25.1.2011

Mukana tuoksu

Iltapäivälehdissä on aina juttuja julkkiksista. Sellaisia "syvällisiä" henkilöhaastatteluja. Niissä kysytään myös lempi tuoksua, makua, juomaa ja kelloa. Jos minulta kysyttäisiin mikä on mun lempi tuoksu, niin se on ehdottomasti Tolu. Taidan olla jotenkin koukussa kyseiseen pesuaineeseen. Hölöväsin sillä just paskahuussin  ja kylläpä taas tuoksuu puhdas ja raikas. Voiskohan sitä käyttää Edt:n tavoin? Pirskaus keholle ja olet puhtauden perikuva. Mikä on sun lempituoksu?









6 kommenttia:

  1. Kyllä täällä kotona jää usein tuoksut laittamatta:) Vauva on kipeenä, joten kyllä tuolla makkarissa tällä hetkellä haisee ihan joku muu kuin hyvä tuoksu. Iloa päivääsi´!

    Blogi näyttää hyvälle.

    VastaaPoista
  2. Hih, teillä on oma pikkuinen sinappikone! Vauvalle vointeja.

    VastaaPoista
  3. Comfort on mun suosikki :D Silloin kun leikin naista,niin suihkin Escadan kesätuoksua. Joka kevät on saatava törppö uutta tuoksua ja se kestää aina vuoden. Nyt olen aivan malttamaton, kun kohta saapuu 2011 haju markkinoille. Iik! :)

    VastaaPoista
  4. Tolu on ihan Top 3:ssa mulla kans. Mut puhtaita lakanoita Bio Luvilin jäljiltä ja silitettynä (ei huuhteluainetta) ei voita mikään!

    VastaaPoista
  5. Juu, sininen Comfort sattuu munkin tuoksuhermoon! Kiitos kivoista kommenteista :)))

    VastaaPoista
  6. Harjoittelen tässä kuvan lisäystä samalla. Edellä oleva Tolupullon kuva ei onnistunut aamulla. Katsotaan onnistuiko nyt? Mitä näyttää esim. sulle Minna?

    VastaaPoista