28.6.2013

Tuskaa luomisen

Taiteilija minussa on saanut tyydytettyä luomisen tuskaansa. Lähtökohtainen tarkoitus oli/on tehdä uusiokäyttöä vanhasta ja poisheitetystä. Enihau, olkoonkin kauhistuksia, mutta minulla oli varsin mukavaa. Olisi aivan mahtavaa saada sellainen tila, missä kaikki voisi olla levällään ja luomisen tuskan iskiessä, voisi paeta sinne luomaan. Himassa tämmöistä ei voi harrastaa.

En tiedä, saatan jatkaa harrastustani ja kuka ties, sinne Kiasmaan vielä päädytään, heh! Mittee ootte mieltä, onko ihan kauheita? Vai onks se väärin kysyä mielipidettä? Jonkun hirvitys, on toisen ihastus. Nyt joku haukkuu ja mulle tulee paha mieli, enkä enää koskaan ikinä tee mitään. Enhän mie nyt niin vakavasti tätä ota, seliseli. Taulut pitää vielä kehystää ja löytää niille seinät. Varokaa lähiomaiset, sinun juhlapäivänäsi lahjat on jo valmiina. Hirmu kiva.

Mennyt aika

Syömään!

Vapaus, Veljeys ja tasa-arvo

Viimeinen kärsimys

9 kommenttia:

  1. Tykkäsin kahdesta vikasta, Viimeisestä kärsimyksestä ja Vapaus, veljeys ja tasa-arvosta. Ottaisin seinälleni. Ei muuta kuin lisää luomisen iloa! Yksi huone lisää harrastuksille on aina kivaa, voi vetäytyä milloin haluaa.

    VastaaPoista
  2. Ei muuta kuin taulut kainaloon ja Kiasmaan! Oikeesti.

    Ja ekasta muistui mieleen tollaset pujottelutyöt, joita koulussa tehtiin paperista. Tuli pakottava tarve kokeilla, josko muistaisin, miten niitä värkättiin. Että taulun nimi, joka viittaa menneeseen aikaan, osui vallan nappiin :). Enkä siis tiedä, onko toi sun taulussa oleva homma sellainen pujottelujuttu, mutta ainakin siitä tuli hyvä muisto.

    VastaaPoista
  3. Sulla on taiteellista silmää ja otetta. Tykkään kovasti noista. Onko sulla koskaan ollut näyttelyä missään? Jos teet enemmäkin saman tapaisisa tauluja, niin mielelläni kävisin katsomassa näyttelyn.

    VastaaPoista
  4. Minä tykkään! Ekan ja vikan kelpuuttaisin vaikka kotiini. Ei muuta kuin jatkoa vaan!

    VastaaPoista
  5. Minä tykkään tuosta viimeisestä ihan valtavasti. Se on ihan käsittämättömän herkkä.

    VastaaPoista
  6. Hienoja!!
    Tuo viimeinen oli mieluinen, nimi ei.

    VastaaPoista
  7. Hienoja! Tuli mieleen tosta kakkosesta, että samantyylinen seinäkello ehkä sopis keittiöön? Niitä koneistojahan myydän erikseenkin.

    VastaaPoista
  8. KIITOS KAIKILLE YHTEISESTI!!

    Tämähän vallan rohkaisee jatkamaan. Ja miksi en?
    Tämä ihana joutilaisuus laittaa luovuudenkin sykkimään. Ihan tosi, Elämä ympärillä pysähtyy ja on aikaa, niin taiteilija minussa herää. Jee, jee!

    Uudet ideat jo muhii...

    VastaaPoista
  9. Nää on aika hauskoja! Ja tiimalasikin pääsi taiteeksi. :)

    VastaaPoista