6.3.2012

Ajatuksen päättymätön kierre

Okei, okei, tunnustan, että nyt Martta käy kierroksilla. Tällä hetkellä Zeniläinen huuhaa ei tavoita sieluani ja olen helvetin hermona! Tein eilen ostotarjouksen tulevasta kodista ( huom. koti, ei enää edes asunto.) Vastaus on tultava tänään kello 16:sta mennessä. Outs ja Auts! Tein tarjouksen ilman, että minulla on penniäkään rahaa. Aika villi tunne, suosittelen kokeilemaan. Mutta sitä ennen kannattaa tietysti soittaa pankkiin ja kysellä, onko meillä hyvät välit? Mulla on.

Kiitän luojaani siitä, että mulla on hyvä välittäjä. Hän oli eilisessä kaupanteossa mukana ja antoikin tietämättömälle kullanarvoista ammattitaitoa ja osaamista. Muutenhan toi asunnon osto on tavalliselle pulliaiselle hebreaa. Tuli turvallisempi olo. Jos olette vailla hyvää ja asiansa osaavaa välittäjää, niin minulta saa yhteystiedot.

Nyt on elämässä haipakkaa. Jos kauppa toteutuu, niin se tapahtuu jo ensi viikolla. Ukkorähjä muuttaa viikonloppuna ja Martan remppa alkaisi hetimiten. Kuinka suoriudumme tästä yhtälöstä? Se on ihan helvetin haastava, mutta Martta rakastaa haasteita. Nyt vain täytyy muistaa hengittää, ottaa välillä aina yksi askel taaksepäin. Ukkorähjää ei passaa hermostuttaa, jää remontti tekemättä.

Se on jännä tässä elämässä, että kaiken pitää tulla aina yhdessä läjässä. On pitkiä aikoja, että Martta on kuin vanha pässi laitumella. Elämäänsä kyllästynyt ruohon purija. Ei tapahdu yhtään mitään. Sit alkaa tapahtua ja kaikki on heikunkeikun. Elämä on. Tällä hybellä mennään seuraava vuosi, muutanhan minulle vieraisiin maisemiin ja jo pelkkä tutustuminen ottaa aikansa. Fantsuu! Puhumattakaan siitä sapatista, joka näyttäsi tällä hetkellä tulevan todeksi syksyllä. Nyt mennään, eikä nykytellä.

Voisin vielä hetken levähtää, unta en saa. On ihan turha yrittää. Mielessä risteilee kaakelin väri, tuleeks toi lipasto tonne, mihin seinälle tapetti, missä välissä ostan keittiön jne. jne. Syvä huokaus. Ihanaa!

P:S Sain eilen ekakertaa ihan virallista fanipostia. Aika huikeeta. Tuntui kivalle.

2 kommenttia:

  1. Mitä tarkoittaa virallinen faniposti? Mä fanitan sua epävirallisesti:-)
    Ja pidän peukkuja kodin löytämiseksi!

    VastaaPoista
  2. Viivi: Hih, virallisessa fanipostissa luki faniposti. Miehän oon niin pöllö, että en muuten tajuu... Peukut auttoi, asunto on nyt hima. Jee!!! Kiitos tuosta epävirallisesta ;) Tuntui hyvälle, aika mahtavalle.

    VastaaPoista