10.1.2017

Lux de la lux

Eilen Lux. Ei välttämättä ihan paras kombo. Duunipäivän jälkeen, snadi väsy ja nälkä. Vaikka ilma on lämmennyt, niin kylymä tuli. Pisteeksi valon päälle alkoi sataa. Kamera kastui, minä kastuin. Oli märkä, kylymä, nälkä ja väsy. Ja valo.En nyt ihan päässyt tunnelmaan. Osa oli oikein hienoa kamaa, mutta viime vuosi oli antoisampi. Esim. tuomiokirkko oli aika vaisu tänä vuonna, mut vastaavasti enson talo jette guud. Vai vaikuttiko valitsevat olosuhteet asiaan. Ehkä nää meni fiftisixti. Enihau, on järjettömän upeaa, että meille pimeän poloisille järjestetään valon taikaa ja tunnelmaa. Vuosi vuodelta taso nousee ja on ehdottomasti kokemisen arvoinen elämyksellisyys. Helsinki on upea citi.Kuvat jäi vähäiseksi. En uskaltanut enää pitää kameraa tihkusateessa. Näin kuinka se kastui ja se pelotti. Muutenkin tuo pimeässä kuvaaminen on hankalaa, kun ihminen ei näe mitään. Hämäränäkö on siis nolla ja käsikopelolla mennään. Arvataan vähän menikö sinne päin vai männikköön. Mut muutama otos fiilareiks.

Mainostettuani blogia naamakirjassa, olen saanut lisää uusia kävijöitä blogiin. Siitä haluan kaikkia teitä kiittää. Aivan mahtavaa! Tavoitteena on se päivittäinen tuhannen kävijän määrä. Sitä kohti mennään kivasti. Enkä mää nyt häpee, sanoakseni, että asialla on tietty tavoitteellisuus. Mää vaan niin tahtoisin kuvata ja kirjoittaa. Siitä tulisi niin kuin mun duuni. Haave. Unelma tai jotain. Olen nyt ihan tarpeeksi kauan pitänyt kynttilää vakan alla tai jotain roihua jossain kätköissä hämärän. Sen aika on ohi ja tämä kuuluu siihen kategoriaan, et kamooon, meillä on vaan tää yks elämä! No höh, mä kuulostaan niin kliseelle, mut haittaakse. Ei. Ikäihminen sanoo suoraan mitä haluaa.
Taidan ottaa vielä pienet levot. Kerkeen hetkeks uinahtaa ja unelmoida. Pitkä päivä edessä, kaikki lepo on tervetullutta. Ai niin, arvatkaas mitä? Sovittiin UK:n kans, et mää muutan hänelle tulevan putkiremontin ajaks. Voidaan noin niin kuin harjoitella saman katon alla olemista. Ensimmäinen ehto on uusi isompi sänky. Martta röhnöttää ja tarvitsee vähintään satakaheksankymmentä senttiä. Siitä UK:lle parikyt. Onhan se vähintään jännää tai ainakin hirvittävää. Mut se on hyvä testi. Testi. Testi. Tämä on testi.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti