31.1.2011

Ryppyjä ja outoja lärpäkkeitä

Pikku koira herätteli mut aamulla. Hän käy silleen kevyesti tuhahtelee, ylös siitä senkin laiska läski. Hän on oppinut, että pääsee aina aamulla mun sänkyyn ja onhan se silloin noustava. Aamutoimien jälkeen kaivautuu peittoni alle ja siellä nyt kuorsaa. Juu, hän kuorsaa kuin pahaset äijät. Ihmeellisen paljon lähtee ääntä noin pienestä koirasta. On se höperö...

Katsottiin eilen Kohtaamisia leffa. Oli aika hyvä. Sellainen harmittoman mukava katsottava. Tarina ei ollut mikään elämää suurempi, mutta näyttelijä suoritukset tuoreita ja uskottavaa osaamista. Ainut epätasainen oli tämä Jenni Banerjee.


Eilen meillä syötiin maksaa. Se on herkullista. Välillä iskee oikein maksahimo. Suhteellisen helppo ape. Mitä nyt pottumuussiin joutuu kaveriksi väsämään. Lisänä puolukkahilloa, paistettua sipulia. Se on siinä. Terveellistä ja taivaallista.




Mitäs tänään olisi ohjelmanumerossa? Matkalaukku pitää hakea kellarin uumenista ja aloittaa pakkaaminen Levin reissulle. Tuleva työviikko on kiireinen, joten olen hyvä ihminen ja teen sitä jo nyt. Ei tule kiire, eikä ressi. Ai, tuosta tulikin mieleeni, että pyykkikone täytyy laittaa laulamaan. Saa puhdasta mukaan. Tavallisen sutjakkaa maanantaipäivän viettoa siis.....

Illalla otettiin muotokuvia. Ukkorähjä kuvasi minua kaikilla mahdollisilla putkilla ja eri "ohjelmilla." Mie olin oikein tukkani föönannu ja pikkusen puuteria poskille hipaissut. Voe helevetti, kyllä se ikä alkaa tässäkin naamassa näkyä. Olin ajatellut olevani nuorekkuuden ihmelapsi. Vai voisiko se vika olla uudessa kamerassa? Pitääkö laittaa vaihtoon, jotkut ryppysuodattimet on ainakin saatava. Otettiin noin viiskyt kuvaa ja yksikään ei ole julkaisukelpoinen. En mie ryppyjä pelkää, mutta miten tää naama roikkuu sellaisia outoja lärpäkkeitä? Ne on niin kuin sellaisia isoja ryppyjä. Paskat, ne mitään ryppyjä ole, ne on kunnon vekkejä! Ei taida enää voiteista olla, se on veitsi mikä seuraavan kerran tässä pärstässä vilahtaa / viiltää. Tähän on tultu.

Menen vielä hetkeksi Juppen viereen. Luen Parempia kuvia oppikirjaani, tässä iässä joutuu lukemaan muutamaan kertaan, että jotain jäisi muistiinkin. Ja mikäs, ihan mielenkiintoinen opus. Antoisaa alkanutta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti