3.4.2017

Heijastuksia ja uusia koti

Ostotarjous sisällä, nyt odotetaan. Myyjän pitäisi reakoida tänään. Kiire, kiire. Kohde ihan pommi ja tietysti pitäisi päästä tekemään remppaa heti. Mielellään jo tänään. Koko hemmetin talvi ollut muuta kuin aikaa, olisi voinut tehdä remppaa ja muuttoa. Sit kaikki tulee yhteen läjään niin, että viimeisetkin hermon rippeet riekaleina. Muutto kuitenkin jo tän kuun lopussa ja olisi kiva päästä valmiiseen kotiin, eikä remontin keskelle, huoks.Päädyttiin Espooseen. Mökkimatkan kannalta ihanteellinen ja pääsen takas kotiseuduille. Onko virallinen paikka Espoonlahti vai Kivenlahti, siinä rajalla ollaan. Enihau, talo pienkerrostalo, kivasti kukkulalla, ylin kerros. Neljä huonetta ja keittiö. Pohja meille toimiva. Kyllä siitä kiva koti tulee. Arvata saattaa, että nyt pikku pää surisee. Unta en eilen saanut, niin piti miettiä. Mitä tehdään, miten tehdään ja kuinka laitetaan.Viikonloppu hurahti taas ajatusta nopeammin. No, eilinen meni heela daagen näytöillä ja La kävin ystävättären taidenäyttelyn avajaisissa. Heijastuksia 3 näyttely on galleria G12 Annankadulla. Kuvataitelija Minna Räsänen on pitkäaikainen ystäväni ja mielenkiinnolla olen seurannut hänen heittäytymistä kokopäiväiseksi taiteen tekijäksi. Meillä oli Minna kanssa yhteinen kampaamoyritys Joensuussa, Minni&Mauri, satavuotta sitten. Oih, niitä aikoja. Oltiin nuorii ja nättii, mukavia muistoja.

Lempi taulu ja taitelija

Mutta itse näyttelyyn. Upea, lämpimästi läikehtivä kokonaisuus. Niin kuin nimi jo sanoo, kyseessä on heijastuksia. Minnan maalaamiin tunnelmiin on helppo päästä sisään. Olin hetken rannalla, kuulin laineiden kevyen liplatuksen ja syysaurinko viipyili kasvoillani. Erityisesti taulu, Ihana valo, kiinnitti huomioni. Eikä pelkästään siksi, että sininen on lempivärini. Taulun rauhallinen ja elävä liike on suorastaan vangitseva. Suosittelen lämpimästi kokemaan ja näkemään näyttelyn. Se on avoinna aina 20.4 asti.Tässä näpyttäessäni on väännetty tulevan kotimme hintaa ja maaliin mentiin!!!! Myyjä ja ostaja kohtasivat ja tämä piina on nyt ohi. Meillä on uusi, yhteinen koti. Nautin hetken tästä ihanasta tunteesta ja alan sitten stressaamaan. Nyt pitää saada äkkiä keittiö ja remppareiskat. Jos joku tietää luotettavia, työtä vailla olevia tekijöitä, niin saa ottaa yhteyttä!

Nää on aina isoja, hyvin tunteikkaita asioita. Jos ei olisi maanantai, niin poksauttaisin UK:n kans kuohuvat. Mut ei sitä näin alkuviikosta passaa. Tänään mennään Ikeaan. Keittiö täytyy käydä jo tsekaamassa. Vielä ei voi tilata, kun ei ole koko keittiön mittoja. Hmmm... pääsenkö huomenna ottamaan niitä. Täytyy yrittää. Se on nähkääs niin, et kun rouva laittaa tuulemaan niin sit tapahtuu. Varasin tuossa äsken jo muuttofirman, se tapahtuu sit 29.4 ja kierrätyskeskuskin on varattu. He tulevat noutamaan minulle joutavan 26.4. Tästä se lähtee! Täältä tullaan Espoo!
14 kommenttia:

 1. Onnittelut! Jätte kiva :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi! Onneks tää etsiminen on ohi :)

   Poista
 2. Onnea uuteen....näinhän ne järjestyy ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hurjasti kiitos! Asiat aina järjestyy, suuntaan tai toiseen ja hyvä just näin :)

   Poista
 3. No aivan mahtava juttu! Onpa hauska siun päästä syynäämään ja sisustamaan :)

  Vai Minni&Mauri ?!? Sitten oon nähnyt siut vilaukselta ikiaika sitten. Minna näes leikkasi miun hiukset, ja siskonkin, jokusen kerran. Jns sitimarketti oli kotimatkani varrella ja yks kerta kassalla oli nuori nainen, jonka tukka oli todella hyvin leikattu. Kysyin, (oli muistaakseni Minnan sisko(?) ja sain osoitteen, jossa kävinkin siihen asti, kunnes Minna vaihtoi paikkakuntaa.
  Voi tätä mualiman pienuutta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, maailma on pieni. Minna pyöritti liikettä muutaman vuoden yksinkin, kun minä muutin takas Kuopioon. Mutta olin muutaman vuoden Jojensuussa ja se oli hienoa aikaa :)

   Remontti tiedossa juu...

   Poista
 4. Kas noin ja yhtäkkiä teillä onkin uusi koti. Ihan mahtavaa! Onnittelut! Kirjoittelen sit taas pidemmästi, kun oot asettunut aloilleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nips ja Naps, on uusi koti heillä. Onneks tää etsikkoaika on ohi, se on aika kuluttavaa. Nyt rempan kimppuuuuuun!!!

   Poista
 5. Tervetuloa Espooseen!!!

  t. Kisse

  VastaaPoista
 6. Onneksi olkoon. Todella kiva, että löysitte kotinne täältä Espoosta. Kivenlahdesta hurautatte mökille alta aikayksikön. Voipi melkin iltasaunassa pistäytyä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on yksi Espoon hyvistä puolista, muiden lukuisten joukossa. Kiva päästä bäk :)

   Poista
 7. Aijai, mun kommentti hävis äsken jonnekin... Mutta, onnea ja ihanaa, kun pääsette nyt uuteen kotiin sisustamaan ja laittamaan :) Tässähän ihan jo itsekin hengähtää helpotuksesta, kun olen seuraillut tätä teidän intensiivistä asunnon metsästystä. Toivottavasti remppa sujuis nyt nopsaan!

  -Laura

  http://blogladyattire.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Onneks löytyi ja päästään muuttamaan, eikä tartte lähteä väliaikaisiin ratkaisuihin. Aim häpiii!!

   Poista