29.1.2011

Höpö pöpö pöpötys!

Joku lukijoista on jäänyt kaipaamaan höpötystäni. On kiva kuulla, että jotkut ovat jaksaneet myös kirjoitustunteenpurkaus hirvittävän pitkää tekstiosastoa. Nykyään pitää olla kuvaa kertomassa, aikaa tarinalle ei ole. Eikä jakseta lukea pitkiä purkauksia. Siksi olen vaihtanut tyylin, enemmän kuvia ja vähemmän tekstiä. Näin me jaksamme tapahtua...  En kuitenkaan unohda kokonaan höpötyksiäni. Tulee niitä jatkossakin.

Huomasitko, että blogini etusivulla on myös suora linkki blogilistalle. Siellä voi rekisteröityä lukijakseni. Roskapostia ja muutakin asiatonta lähettelyä on turha pelätä. Sitä ei näiden sivujen kautta koodailla. Olet turvassa. Tehkäämme se!

Sitruuna homo!

Kynttilän valo 

Tyhjä vai täysi?


Joo, tiedän, mulla on uusi kamera ja kovasti yritän. Minne minä näitä kuvia muuten puren, jos en tänne? Tämä on harjoitusta. Vaatii paljon opiskelua. Ukko nukkuu jo lattialla, pikku koira on vieressä. Pitäisikö rantautua perheen pariin ja aloittaa hillitön leikki. Välillä täytyy olla perheeni läsnä. Huomenna lisää ja paljon kuvia ( harjoittelemme huomenna luonnossa.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti