11.10.2012

Kuka varasti mun nimen?

Voi että mää sanon! Nyt on pattitilanne. Kaupparekisteristä tuli tieto, että Lemon Design on jo käytössä. Kuka on nyysinyt mun toiminimen, kuka julkeaa? Ei käynyt pienessä mielessä, että se saattaisi olla jo jonkun. Yritän epätoivoisesti keksiä uutta. Kaksi nimivaihtoehtoa. Lime Design tai Lemon Style? Kumpi, olisiko kumpikaan? Menipä hankalaks... Saa antaa vinkkiä, vink, vink.

Eilen opiskeltiin pintamateriaaleja. Vierailevana tähtenä oli art4u Oy. Kyseessä on sisustustarrat ja valokuvatapetit ym. Olipa intresanttia. Upeita juttuja, mahtavia juttuja! Uniikkia taidetta kotiseinille. Tämäkin on ehdottomasti mun juttu. Mitä tästä koulutuksesta seuraakaan? Joka kerta, kun tulee uutta, olen aivan innoissani ja se pistää pään sekaisin. Olen ollut karkkikaupassa jo toista kuukautta ja jokainen koulupäivä on jouluaatto. Onks se niin, että tämä on sellaista kätkettyä intohimoa, joka nyt pääsee valloilleen? Kuin mää voin innostua asioista näin? Vai olisko se sitä, että homehtuneet aivoni kiittää, kun saavat uutta tietoa ja pohdittavaa. En mää tiiä. Enivei, käyn kyllä ylikierroksilla ja hirvee palo olisi päästä tekemään, kokemaan, antamaan, näkemään ja vaik mitä. Tässä tapauksessa voisi kyllä todeta, että ei oppi ojaan kaada. Ellei nyt sit kohta kynnetä jotakin paskaojan pohjaa turvallaan... Mut hei, jos etsit kotiseinälle sitä jotakin, niin käy ehdottomasti vilkasee art4u-sivuja!!

Ei se tietenkään mulle riitä, että opiskellaan illat ja joskus päivät. Yölläkin pitää opiskella. Näin unta, että oltiin koulussa. Luokkahuone oli ulkotiloissa, mutta täydellinen suurtalouskeittiö. Vaikka opiskeltiin sisustusta, niin kyseessä oli köksä. Meitä oli kouluttamassa huippukokki ja tehtiin yhdessä jotakin kasvisvihanneskeittoa. Piti suikaloida hirveet määrät raaka-aineita. Mä olin niin väsynyt, että nukuin jonkun keittiöpöydän alla. Yritin kyllä epätoivoisesti koko ajan herätä, mutta silmät painui kiinni saman tien, kun yritin niitä aukaista. Sain vain sanottua, että nousen ihan kohta. Kaikki muut opiskelijat oli ihan kypsänä ja pitivät mua laiskana. Opettajakin oli ihan yrmynä. Vihdoin pääsin ylös, keitto oli jo valmis, mutta minulle ei tarjottu, koska olin niin laiska ja vain makasin. Yritin selvittää kaikille, että mulla on borreoloossi ja siksi saan tämmöisiä unikohtauksia. Kaikki oli et joojoo...seliseli. Unessa aurinko paistoi ja värit oli kauniit.

Nyt kyllä täytyy antaa Teuvolle raippoja. Eilisessä Kaisassa käytös oli epäasiallista. Siinäpä niin molemmat kuninkaalliset haukkua rupsuttelivat asiakkaan kodin kuusnolla. Tunnetusti Teukalla on tuo sosiaalinen ulosanti hiukka töksähtävä, hän voisi hiukka pehmentää sanomaansa. Vai onks se vain tarkoituksella tehty niin, että saadaan ohjelmaan draamaa. Voipi olla. Kaisan työhuoneeseen olisi saanut tulla enenmmän glamuuria ja arvokkuutta. Joo, joo, helppohan se on arvostella.

Duunipaikan pieni pintaremontti tyssäsi seinään kuin mansikki uuteen navettaan. Innostuneen alustavat suunnitelmani eivät ottaneet tulta alleen. Näkemykset eivät kohtaa ja virittelyä samoille kanaville tarvitaan. Sikäli mielenkiintoinen tilanne, että tässä (kin) on opin paikka. Kuinka kohdata asiakas, joka on veenuksesta ja suunnittelija marsista? Opittuani uutta, tahtoisin toki tuoda sitä käyttöarvoon ja julki. Kaikki eivät näe siinä sitä uniikkia, toisille se voi olla pelkkä kaameus. Ongelmana on varmasti se, että on yhtä monta mielipidettä kuin on mieltäkin. Jossakin vain se raja on vedettävä ja pystyttävä tekemään hedelmällisiä päätöksiä. Kaikkiahan ei voi miellyttää ja kritiikki on kestettävä. Kohteena tämä on haastava myös siksi, että kaikki on niin tuttuja. Ideat tyrmättiin sellaisella jyrällä, että jos tämä olisi oikea kohde, olisin varmaan sanonut samantien tack och adjöö. Tämä on hyvä harjoite. Pidetään los palaveeros ja olen aivan varma, että päästään sopuisaan ratkaisuun. Naiset, nuo ihanaiset, ovat joskus niin no joo... ihania. Moniulotteisia, sanoisin.

Herättyäni liian aikaisin, yritän vielä toista tulemista. Hemmetti, nyt kun elämässä on äksöniä, niin uni olisi niin tärkeä. Muuten ei jaksa. Muuten saattaa tulla pipi. Pöpi.







7 kommenttia:

  1. Voihan vitalis. Lemon on niin sun juttu. Lemon on ihana sana. Lempeä ja raikas, iloinen ja pirskaahtava. Joku uusi Lemon juttu täytyy keksiä.
    Lemon Sign, Lemon Style, I LOVE Lemon = I sydän Lemon = tästä sais kivan logon, sydän tietty sitruunan keltaisella. Lemon Mind. Think Lemon. Lemon Pie, Lemomn Spirit Design (tää vois mennä läpi)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan noita vaikka mitä! Thänks, ei huono, sanois Uotis Jorkki.

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Varteen otettava ( hirvee sana toi, ihan kuin suihin otto. Yök. Siis toi varteen otettava ei Lemon Deco. Se on hyvä.) Ja onks noi molemmat yhdyssanoja (varteen ja suihin otto siis,) en tiiä. Oon nyt väsy. Nukkumaan. Thänks!

      Poista