4.3.2018

Rutikuiva rahan ahne

Oikeastaan tää talvi on aika kiva. On valoa ja aurinkoa. Toi lumi on pahasta, koska se estää aikaisen mökille pääsyyn. Viime viikonloppuna oltiin jäällä käppäilee. Se on nastaa. Pääsee paikkoihin minne ei vettä pitkin pääse. Paitsi jos on vene. Meillä ei ole. Tänään mennään myös jääkävelee. Ärsyttää vain se, et ihmispaljous on suunnaton. Haluaisin olla keskenään. Menkää pois mun jäiltä. Keitänkö kakaot messiin. Onks meillä.

Saaressa oli kummitustalo

Espanjan tunneilla on kivaa. Viime To kehtuutti kovin ja hetken jo ajattelin, et aina mun pitää järjestää kaikkee ylimääräistä. Et ihminen sais vaan olla. Menin silti, totta kai. Tunnit on niin piristäviä, hauskoja ja samalla siellä oppiikin jotain, niin kyllä katumus kääntyi vahvaksi voitoksi. Jatketaan harjoituksia.

Jäätaidetta

Valo

Onks teillä jo kevättä rinnassa. Kyllä toi valo saa vähän pirteyttä aikaiseksi. Vai kuvittelenks mää vaan. Pöly näkyy nurkissa, vaikka kuinka nuohoot. Hei, UK oli siivonnut pe. Olinks vähän et oumaigaad. Ilman että olen käyttänyt minkäänlaista painostus tai pakotus tekniikkaa. Huisin kiva.

Niin?
Tulppaanit on kivoi tähän aikaan vuodesta. Miks niitä täytyy ostaa aina tähän aikana vuodesta. Onks se niin kuin kausikukkanen. Ajatelkaas, et tulppaanimukula on joskus olleet arvokasta valuttaa. Hassua sekin. Siks kai niistä tykkään, rahan ahne paskiainen. Enihau, niitä pitää maljakossa olla ja sen tietää myös rakas puoliso. Toi niitä kotiin pe. Mä olin taas ihan et oumaigaad2.

Höytyvä

Kohta on pääsiäinen. Tuskin päästään möksälle, pah. Jotain vois keksii. Joku pikku matka johonkin. Pitäskö käydä Tukholmassa, siitä on sata vuotta, kun viimeks. Vai pääsiskö samalla rahalla Prahaan tai johki jännään kaupunkiin. Törkee matkakuume. Se jäi viime reissulta. Sanoin jo pe UK:lle, et ala vaan ettii duunii Espanjasta, niin nostetaan kytkintä. Mie oon valmis, alanhan olla tasoo natiivi kielenkin suhteen juu. Johonkin pitää päästä.

Jäillä 
On synti istuu sisällä. Eli ulos. Hopi hopi. Suihkun kautta. Ei käyty saunas eilen. On niin kuiva iho, että sattuu vesi, puhumattakaan kehon harjaus. La saunavuoro on pyhä ja paljon pitää sattua et väliin jää. Nyt jäi ja lotionii bodiin vaan. Se on Moro nyt.

3 kommenttia:

 1. Ihana sinä :D Näitä sun postauksia lueskelis vaikka päivät pääksytysten, on niin kiva draivi ja tunnelma :)

  Tulppaanitkin olis varmaan kivoja. Vaan kun on noi kolme karvaista palleroa, jotka pureksii ja käpälöitsee kaiken mahdollisen sekä mahdottoman, niin ei pysty minkäänmoista kasvia tai kukkaista ainesta hankkimaan.

  Iloista ja valoista sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinko tekee ihmeitä :)

   Kissan minttu on hyvä, saa pallerot järsii sitä huoletta.

   Kevään odotusta sinne!

   Poista
  2. Ei muuten ollenkaan huono idea, vois kokeilla! Tässä pari kk sitten suuressa viisaudessani ostin heille sellasta syötäväksi kasvatettavaa ruohoa. Ja kas, kun silmä vältti, oli joku kuopannut alustalta kaikki mullat pöydälle, vaikka sitä ruohoakin jo rehotti siinä :D Hohhoijaa. Mut minttu vois olla sellanen, että se itse eväs kiinnostais enemmän. Katsotaan.

   Kiitos, samoin sinne <3

   Poista