljy. Lisää sopivasti hapokkuutta sitruunamehulla.  Päälle vielä erilaisia siemeniä.

VIINIT:

OLVI 3.olut
Grow More sidukka
Jegermaisteri
Salmari
Limoncello
Baileys

Olin ajatellut, että postaan nämä ruokaohjeelliset erikseen ja ne löytää aina tunnisteiden alla ruokaohjeista. Jos tarvitset jotakin kokeilemaani reseptiä, tämä helpottaa löytämistäsi.

Tänään oli myös pyykkipäivä. Huomaa paidat kuivuu paikallaan?

Parsarullat. Emännälle kävi moka, parsat unohtu. Laitettiin ne rullien päälle.

Vihersalaatti ja parsarullat.

Aina ei tartte olla loistokasta ollakseen hyvää. Tässä siis postaus ruokaohjeisiin. En höpötä tähän enempää, laitan fiilarit eri kattaukseen. Näin on hyvä.

Tortta på tortta.





28.1.2011

Juppen uusi takki

Juppe sai tänään uuden takin. Pikku koira oli ostokseen tyytyväinen, vain pientä murinaa ja hampaiden kiristelyä... Mutta liikunnalliset toimet onnistuivat heti, eikä hän jähmettynyt järkytyksestä. Koko perhe kiljahteli riemusta. Hyvä Juppe, hieno poika!



Olen minä muutenkin aika hieno pakkaus. Vähän mörökölli välillä, mutta tykkään kovasti olla porukoissa. Oikeesti mun nimi on Kolumbus Major Treasure, mut noi höpöt kutsuu mua Juppeksi. Ovat muutenkin ihan höperöitä... Mun paras kamu on Hilma, vetävä narttu Kalliosta. Terkkuja!


Väriä elämään!

Guuuuud Moooorning!!!!
Taas on viikonloppu käsillä, etteikö ihan reisillä. Mahotontoa vauhtia menee nämä päivät. Valuvat käsien läpi, kuin tenu holistin kurkkuun. Voe pyhä jyssäys! Sikäli poikkeava weekend, että olen duunissa huomennakin. Ensi viikolla on lyhyt viikko. Torstaina lähdemme Leville lepattaa. Skimbareissu / pikkujoulu duuniporukan kans. Auts, toivottavasti yritän ymmärtää, että en ole enää kaksikymppinen ja poukkoile siellä kuin hullu, kiimainen poro areenalla. Luoja varjele. Kiva lähteä, erityisen kiva.

Ostin pari viikkoa sitten lukulasit Tiimarista ( taisin jo mainitakin asiasta.) Olen käyttänyt niitä iltaisin vuoteessa, että olen nähnyt rakast...... siis lukea tietenkin. On parempi lukea kun näkee jotakin :) Mutta nyt otin ne käyttöön tähän koneelle ja täytyy myöntää, että tämä ruutu näyttää hieman erilaiselle. On se ihminen tyhmä. Tihrustaa ja tekee tahattomasti elämästään hankalan. Lukulasit auttaa kaikkeen.

Aamuinen duunimatkani menee Espan kautta ja alkuviikosta minua tervehti värikäs näky. Se läikähti minussa ilona ja sain kiinni hyvästä tuulesta. Liekkö ikkunateipit vain väliaikainen suoja remontille vai pysyvää somistetta. Musta ne oli hienot.





Harmaan päivän keskellä nämä toi mukavasti väriä. Huikea taidepläjäys on tulevan Marimekon ns. Marin kulmassa. Siinä missä ennen oli Strinbergin kaffila. Enemmän tämmöistä.

Ostin siis eilen sen kameran ja sain nukuttua viime yön. Mutta ajattelin käydä ostamassa isomman objektiivin. Täytyyhän miehellä kunnon putki olla.... senkin äijä. Minä. Hah! Kodin Anttilassa on tarjouksessa Canonin 55-200 millinen putki hintaan 249€. Onko teistä joku asiantuntija ja osaisi tietämätöntä valaista ko. hankinnasta? Mahtaako olla asiallinen, mitä pitäisi ottaa huomioon? Käsitykseni on, että ton kokoluokan putket on suht arvokkaita, onko toi huono halpa valinta, millä ei oikeasti tee mitään? Vai riittääkö se harrastelijakuvaajan tarpeisiin. Olisin tiedoista kiitollinen.

Jepulis Pepulis. Työt kutsuu. Tsähäkkää perjantaita kaikille!

27.1.2011

Himohermosta nappaa

Mun lempisuklaa on tällä hetkellä Maroboun Lemon&Ginger ja Minttu tummasuklaa. En ole oikein koskaan tykännyt tummasta suklaasta, mutta näiden kohdalla sydämeni suli. Tai siis mikä siinä nyt sulaa, kun syö suklaata? Johonkin himohermoon tämä herkku osuu. Nytkin on tietokoneen näppäimet ruskeena suklaasta. Senkin tahmanäppi. On se niin ihanaa!! Kokeile!!! P:S Tätä ei tartte syödä niin paljon kuin tavallista tsukulaadee. Pari palaa riittää, riittäähän?



Hurjasti paljon kiitoksia kaikille uusille lukijoille! Olen teistä onnellisen kiitollinen. Ja hei, blogilistallakin on havaittavissa nousua. Hienoo!!! Te annatte minulle ja mun uudelle kameralle hyvän syyn jatkaa. Tässä hedelmällinen emi sinulle! Siis kuva. Mie olen maho lehmä, enkä mitenkään emi hedelmä.

Canon EOS 550

Jipiiiii!!!! Tänään sen tein ja ostin uuden kameran. Niin pitkään ja hartaasti sitä halusin. Ainahan sitä ajattelee, että nyt ei ole vara. Helvetti, milloin sitten on? Mä voin jäädä huomenna putoavan lentokoneen alle ja ainut mikä harmittaa on se, että en ostanut sitä uutta kameraa. Nyt ostin ja nyt on. Olen onnellinen, olen huikean onnellinen. Järkyttävä opiskelu edessä, sillä haluan oppia kuvaamaan "luovasti." Kamera on digitaalinen järjestelmäkamera eli automaattitoiminto löytyy. Se on hyvä, koska sillä päästään alkuun ja opiskella voi tässä sivussa. Teitä vartenhan minä opiskelen, haluan ilahduttaa päivääsi kauniilla kuvilla. Maltankohan nukkua ensi yönä vai kuvaanko koko yön....



Canon EOS 550D

Tekniikan Maailman (14/2010) vertailussa välineet parempiin kuviin: Canon EOS 550D vertailun kärkeen!

Canon EOS 550D - Tekniikan maailman vertailun kärkeenTekniikan Maailman vertailussa oli mukana kolme erilaista järjestelmäkameraa. Järjestelmäkameroiden vahvuuksia ovat nopeus, terävyysalueen hallinta sekä teknisen laadun kohentuminen etenkin vähässä valossa ja liikkuvaa kohdetta kuvattaessa. Lue lisää oheisesta koosteesta.

Dementtiaa ja vauvakuumetta.

Voe järjen pimmeyttä! Kiva yllätys pakastimessa. Olin laittanut lauantai-iltana hätäpäissäni Fresita pullon pakkaseen. Ajattelin, että vierailla on vielä jano ja täytyy olla juotavaa. Pullo ei ollut kylmässä, joten pikainen jäähdyttäminen olisi ollut paikallaan. Noh, vierailla ei ollut enää jano ja minä tampio unohdin pullon sinne. Sunnuntai aamupäivällä kuulin kyllä paukahduksen ja ihmettelinkin sitä, mikä keittiössä paukkuu? Helvetti, tätä muistia. Pätkii nykyään ja pahasti. Hyvä Fressu meni pilalle....



Mulla on vauvakuume! Meillä on viime aikoina duunissa vieraillut paljon pikkuisia vauvoja. Eilenkin yksi kuukauden ikäinen ruttunaama. Miten mun ottaa ihan sydänalasta, kun näen näitä pieniä sinappikoneita. Tulee hillitön halu suojella. Näen myös unia pikku lapsista. Otan unessa beibejä syliin, saan ne rauhoittumaan "rinnalleni" ja tunne on huumaavan onnellinen. Tuoksutan jopa vauvatuoksun.... Voe järjen pimmeyttä! Pitikö minun vielä tämäkin kokea, vanhan ihmisen.... Kai se on meillä kaikilla, luojan luomilla. Jonkinlainen vauvakuume, en tiedä. Jännä. Pitäiskö harkita adoptiota. Ai niin, enhän mie voi kun oon vääränlainen.

26.1.2011

I love Villasukka

Sain työkaverilta myöhästyneen joululahjan. Upeat, mahtavat itsekudotut villasukat. Voi, lahjoista parhain, arvostan niin.... Eikö ole miehekkäät ja hyvän väriset?



Juppe tykkää kans. Ihan into pinkeenä haisteli mun uusia villasukkia!

Tulip

                              IT´S A TULPPAANI TIME!





Nalle Jääkarhunen

Nalle Jääkarhunen tuli avannosta. Kivasti pakkanen, vesi kylmä. Nalle on niin vahva, että voisi kaataa vaikka tämän talon. Vahva olo. Hyvä olo.


Tästä lähtee päivä hyvin käyntiin. Hyvät fibat. Tänään alkaa TopChef ja eilen tuli MasterChef, kyllä meitä nyt ruokaohjelmilla palkitaan. Se on hyvä se. Minne katosi sisustusbuumi, en katso yhtäkään sisustusohjelmaa juuri nyt. Niin ne vaihtuvat mielenkiinnot. Mitähän meillä syödään viikonloppuna? Hanhenmaksapalleroita, kivipiirasta ja tyrninmarjasosettako? Taidan keittää hernekeittoa ja pieraista päälle.

25.1.2011

WIKED

Varasin liput Wiked musikaaliin. Olen musikaalihenkinen. Tykkään musikaaleista. Onks se vähän homoo? Taitaa olla. Olkoon vaan. Odotan kovin!




HÄIKÄISEVÄ TEOS
The Sunday Telegraph
Broadwayn ja West Endin valloittanut Wicked-musikaali on noussut rakettimaisesti viime vuosien uusista musikaaleista suurimmaksi yleisösuosikiksi. Wicked on voittanut yli 30 merkittävää kansainvälistä teatteripalkintoa, mm. kolme Tony-palkintoa, kuusi Drama Desk –palkintoa sekä Grammy-palkinnon. Miljoonat katsojat villinnyt musikaali-ilmiö on rikkonut kassaennätyksiä kaikkialla maailmassa. Broadway-menestyksen jälkeen Wicked on saanut suuren suosion saattelemana ensi-iltansa mm. Lontoossa, Tokiossa, Melbournessa, Sydneyssä, Chicagossa, Los Angelesissa ja Stuttgartissa.
Wickedin sanoma puhuu voimakkaasti ystävyyden, suvaitsevaisuuden ja erilaisuuden ymmärtämisen puolesta. Musikaalin ylistetty musiikki ja maaginen maailma synnyttävät fantastisen näyttämöteoksen, joka lumoaa katsojansa. Unohtumaton, ihastuttava show, joka hurmaa aistit ja koskettaa sydäntä. ja West Endin valloittanut Wicked-musikaali on noussut rakettimaisesti viime vuosien uusista musikaaleista suurimmaksi yleisösuosikiksi. Wicked on voittanut yli 30 merkittävää kansainvälistä teatteripalkintoa, mm. kolme Tony-palkintoa, kuusi Drama Desk –palkintoa sekä Grammy-palkinnon. Miljoonat katsojat villinnyt musikaali-ilmiö on rikkonut kassaennätyksiä kaikkialla maailmassa. Broadway-menestyksen jälkeen Wicked on saanut suuren suosion saattelemana ensi-iltansa mm. Lontoossa, Tokiossa, Melbournessa, Sydneyssä, Chicagossa, Los Angelesissa ja Stuttgartissa.
Wickedin sanoma puhuu voimakkaasti ystävyyden, suvaitsevaisuuden ja erilaisuuden ymmärtämisen puolesta. Musikaalin ylistetty musiikki ja maaginen maailma synnyttävät fantastisen näyttämöteoksen, joka lumoaa katsojansa. Unohtumaton, ihastuttava show, joka hurmaa aistit ja koskettaa sydäntä

Mukana tuoksu

Iltapäivälehdissä on aina juttuja julkkiksista. Sellaisia "syvällisiä" henkilöhaastatteluja. Niissä kysytään myös lempi tuoksua, makua, juomaa ja kelloa. Jos minulta kysyttäisiin mikä on mun lempi tuoksu, niin se on ehdottomasti Tolu. Taidan olla jotenkin koukussa kyseiseen pesuaineeseen. Hölöväsin sillä just paskahuussin  ja kylläpä taas tuoksuu puhdas ja raikas. Voiskohan sitä käyttää Edt:n tavoin? Pirskaus keholle ja olet puhtauden perikuva. Mikä on sun lempituoksu?









24.1.2011

Mainostetaan nyt sitten

Kiitos kun luet tätä. Se on minulle tärkeää. Se antaa minulle syyn tehdä tätä ja tekee bloggauksesta vieläkin antoisampaa. Mutta ollakseen täydellinen blogi, se tarvitsee rekisteröityineitä lukijoita. Tuntuu varmaan jo ahdistelulle, mutta näin tämä homma toimii. Minua saa suositella ja mainostaa. Minä taas lupaan olla ahkera ja päivittää ajatuksiani, tunteitani ja sieluni pimeää maailmaa.
Bloggerin mukaan minulla on mukavasti lukijoita ympäri maapalloa! Mutta se ei tee vielä blogistani kovinkaan suosittua, siihen tarvitaan sitä, mitä sinulta sievästi pyydän. REKISTERÖITYMISTÄ!!! Olisi mahtavaa jos voisit olla myös Blogilistan tilaaja / lukija. Sen taas voit tehdä osoitteessa  blogilista  Sinne vaan reippaasti, laitetaan Sitruuna Homo nousuun!!!

Minä ja mun Blogi

Uusi ulkoasu houkuttelee mua säätämään. Opiskelen kuvien, videoiden ja linkkien lisäystä. Pysty metsäläisenä ja tietotekniikka ummikkona, tämä kaikki on ihan hillittömän mielenkiintoista. Olen aikaisemmin turhaan pelännyt näppäillä. Nyt huiskin menemään miten sattuu ja teen löydöksiä. Tärkeintä on uskaltaa!!! 


Eilisen illan vietin tutkimalla muiden blogeja. Ihmisillä on hienoja, hauskoja juttuja. Mulla herää kysymys, mikä on mun blogi? Mulla ei ole varsinaisesti mitään aihepiiriä. Minä olen vähän kaikkea. Olen asiaa pohtinut aikaisemminkin ja nyt tulin siihen tulokseen että, mun tyyli on siis Lifestyle.
En voi rajoittua yhteen asiaan, vaan annan tulla vähän kaikkee!!


Olen koiraihmisiä. Meidän beibi on Juppe, 4-vuotias Chihu.


Miehet on lähellä sydäntä ;)


Olen epätoivoisen riippuvuusaltis. Pois paha, pois, pois.


Tahtoo Uskoa, Toivoa ja Rakastaa.

 Tuossa muutama aihealue, jotka ovat lähellä sydäntäni. Voi, on niin paljon kaikkee, mikä mua koskettaa. Joku saattaisi ajatella, että toi ihminen ei ole terve. Olen ihan samaa mieltä. Levottomasti jakaantunut ja kova puuhastelee. Lista jatkuu.......


Tykkään juhlia ja ottaa häppää


Rauhalliset mökki-illat ja yksinäisyys


Matkustelu avartaa


Kaikki muu paitsi sienestys on turhaa


Leipoo ja laittaa


Ruoka on Rock!


Kaunista pitää olla





Tähän kaunis loppu. Olen vähän yksinäinen, en niinkään keiju. Enemmänkin joku metsän peto.  Ja Chisu on ihan mieletön!!!!!