11.6.2016

Tehkää hyvin ja nauttikee

Ei saisi kehua retostella, jumala pudottaa ison kiven pään päälle. Retostelen silti ja kohta kolahtaa, auts. Mulla oli oikein kiva päivä eilen. Läksin kylille ja kiertelin kaikki maholliset paikat. Kaikki halpahallit kolusin ja täytyy myöntää, että tarjonta pikkasen ontuu täällä päin suomen niemee. Ei oo tokamannikaan enää entisensä, ennen se oli köyhän paratiisi, mut nyt en oikein löytänyt sieltä mitään. Noh, venetsian lyhtyjä ja vartalovoidetta ja sen huulirasvan.

Vierivä pisara ei sammaloidu

Kosteaa ovat suruni kyyneleet

Keskustassa ei ollut mitään, mutta paikallinen Jyski oli mun pelastus. Halusin terdelle uuden kesäilmeen ja päädyin harmaan mustiin istuintyynyihin ja tabletteihin. Yleensä suosin mökillä väriä, mut nyt tuli harmaa tunne. Mut hei, eiks ne aika kivasti korosta kaikkee muuta väriä, mitä täällä löytyy kyllä. Ihan kuulkaa kävin luonnon kukkia kotimatkalla tienposkesta noukkimassa. Kesähempukkana siellä pylly pystyssä kukkaismekossani...

Menossa tulemaan

Hitsi, kun oli kiva laitella. Meillä oli kaunis ja aurinkoinen ilta, soitin suomi-iskelmää, laitoin rakkaalle illallista, stailasin terdee ja saunaa lämmitin. Oli hyvä fiilis. UK tuli vaille kymmenen ja täällä emäntä hemaisevana ja saunan raikkaana otti avosylin vastaan. Skoolattiin siinä raparperiskumppaa. Siinä muuten tämän kesän juoma, suosittelen todella lämpimästi tai siis viileesti, näin kesäaikaan. Erittäin raikas ja pirskahteleva. Olisi vain pitänyt ostaa kaksi pulloa, yksi hujahti tuosta vaan. Juoman nimi on Secret Garden, löytyypi puulaaketista.
Katoppa, ostin uuden kunnon kokin veitsen keittiöön. Olen puhunut sitä, että emännän pitää saada tänne kunnon veitsi. Ei vaan oo muistanut tai jotain. Oon ährännyt onnettomilla ja voi kuinka saikaan huomata, kuinka tärkeää on kunnon työkalut. Sitä tyytyy tekemään huonoilla, kun ei tiedä paremmasta. Ero oli kyllä huomattava. Ajattele, noin pienestä asiasta ihminen voi tulla onnelliseksi. Ihana uus veitsi, oolalaa.Ostin myös itselle uuden kylpytakin. Vanha on pahasti revennyt ja UK sitä jo parsi kasaan. Ei kestä, luovuttava on. Miehän olen kylpytakki ihmisiä, sellainen pitää olla. Ostin sit sellaisen seksikkään, mustan mikälie untuvahahtuvasamettilyreksi. Huono ostos. On liian sopiva, kylpytakin pitää olla iso ja painava, semmoinen tukevasti lämmin. Tämä nuolee kiinni kosteeseen ihoon ja tuntuu vähintäänkin epämiellyttävälle. Tulkoon siitä kaupunkitakki, siellä ei veden kans lotrata ja se voi olla sellainen aamutakki, juu nou. Tuon kaupunkitakin tänne, se on just hyvä. Ei jää niin kuin käyttämättä lyreksi, eikä sit harmita. Hyvä minä.

Illallisen serviisi

Minustapa olisi hirmu kiva, jos te lukijat kommentoisitte aina välillä. Mulla on kolme lukijaa, jotka säännöllisesti heittää jonkun kommentin ja se on kiva. Välillä tuntuu vain niin tyhmälle kirjoittaa, kun ei saa mitään vastakaikuu. Onks se vaan niin, et kommentointi tuntuu ylivoimaiselle, on kiire tai jotain. Mie tiiän, et lukijoita on, mie tarkkailen teitä koko ajan.

Lähettänkö vaikka siitä, et mitäpä tykkäätte terden uudesta ilmeestä? Ja jos vielä kerron, että hela hoito tuli maksamaan kokonaiset nelkyt euroo. Kyllä, kaikki 8 kpl:tta tyynyjä ja 4 tablettia. Halavallakin saa nättiä, enkä tänne mökille viitsi ostaa kalliimpaa, kun vaihdan nää kuitenkin melkein joka kesä. Se on moro nyt ja adios! Tänään mennään ostaa ne kesäkukat, kohta on kesä ohi ja jäädään ilman kukkiiiiii, kauheeeeeta.

5 kommenttia:

 1. Sama vanha lamppupää-Annukka täällä kommentoi :). (tulee jostain syystä puhelimella toi vanhan, jo kuolleen ja kuopatun blogin profiili, enkä osaa sille tehdä mitään).

  Voi yäk, mutta inha saunatakki on ikävä. Mulla on just sellanen. Kuivana hyvä, mutta suihkun jälkeen inhan niljakas ja kylmä. Ohut pellavainen ois hyvä, mutta aina iskee nuukuus kun kataelen hintalappuja.

  Ja mitä kommentointiin tulee, niin joskus aiemmin sulle jo kirjoitinkin, että sulla on sana ja kynä niin hyvin hallussa, että kommentointikynnys voi olla ihan sen takia korkea, kun tuntuu, ettei osaa yhtä hyvin kirjoittaa.

  Vastavuoroisuus on kaikilla elämän osa-alueilla tärkeää, mutta se on mun mielestä iso ilon aihe, että juttuja luetaan.
  Moni varmaan arkailee kommentointia, vaikka haluaisikin jättää viestiä. Älä murhetu. Olet kaikille meille lukijoille tärkeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parahin lamppupää Annukka, kiitos kommentista. En mie murhetu, mut vastavuoroisuus tekisi tästä kirjoittamisesta vielä antoisampaa. Kai. Ja iso ilo tosiaankin on se, et tietää jonkun lukevan, totta.

   Juu, nuukuus iski mullekin. Melkein se menee niin, et köyhän ei kannata halpaa ostaa. Sitä paitsi siitä irtoo nöyhtää ja se kutittaa. Ehkä pesu auttaa, mut eihän tääll ole koneita ja ei kai sitä käsin...

   Jatketaan harjoituksia. Hui, kun täällä tuuleeeeee.......

   Poista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Kaik on niin nättiä, jotta kyllä silmä lepää näissä kuvissa.

  VastaaPoista
 4. Kiitos, kiitos ja kiitos kommentista. Mahtavaa, kun jätit jälkesi :) Kivaa kesää sulle!

  VastaaPoista