25.1.2011

WIKED

Varasin liput Wiked musikaaliin. Olen musikaalihenkinen. Tykkään musikaaleista. Onks se vähän homoo? Taitaa olla. Olkoon vaan. Odotan kovin!




HÄIKÄISEVÄ TEOS
The Sunday Telegraph
Broadwayn ja West Endin valloittanut Wicked-musikaali on noussut rakettimaisesti viime vuosien uusista musikaaleista suurimmaksi yleisösuosikiksi. Wicked on voittanut yli 30 merkittävää kansainvälistä teatteripalkintoa, mm. kolme Tony-palkintoa, kuusi Drama Desk –palkintoa sekä Grammy-palkinnon. Miljoonat katsojat villinnyt musikaali-ilmiö on rikkonut kassaennätyksiä kaikkialla maailmassa. Broadway-menestyksen jälkeen Wicked on saanut suuren suosion saattelemana ensi-iltansa mm. Lontoossa, Tokiossa, Melbournessa, Sydneyssä, Chicagossa, Los Angelesissa ja Stuttgartissa.
Wickedin sanoma puhuu voimakkaasti ystävyyden, suvaitsevaisuuden ja erilaisuuden ymmärtämisen puolesta. Musikaalin ylistetty musiikki ja maaginen maailma synnyttävät fantastisen näyttämöteoksen, joka lumoaa katsojansa. Unohtumaton, ihastuttava show, joka hurmaa aistit ja koskettaa sydäntä. ja West Endin valloittanut Wicked-musikaali on noussut rakettimaisesti viime vuosien uusista musikaaleista suurimmaksi yleisösuosikiksi. Wicked on voittanut yli 30 merkittävää kansainvälistä teatteripalkintoa, mm. kolme Tony-palkintoa, kuusi Drama Desk –palkintoa sekä Grammy-palkinnon. Miljoonat katsojat villinnyt musikaali-ilmiö on rikkonut kassaennätyksiä kaikkialla maailmassa. Broadway-menestyksen jälkeen Wicked on saanut suuren suosion saattelemana ensi-iltansa mm. Lontoossa, Tokiossa, Melbournessa, Sydneyssä, Chicagossa, Los Angelesissa ja Stuttgartissa.
Wickedin sanoma puhuu voimakkaasti ystävyyden, suvaitsevaisuuden ja erilaisuuden ymmärtämisen puolesta. Musikaalin ylistetty musiikki ja maaginen maailma synnyttävät fantastisen näyttämöteoksen, joka lumoaa katsojansa. Unohtumaton, ihastuttava show, joka hurmaa aistit ja koskettaa sydäntä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti