30.1.2011

Valokuvausta

Jep, jep. Ulkona paistaa mahtavasti aurinko. Hyvä päivä harjoitella kameraa. Otan kaikki mun "putket" messiin ja käyn tsuumaamaan. Hei, mä tsuumaan.... Sain eilen myös opintokirjan kuvauksesta. Siihenkin pitää tutustua, ja ihan ajatuksella. Valokuvaus on aika pitkälle tekniikkaa ja siinähän en tunnetusti ole kovinkaan pro. Mutta täytyy myös muistaa, että ei hävitä sitä sielunsa silmin kuvaamista. Ei kuvan tarvitse aina olla laadullisesti täydellinen ollakseen hyvä. Se on se tunne. Täytyy olla tarkkana, että en menetä kuvaamisen iloa.




Tässä nämä pötkylät. Toisella pääsee lähelle kaukaa ja toisella on sitä valoherkkyyttä pimiään tunnelmaan. On se mahotonta meininkiä.

Heh, minua vähän huvittaa. Tein siis eilen niitä parsarullia. Hienosti laitoin tänne kuvat ja ohjeet juu... Pikku kömmähdys sattui emännälle. Unohdin tosiaankin kietaista myös ne parsatangot sinne kinkun sisään. Uuups! Ukkorähjä tulee illalla ja ihmettelee, että mitä toi avattu parsapurkki tekee siinä pöydällä. Siinäpä sitten selviää, että on Martalta parsat unohtunut vallan. Tarjoan kolmea (3) hyvää syytä. A) Martta oli niin innoissaan kuvaamisesta, että unohti parsat. B) Martta oli kännissä. C) Martalla on alkava deme. Siinäpä sitä onkin pähkinää purtavaksi. Nyt kuvailemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti