15.10.2013

Londonin sisustusanti

Lontoosta löytyy sisustuskauppa jos toinenkin. Valitettavasti aikani oli rajallinen ja kerkesin käymään vain muutamassa. Se ikävä puoli tietysti on, että ihastuin moneen asiaan, mutta kuinka niitä lähtisi sieltä kotio raahaamaan. Ei mitenkään. Hinnat ovat edullisemmat kuin meillä ja se tietysti lisää tätä tuskaa. Joten, tyydyin vain ihastelemana ja kuvaamaan.

Seinä ravintolassa




Valaisimet olivat ihan omaa luokkaansa. Varsinkin Heal´s nimisessä liikkeessä, jossa tavaraa oli joka lähtöön, useammassa kerroksessa ja eri tiloissa. En nyt just muista liikkeen osoitetta, mutta jos kiinnostut, niin täältä tiedot. Kiva putiikki, löytyy kaikkea ja myös sitä pienempää sisustustavaraa, jos haluaa shoppailla.





Toinen lähellä oleva liike oli nimeltään Dwell, jossa myös ihan kivaa tavaraa ja katsaus brittiläistä stailia. Olisi mahtava kierrellä enemmänkin ja varsinkin kaikkia secondhand, kierrätys ym. juttuja. Siihen tietysti tarvittaisiin aikaa ja energiaa, mutta ehkäpä joku kerta otan reissun ja keskityn vain sisustusjuttuihin. Markkinat on mahtavat!


Tämä olla valaisin





2 kommenttia:

  1. Tanssivat lehmät ja tuo hopean värinen hevosen pää minulle, kiitos ;-D

    VastaaPoista