5.3.2012

Tää on TOTTA!

Kansalaiset! Med Börjare! Mun koti on nyt myyty! Tämä kaikki tapahtui niin äkkiä, viikossa. Nuori pariskunta teki tarjouksen, josta en halunnut kieltäytyä. Aikataulullisesti tämä tarkoittaa sitä, että 16.4 mun täytyy jättää tämä rakas. Voih, kyllä tuleva asukas saa hyvän kodin. Uskotteko te asuntoenergiaan? Jossakin paikassa on vain hyvät fibat ja jossakin ei. Täällä on ollut hyvä olla. Olo on samalla riehakas, että pelokas. Mistä uusi koti, ja kuinka kaikki asiat järjestyy? Toisaalta, on mahtavaa hurauttaa huttua uusiksi. En ole koskaan asunut näin pitkään samassa töllissä. Lähes seitsemän vuotta! Nyt on aika nostaa kytkintä... Jee!

Käytiin eilen katsomassa kohdetta Ukkorähjän naapurista. Kuvien mukaan, asunto on hyvässä, jopa upeassa kunnossa. Todellisuus oli toista. Jännästi noi kuvat valehtelee. Mutta minulle tämä oli positiivinen yllätys. Tekisin kuitenkin remonttia, joten olisi sääli tuhota uutta. Ainut ongelma on hinta. Tietysti. Pyynti on parikyttonttua yli sen mitä olin ajatellut. Voi hitsi, asunto on muuten tosi jees. Pohja oivallinen ja neliöitäkin niin, että Martan ego mahtuisi. Sijainti huippu ja vaikutti ihan rauhalliselle talolle. Lähtökohtaisesti tämä asunnon vaihto lähti siitä, että saisin pienemmät asumiskustannukset ja mahdollistaisin sen sapattivapaan ensi syksynä. Syökö asunnon hinta nämä unelmat? Sitä en taho. Tällä hetkellä ko. alueella ei ole muita varteen otettavia kohteita. Uskaltaako jäädä odottaa? Menemme tänään välittäjän kans uusinta katsomaan. Hän antaa oman arvionsa. Voi pyllyreikä, tämä syö mun hermoja, mitä tehdä, että tekee oikein ja järkevästi. Martta ei tunnetusti ole järki-ihmisiä.

Sieluni silmin olen jo tulevaa sisustanut. Verhot ja kalusteet on paikallaan. Väri maailma mietitty, tällä kertaa se valkoinen koti on tavoitteena. Piristeeksi kirkasta keltaista. Tämä kohde tulisi olemaan aurinkoinen valtakunta. Isot ikkunat valon tulla, eikä vastapäätä ole taloja. Pikku pääni surisee ja tekee jo remonttia. Pensseli heiluu ja kyökkiä nousee. Hei, kyllä mä olen tohon asuntoon jo pesää panemassa. Olen sokea kaikelle muulle.

Nyt pitäisi keskittyä arkeni pyörittämiseen. Se on vaikeaa. Odotan, että saan soittaa pankinjohtajalle. Jospa hän antaisin minulle bonusrahan, ota Martta tuosta se puuttuva toimintatonni. Elä sie huoli. Kuinka käy mun englannin opiskelun? Kohta pyörähtää iso pyörä, sit ei kyllä kerkeä opiskelee, ja tuleeko ope itärajalle? Monta on selvitettävää asiaa. Aloitan pakkaamaan.... Tää on niin todellista. Onks tää todellista? Uusi koti, OTA MINUT, LÖYDÄ MINUT!

6 kommenttia:

  1. Onnea asunnottomuudesta! <3

    VastaaPoista
  2. Wau, onneksi olkoon! Kun se tapahtuu, niin se tapahtuu, usein vauhdilla (Nim. Kokemusta on). Kyllä niissä asunnoissa joku "henki" on, toiset vaan ei muodostu kodeiksi millään. Ja toiset on sitä heti.

    Sulla oli kyllä upea lukaali, siitä (tai siis kuvista) näki, että se oli laitettu tunteella ja ajatuksella ihan omaksi. Kyllä sä sen uudenkin omaksesi teet!

    Onnea uuden kodin etsintään!

    VastaaPoista
  3. Hienoa, onnittelut onnenpoika! En kyllä ihmettele nopeata myyntiaikaa koska kotisi on/oli niin hieno!
    Onpas meille lukijoillekin nyt mielenkiintoista luettavaa tulossa! Osaan kyllä kuvitella mitä "pähkäilyä" jatkossa tullee:)
    Ihanaa, odotan kovasti, kerro meille heti kaikki! Eletään mukana!

    VastaaPoista
  4. Naina: Voi meitä pieniä, raukkarukkaressukoita ;) Uus kiikaris, tänään tapahtuu ehkä jotain...

    Mymskä: Kiitos, kiitos. Onhan tää jännää ja samalla hermoja raastavaa. Tässä on tänään ollut vielä sellainen löysässä hirressä roikun käänne. Jos kaikki menee niin kuin pitää, niin kohti uusia tuulia mennään.

    Viivi: Jee, kiitos kovin. Voi tietysti olla, että tästä tulee hetkeksi remppablogi ja hima juttuja on luvassa. Mut sehän on yksi intohimoistani ja odotankin jo innolla.

    VastaaPoista
  5. Oi vau, sehän kävi nopsaan! Onnittelut ja tsemppiä seuraavan, just sen oikean, kodin hakuun!

    VastaaPoista
  6. Acata: Thänks! Uusi kotikin löytyi! Huh, haipakkaa...

    VastaaPoista