6.1.2017

Kuka sotkee ja mitä

Loppiaisiltaa tässä vaan. Vedettiin makarooniloudat nassuun ja mie odottelen, josko tulee taas lähtö. Nyt en enää viitsi kirjoittaa mitään kak...piip...juttuja. Ettette pervoks luule. Mut joo, sen verta, et ei oo homma vielä kondiksessa. Joku matkapöpöläinen sisuksissani jyllää. Pysyy kyllä sisällä, mut sit kun tulee, niin vettä on vain. Hirmu kiva, eiks niin.

Kävin viemässä TK:lle näytteen. Oli kattokaas himas jo sellainen putki valmiina. Puhelimessa varmistin, et käyks tää. Kyllä käy, tuo vaan sillä. No, ei se tietenkään käynyt. Väärä putki. Sain uudet tilalle, mut palautus menee maanantaille. Ois tietty voinut palaa hihat, mut totesin vaan labraneidolle: "Katos, kyllä tätä paskaa riittää."

Duunit ja kaikki mennyt ihan sekaisin. Hemmetti, harmittaa. Tänään paikkasin ja olin pyhäduunis. Hyvin selvittiin, kuivin pöksyin, thi. Joko mää kerroin, et UK on kans kipeenä. Flunssapöpö häntä riipii. Kohta se on tietty sit mulla. Olen välttänyt lähikontaktia häneen. En uskalla edes katsoa sinne päin. Kyl mää häntä hoidan. Sinkkii juotan ja äsken kuuma rommia. Itekin otin. Kolottaa näes. Kohta on sauna. Jos terva, viina ja sauna ei auta, niin tauti on kuolemaks. Ette varmana tätä tienneet. Vanha suomalainen sananlasku, joka löytyy joka torpasta. Tai siis mökkisaunasta.

Jäädäkkö vai lähteä?


En mää sairasta. Huomenna on ekstra valokuvauskurssi. Luovan kuvankäsittelyn opintokohtaaminen. Mää odotan niin innolla. Näin jo untakin. Tätä mää oon kaivannut ja hitokseen haluun oppia. Toki, tiedän, että siihen ei yks viikendi riitä. Mut hyvä alku tää on. Jösses, kun on jännää. Saankohan nukuttua tänä yönä.

Loma alkaa olla vain kaukainen muisto. Äkkiä se arki ottaa otteeseensa. Hyvä tahi huono. Arki ei voi viedä mun kokemuksii ja muistoja. Sisällä on ja pysyy. Niillä jaksaa. Liityin naamakirjan costadelsol avoimet työpaikat. Siellä olis heti ollut piipparille duunii. On vähän turhan äkkii. Mut mikä estää haaveilemasta. Eikä se nyt ihan yksinkertaista oo. Meitä kun on kaks. UK:ta en tänne jätä. Enkä ilman häntä tahtoisi olla. Haaveillaan, unelmoidaan, keinutaan ja leijutaan.

Nyt alkaa voisoffinland. Pitänee kattoo, kun ei muutakaan tuu. Päivät on toooodella sekaisin. Outoo, et on muka viikonloppu edessä. Ei voi pitää paikkaansa. Joku harha. Joku juonii nyt jotain ja pistää päiviä eri järjestykseen. Täytyypä olla tarkkana, tää voi olla salajuoni... Hyvää sellaista!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti