12.10.2012

Väsy äsy sy y

Tulin just saunasta. Raukea olo, puhdaskin. Lasillinen kylmää olutta. Huom. lasillinen, ei edes tölkkiä. Kuivaks on mennyt elämä Vuosaaren aavikoilla. Väsyttää sopivasti. Työviikko takana, huomenna koulussa keittiö - ja kylppärisuunnittelua. Tuskin maltan nukkua.

Vain elämää oli taas niin hyvä. Takuuvarmaa vollotus kamaa. Myö hompsulit ollaan kovia pillittä. Kai. Jarikin pillitti. En mie nuorena, mutta nykyään. Ihana vollaa, puhdistuu kyynelkanavat ja kaikkoaa kaikki muutkin surut ja syvät itkut sielusta. Kiva kattoo ohjelmaa, missä ei tylytetä, ei arvostella, ei voiteta, ei kilpailla. Ruudussa ammattilaisia, hienoja elämän tarinoita ja kohtaloita. Erin oli lämmin pakkaus. Vähäkö oli huikee, kun Kutri-Hellu vetäsi Vanha nainen huningolla. Satutti. Tai siis kosketti. Kaija Kotka oli kans huikee. Oikein tumma tulkinta. Hieno, hieno ohjelma.

Kiitos kaikille nimiehdotuksista. Niitä kovasti mietin. Nyt ykkösenä on Lemon Design 4u. Lemon style hyvänä kakkosena. Ota tuosta sit selvä. Nukun yön yli ja odotan unessa vastausta. Ehkä saan vielä jonkin enteen ja tarkoituksen. Niin saankin.

Hei, nyt väsyttää. Pitää mennä koisaa. Pää on pumpulii. Huomenna on päivä uus. Olkoon se täyteläinen. Guuuuuud nait!

2 kommenttia:

  1. Hello,
    Mä oon samaa mieltä ko. ohjelmasta! Sitä on hyvä katsoa ja kylä mäkin hieman kyyneltä tiputin!

    Ps. Olin muutama viikko sitten Chisun päätöskonsertissa Kaapelitehtaalla. Oli se huikee! Aivan kuten mainostitkin joskus keväälä vai oliks se talvella.
    Mitä pikkukoiruudelle kuuluu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hello Viivi!

      Ohjelma on virkistävä uutuus kaikkien Idolsien ja Talenttien keskellä, jee!

      Chisu on mahtava. Mie vaan jotenkin missasin tän konsertin. Noh, olenhan käynyt jo pari kertaa keikalla. Mut ei Chisuun kyllästy :)

      Juppe on ollut aika paljon ystävien kans mökillä. Saa nähä, kuis se enää tottuu meittin koiraks. Hyvää sille kuuluu. Juppella on kamu Oiva, ovat aika liikiksiä yhessä.

      Poista