30.1.2011

Kirjautuminen blogilistalle

Miksi kannattaa rekisteröityä Blogilistalle?

Blogilistaa voi käyttää uusien blogien etsimiseen ja listojen selailuun ilman rekisteröitymistä. Jos haluat ilmoittaa uusia blogeja Blogilistalle tai merkitä blogeja suosikeiksi ja seurata niiden päivityksiä, tulee Sinun rekisteröityä käyttäjäksi. Rekisteröityminen on ilmaista.


Miten blogin voi tilata tai merkitä suosikiksi?

Blogilistan käyttäjät voivat merkitä blogeja suosikeiksi eli tilata blogeja. Blogin voi merkitä suosikiksi blogin tietojen yhteydestä löytyvällä ”Merkitse suosikiksi” –linkillä, tai listoilta löytyvillä ruksattavilla laatikoilla.

Miten voin etsiä blogeja tai blogikirjoituksia?
Voit etsiä blogeja joko suoraan hakutoiminnolla tai Blogilistan navigaatiosta löytyvästä hakemistosta, josta löytyvät kaikki Blogilistan blogit. Hakemistossa voit klikata kirjainta, jolloin näet kyseisellä kirjaimella alkavia blogeja sekä avainsanoja.
Hakutoiminto löytyy sivuston ylänurkasta. Hakutulokset on jaettu ”Merkinnät” ja ”Blogit” välilehtiin. Blogit –välilehdellä näytetään blogien nimiin tai kuvausteksteihin kohdistuneet hakutulokset. Merkinnät –välilehdellä näet hakutuloksia suomalaisista blogikirjoituksista (mukana ovat ne blogikirjoitukset, jotka julkaistaan Blogilistan blogien RSS-syötteissä).

Tässä muutamia ohjeistuksia. Lienekö näistä mitään apua?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti