9.2.2015

Mul on levottomat jalat

Eilen outoa vötkyilyä ja tunkkaista olo. Jäseniä jäyti ja hajuaisti oli erityisen voimallinen. Sitäpähän tuo tiesi. Flunssapöpö sai otteen ja kai se pitää nöyrtyä sairastaa. Onneks tänään veepee, jos hyvin käy, niin joskus selviää päivän tehokkaalla levolla. Niin ja joskus ei. Toivottavasti tää ei oo sitä, mitä nyt niin naamakirjassakin jengi valittaa. Viikkotolokulla toinen toistaan kipeempää. Ei taho. Ei nyt. Ei koskaan. Ällötys vitutus.

Virkistyskoulutus Kylpylä Långviikkiin oli onnistunut. Sitä kävin kyllä kovin ihmettelee, että kuinka se saattoikaan tulla niin heikko happi La-aamuksi. Vaik niin kylyvettiin ja autuaaksi tekevässä hieronnassa levähdettiin. Se saattaapi olla, että niillä ruokajuomilla oli kuitenkin osuutta asiaan. Ei se ihminen ikinä opi. Ja tähän ikään. Mut hauskaa oli ja kiva olla yhes muutonkin, kun sorvin äärellä.

Käytiin eilen rantakahvilas vetää puustit ja sufeet. Aurinko oli häikäisevä ja sai taas kerran huomata, kuinka sitä onkaan ollut ikävä. Kylmästi puhaltava tuuli piti huolen, että ei siinä pitkään viihdytty, mutta sen hetkeksi tauottua, tunsin kuinka arska lämmitti naamani uurteita ja pahalaisia juonteita. Himaan tultua piti vilkaista peiliin ja katsoa olivatko urat sileneet. Pimeyden ryppyjä, sanona ma. Eivät olleet. Siinä olivat ja pysyvät.

Nyt en jaksa enempää. On pakko vetää vaakaan. Heikottaa ja jalat ovat levottomat. Sellaiset niin, että niitä pitää koko ajan hinkata vastakkain. Se enteilee kuumetta. Pitäkää itsenne terveinä ja hei, tää viikko on joku rakkauden viikko. Sillä siis. Rakastakaa toisianne ja itseä! Mie meen maate...


4 kommenttia:

 1. Paas pysyen pötköllään tosiaan. On niin hanurista tää tän kevään flunssa, joka vaan kestää ja kestää. Grrr. Niin turhaa. (En muista millon olisin ollut viimeksi kipeä tai ees tällänen puolikuntoinen ja nyt on jo kolmas viikko meneillään, kun ei pysty rappuja hengästymättä kiipeämään. Saati yhtään mitään kuntoilua edes ajattelemaan. Taitaa olla tipattoman kosto tää nyt. Olisvaan ollut parempi pysyä huonoille tavoilleen uskollisena :)).

  Oho. Taisin nyt itsekin valittaa. Mutta se oli sellasta vertaisvalitusta vaan. Koitahan pysyä kunnossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vertaisvalituksesta, se helpottaa. Juu, paree pysyä pitkullaan, jotta ei tulisi viikko kaupalla kestävää tautia.

   Tipaton kostaa, se on selvä. Mut toivottavasti alat olla toipumaan päin ja hei, muistaa se lepo!

   Poista
 2. Niin, sen siitä saa, kun riekkuu yöt vähissä vaatteissa, kylillä tuolla pakkasessa. Oliko villahousut jalassa, niin oliko?
  Saarnan jälkeen pitääkin todeta, että itse olen juuri toipunut monta viikkoa kestäneestä kurkku-nuha-yskä taudista. Toivottavasti pääset vähällä! Tämä ei tosiaan ole kivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollut villapökät jalassa. Sen siitä saa.

   Mie yritän levätä ja ottaa iisisti etten saa pitkää tautia. Joskus sitä onnistuu välttämään pahan taudin ihan sillä, kun tajuaa levätä. Eli ottaa rauhassa myös hän ;)

   Poista