25.9.2012

HiRmU KiVa

Kun on tarpeeksi väsy, niin sitä nukkuu. Nukkuu pommiin! Mulla oli fyssäri kello kaheksan ja heräsin vähä yli. Äkkiä kapulaan ja hirveet sorisorit. Martta harvoin ( jos koskaan) myöhästyy tai että nukkuu pommiin. Tuntui oudolle mutta toisaalta ihanalle. Sain nukuttua. Jo on aikoihin eletty, sanon ma.



Istuin nöyränä kuutiotehtävän edessä ja sain sen pohjan duunattu. Silleen luonnosti. Enää puuttuu kolme seinää. En mää mitään oivaltanut, kunpahan piirisin. Sain tyydytystä. Koulutehtävistä puheen ollen. Meidän piti tuoda Habitaaresta joku mielenkiintoinen materiaali opinahjoon. Sain ne juuri postista. Laitan kuvan tänne, jos joku innostuu. Kyseessä on verho tahi tilanjakajakangas, johon on mukaan neulottu matallilankaa. Musta aikas magee. Oispa päheet verhot tollasesta. Kankaita toimittaa Woonotes, jos jotakuta kiinnostaa. Sain uuden upea koululaukunkin! Eikä ole mikään turha marttamoukari. Eräs asiakkaani toimittaa niitä ja kertoi, että se on hyväntekeväisyys bägi, jokaisesta kassista menee roponen nälkää näkeville. Maaliman mallihuiput ja muut tyrkkyjulkimot kantaa moista. Ei ole Martta Pekkaa pahempi. Huippua.


Vaihdetiin eilen Ukkorähjän kans järjestystä. Sohva oli pakko siirtää niin, että Martan niskalla on hyvä yhteys töllöttimeen. Edellinen järjestys laittoi niskaan ikävän mutkan, eikä ollut hyvä olla. Nyt on. Mutta sillä seurauksella, että roudattuamme mööpeleitä, nyt on niskapaska taas äkäinen. Niin vähästä. Voe perse, sanon taas. Ostin myös partsille syksyn henkeä. Kivat ovat tuommoiset. Ei aina niitä perinteisiä kanervia. Ihan kuule, Honkkarista löytyi. Ja halavalla. Kivat ovat nuokiin. Onpas nyt paljon kivaa. Joskus on. Paskat.

Kävin eilen myös Itiksen tunnin kuvassa. Ajattelin, että alan kasamaan Portfolioo. Teetätin ( hassu sana taas. Teetätin. Ihan kuin joku ranskalainen torttu) laaserkopioita. No joo, laitoin muutamia kuvia asunoistani ja sit vanhan jutun Gloriasta, missä mun Matinkylän hima esiteltiin. Näytän siinä niin nuorelle, että ihan oksettaa. Ei siis se, että näytän nuorelle vaan se, että näytän nyt niin vanhalle. No mut joo, kysyin  samalla diiliä siitä, et jos alan tekee tilataideteoksia valokuvistani suunnittelemiini sisustuskohteisiin. Mitä saisi rabattia, jos keskitän kaiken tonne. Olivat kiinnostuneita ja sain ISON pomon yhteystiedot. Hah, alkaa olla tiimi kivasti kassassa. Ai niin, sunnuntaina tapasin Kivenlahden Teboililla yhden tutun remppareiskan. Heti vokottelin mun tiimiin. On kiireinen, mutta ei tyrmännyt Martan lähentelyä. Hyvä hyvä.


6 kommenttia:

  1. Mistä tuollaisen laukun voi ostaa?
    -M-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laukkua ei käsittääkseni voi ostaa suomesta. Selvitän vielä asiaa ja voin ilmoo sivuillani. Et muuten oo ainut, joka on kysynyt.

      Poista
  2. En varmastikaan ole!Pähee laukku ja sopisi niin mun olkapäälle keikkumaan :-)
    -M-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tosiaankaan laukkua ei saa ostettu suomesta mutta netissä voi tilata. Tässä linkki http://www.feedprojects.com/

      Poista
  3. No niin. Hyvä Martta. Kyllä se alakaa kuutio muotoutummaan kun antaa aekansa tekkeytyä eikä hötkyile. Vaikka luulen, että hötkyily is your midle name ;=)

    Onpas pirtsakat "kanervat" Tääkin laittoi juuri isoihin pajukoreihin, mutta perinteista Callunaa. Toi keltainen sopisi kivasti sinne sekaan ja ei kun Honkkariin, joka on tuossa meitin vieressä Porttipuistossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, jee! Kyl se siitä. Tehtävä on tarkoituksella näin haastava. Kun tämän selvittää, niin seuraavat ovat pala kakkua vain :)

      Porttipuiston Honkkarista ostin ne juuri. Hintakaan ei ollut paha. Sinne siis, silvublee...

      Poista