23.2.2018

Mennen tullen

Fraideinait. Koti-ilta ilman UK:ta. Se on jossain maailmalla ja Rva. on tehnyt perusteellisempaa siivousta. Siivonnut vaatekaappeja ja häätänyt kaiken näköistä joutavaa nurkista. Kylläpä on ollut kiva heiluttaa rättiä vähän reippaammin. Mulle on tulossa ens kuussa vieraita, niin täytyy nyt jo laittaa kaikki paikat kondikseen. Pikku vessan remppa alkaa, saadaan sekin vihdoin ja viimein valmiiksi. Vieraat on siitä kivoi, että saa kaikki saamattomat paikat kondikseen. On niin kuin pakko. Hyvä juttu.



Massutähystys meni ok. Kaikilla huumauksilla tosin. Ällö se on, mutta mää hoidin sen kuin mies. Itse asiassa, sen jälkeinen olotila on aika hauska. Rauhoittava lääke saa olon tuntumaan niin onnelliselle. Hetkeen ei ahista, ei purista ja elämä tuntuu pehmeelle. Herään aina kysymys, että voisiko elämä olla koko ajan sellaista? Enkä nyt tarkoita, että siihen pitäisi vetää jotain rauhoittavaa. Enihau, ihanaa se on joka tapauksessa. Silleen luomusti parempi, rento ja hellämielinen. Sitä tahtoo ja tarkoittaa.



Mulle tärkee juttu tällä hetkellä on mun sähkötupakki. Jaksan tästä vaahtoo, koska tämä on mullistava asia elämässäni. En kaipaa todellakaan röökii ja olen saanut kehitettyä sitä kohtaan ällötyksen, himon sijaan. Ei huono hei. Lataan piippuni ( mulle se on piippu ) nykyään 6 mg nikotiinillä ( edell. oli 18mg.) Sekaan tulee mustikkaa ja hitusen menthoolia. Raikas ja terveellinen. Näin toivottavasti saan itseni vieroitettua koko helvetin paskasta ja olen vielä joskus vapaa ( nicotinfree.)



Kerroin edell. postauksessa haudutuspatalahjasta. Tein sillä ruokaa tiistaina. Laitoin padan päälle klo: 11.00 ja kello: 21.00 söin hyvin hautuneen, erittäin maukkaan ja rasvattoman illallisen. Laitoin kaikkia kasviksii ja kalkkunafileet. Ei rasvaa, vähän suolaa/pepperii ja se oli siinä. Pitkään hauduttaminen tuo ruuan omat maut esiin. Jette hyvää. Suosittelen ko. pataa. Se helpottaa elämää.



Yksi paskahuusseista on vielä pesemättä. Eli poistun tästä tuonne saniteettitilojen pariin. Ostin uutta Tolua, saa nähdä mitkä fibat siitä tulee. Näissä asioissa olen hyvin perinteinen, eikä ole olemassa muuta Tolua kuin se perinteinen ja männynhavulle tuoksuva. Mutta annan tälle uudelle Tolu-tulokkaalle mahdollisuuden. Nyt mää sanon et moro!

P:S Laitan muutaman kuvan, joista olen ajatellut teettää taulut. Mittee ootte mieltä?








4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia = ihania tauluja <3 Terv, Viveca

    VastaaPoista
  2. Tulis hieno sarja tauluja noista kuvista.

    Ja juu. Perinteiset kunniaan. Vaikken olekaan meidän perheen siivouskunkku, niin semmoset asiat ottaa mullekin koville kuin esimerkiksi VIM:in nimen muuttaminen CIF:iksi. Miksi ihmeessä? Vimi on vimiä ja Tolu on tolua. Ei tartte mitään muutoksia. Menee pohja elämältä :).

    Puuhakasta viikendiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps, thinks. Tauluja yritän, että saisin myyntiin liikkeelle.

      Vanhat konstit ovat parempia kuin pussilliset uusia, eikä aina tarvita muutoksia. Vanhat ihmiset menee vain sekaisin :)

      Poista