29.1.2011

Parsarullat

Lauantai-ilta on pehmeästi laskeutunut mirjankujan sumuisille silloille. Viikkosiivous on tehty ja nyt on aika hieman myös rentoutua.  Olla vaan silleen hyvällä fiiliksellä, juu nou? Pyykkikone vetelee viimeisiä linkouksiaan ja illallismenjyy on redi. Lattiat kiiltää ja janoiset kukkasetkin on juotettu. Emäntä suo itselleen ruuanvalmistus juomaksi hieman kuplivaa. Poks! Taidan lasillisen nauttia...

Ostin tänään kaksi uutta objektiivia uuteen kameraani. Just niin, läksin yhtä ostamaan ja kahden kanssa tulin ulos. Nyt on putkia millä kuvata! Taisin hieman hurahtaa valokuvaukseen. Kallis hurahdus oli taas. Okkei, nyt on välineet kunnossa, antaa paukkua kuvaa vaan! Edessä raivokasta harjoittelua, tänne tulee kyllä opintomateriaalia jonkin aikaa. Anna laatu anteeksi, katso sydämellä. Olen intohimoisen innostunut kuvailemaan. Uusi maailma, uusi elämä.

Aina ei tarvitse viittä lajia illalliselle. Välillä syödään silleen helposti. Emäntä huokaisee ja on onnellinen...

Tarvitset kermaa, saunapalvikinkkua, emmentaljuustoa ja parsaa.

Kaveriksi vihersalaatti.

Parsarullat matkalla uuniin.

Kermainen kylpy ja nyt uuniin.

Tänä iltana syödään silleen helposti vain parsarullia vihersalaatilla. Tosi helppo, nopea ja maukas ruoka. Hiukka hapokas valkoviini kaveriksi, niin vot, kun elämä lähtee. 

PARSARULLAT

Kiedo parsa ja juustotangot hyvän saunapalvikinkun sisään. Laita ne uunivuokaan, päälle kermaa ja pippurisekoitusta. Paista 225c noin 30 min. Tarjoile maukkaan vihersalaatin kanssa.

VIHERSALAATTI

Salaatti revittynä. Tomaatti viipaleina salaatin päälle, kurkku suikaleina. Päälle oliivivalkosipulifetajuusto, kaprista, parmesanlastu, balsamico ja seesamöljy. Lisää sopivasti hapokkuutta sitruunamehulla.  Päälle vielä erilaisia siemeniä.

VIINIT:

OLVI 3.olut
Grow More sidukka
Jegermaisteri
Salmari
Limoncello
Baileys

Olin ajatellut, että postaan nämä ruokaohjeelliset erikseen ja ne löytää aina tunnisteiden alla ruokaohjeista. Jos tarvitset jotakin kokeilemaani reseptiä, tämä helpottaa löytämistäsi.

Tänään oli myös pyykkipäivä. Huomaa paidat kuivuu paikallaan?

Parsarullat. Emännälle kävi moka, parsat unohtu. Laitettiin ne rullien päälle.

Vihersalaatti ja parsarullat.

Aina ei tartte olla loistokasta ollakseen hyvää. Tässä siis postaus ruokaohjeisiin. En höpötä tähän enempää, laitan fiilarit eri kattaukseen. Näin on hyvä.

Tortta på tortta.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti