11.2.2012

Palkintoja luvassa

Ajatella, kohta tulee kaksi vuotta siitä, kun aloitin bloggaamaan. Aika monta aamuhetkeä olen tässä nököttänyt ja sieluani vuodattanut. Näistähän saisi jo romaanin aikaiseksi! Tästä on tullut miellyttävä tapa ja olenkin ollut aika ahkera poika. Mitä teinkään ennen kuin syötiin Flooraa? Tästä (kin) on tullut jonkun sortin riippuvuus-suhde. Olenhan koukuttuvaa tyyppiä. Mut ei tää ole ollenkaan paha nisteys. Pahempiakin on. Minä jopa väitän, että parhaimmillaan bloggaus on antanut elämälleni uutta positiivista suuntaa. Ihan totta, kirjoittaessa katsoo asioita eri näkökulmista. Kertomani asia on tässä ruudulla ja saan siihen terapeuttisen otteen ja saa huomata, että oikeastaan elämä on aika mukavaa. Elämä on laiffii, sano Nykäs Masakin aikoinaan. Ja ehdottomasti kiittäminen on myös teitä, armon lukijat. Olen erittäin kiitollinen kaikista mahtavista kommenteista ja siitä, että joku jaksaa minua lukea.

Kaiken tämän kunniaksi onkin aika laittaa pystyyn kilpailu!! Pitäisikö tähän keksiä oikein joku kompakysymys tai vallan visainen tehtävä? Rakkaat lukijat, en rienaa teitä pahemmin, mutta lupaan, että palkinto tulee olemaan upea!!! Luvassa on kaiken kattava ja yleellinen KERASTASE- hiustenhoito/muotoilutuotepaketti. Ja mikä upeinta, voit itse vaikuttaa palkintosi kokonaisuuteen. Kerrot Martalle tukkaongelmat ja tarpeet, niin yhdessä teemme kattavan hoitosuunnitelman Kerastase-tuoteille. Luvassa siis shampoo, hoito, tehohoidot ja hiuksiin jätettävät hoidot, sekä muotoilutuoteita. Näin äkkiä laskettuna paketin arvo ylittänee parisen sataa euroa.
Kilpailuaika on 11.02 - 20.03 ja siihen osallistuvat kaikki ne, jotka vastaavat oikein seuraavaan kysymykseen: Mikä tekee Martan Onnelliseksi? 


Sain viikolla haastetehtävän Toisaalta ja toisaalta II Mymskän blogista. Tehtävänä on kertoa viisi sellaista asiaa itsestä,  mitkä ensimmäisenä mieleeni juolahtaa. Tehtävän anto on sen verran haasteellinen, että päätin osallistua. Yritän suoriutua tästä niin, että en suodata ajatukseni virtaa. 
1. Olen rytmiltäni nopea ihminen. Hermostun helposti, jos asiat eivät etene vauhdilla. Inhoan kävellä muiden jäljessä, varsinkin, jos joku hidastelee edessä. Se on sietämätöntä. Vihaan myös hitaasti eteneviä kassajonoja. Toivottavasti en ole seuraavassa elämässä etana.

2. Uskon siihen, että sitä niität mitä kylvät. Kävellessäni päin punaisia valoja, tiedän, että minua rangaistaan siitä. Nykyään en uskalla kävellä päin. Tämä toimii myös käänteisesti. Rakastamalla saat rakkautta. Aika hiljaista, mutta yritän. Yksikin hymy päivässä on pois itkujesi pisaroista.


3. Pelkään poliisia, järjestysmiehiä, tuomareita, lääkäreitä, opettajia ja kaikkia arvovaltaisia henkilöitä. Pitääkö tätä jotenkin perustella? Olenko ollut aikaisemmassa elämässäni paatunut rikollinen? Kenties verenhimoinen sarjamurhaaja?

4. Rakastan pikkulapsien pulleita poskia. Ne hellyyttävät minut joskus kyyneliin. En ole erityisemmin lapsirakas, mutta tämä on heikko kohtani. Ovat suloisia kaiketi. Kunhan eivät ole minun.

5. Kaiken pitää olla suorassa järjestyksessä. Menen muuten sekaisin. Ylimääräinen ja sotkuinen tavarapaljous esim. pöydillä, käynnistää minussa roskakuski-ilmiön. Heitän surutta pois tieltä kaiken, mikä estää virtaviivaisen energian tulvahduksen. Pois, pois!

Tämä haaste pitäisi toimittaa edelleen viidelle blogille. Tässä tyssää. Suurin osa seuraamistani blogeista, on varmaankin saanut jo kyseisen haasteen. Mut jos ei ole ja kiinnostaa, voit napata haasteen tästä. Silvublee!

Teeveessä käynnistyneet Masterchef ja Topchef ohjelmat ovat taas herättäneet sisäisen kokkeuteni. Hassu vaikutus ohjelmilla. Eli tänään siis leikin, että olen televisiossa. Vai kamerat puuttuu. Apua, toivottavasti en joudu painetehtävään! Illan menyy on jo tarkkaan suunniteltu ja palan halusta päästä patojen ja kattiloiden ääreen. Ai hemmetti, skumppa pitää laittaa jäähtymään!

15 kommenttia:

 1. Toi ensimmäinen kappale olisi voinut olla meikäläisen kirjoittama, niin kohdalleen se osui omien ajatusteni kanssa.

  1)-kohdan pelko syntyä uudelleen etanana kirvoitti käheän naurun. TM:kin havahtui Hesaristaan.

  Sitten osallistun arvontaan, koska tämä meikäläisen pehko, jos joku kaipaisi ammattilaisen arviota ja ennen kaikkea apua.

  Martan tekee onnelliseksi monta asiaa eli yksiselitteistä vastausta ei ole, siispä listaan ne satunnaisessa mieleentulevassa järjestyksessä:

  - puhdas ja siisti koti, mutta ennenkaikkea SIIVOAMINEN
  - kynttilät ja rauhoittuminen niiden valossa
  - hyvä ruoka ja sen valmistaminen
  - matkustelu ympäri maapalloa
  - ihanat työkaverit
  - hyinen avanto ja pulahdus sinne
  - pienen koiran tuhina kainalossa
  - mökkeily ja siellä sienestäminen
  - valokuvailu ja uusien asioiden opettelu
  - rakas ukkorehjake (vai mikäs se nimitys olikaan)

  Martan elämä on kokonaisuutena erittäin onnellista ja tyytyväistä, vaikka joskus iskeekin levottomuus hakea jotain uutta. Mutta se kuuluu vain elämään sekin.

  Huomaatko, että olen tehnyt läksyni hyvin. Ja ihan tuosta noin vain nämäkin sinusta tiesin. :)

  VastaaPoista
 2. Hei hauskaa, kisailemaan! Martan tekee varmasti onnelliseksi se, kun saa luoda ongelmaiselle hiuksistolleni ratkaisukeskeisen hoitosuunnitelman. :D Ja tietysti marttailu tekee Martan onnelliseksi. Koti ennen kaikkea, vaikka maailmakin Marttaa välillä kutsuu. <3

  VastaaPoista
 3. Pahus, Nollis ehti ensin ja sanoi just sen mitä minäkin aioin eli toistona tulee: avantouinti, aurinkoiset matkat, pieni koira, kokkaus ja tietysti bloggaus vain muutamia mainitakseni.

  VastaaPoista
 4. Jee jee, Martallakin skabaillaan :D Onnea vaan kaksivuotiaalle sitruunablogille. Kyllähän se on tullut selväksi, että monikin asia saa Martan kehräämään onnesta, mutta eiköhän se mukillinen mokkoo aamuisin ole SE, mikä saa koneen käyntiin ja martan nauttimaan niistä muista asioista :D

  VastaaPoista
 5. Onkohan tämä joku kompakysymys kun kysytään mikä ei mitkä. Hmmmm. Marttahan vaikuttaisi blogin perusteella repivän onnea vähän asiasta kuin asiasta, mikä on tietysti mahtavaa. Sanotaan nyt sitten filosofisesti vaikka että 'elämä'. ;)

  Onnea kaksivuotiaalle, tätä on aina ilo lukea! :)

  VastaaPoista
 6. Täällä toinen nopeatempoinen ihminen ilmottautuu! Kaikenlaiset jonottamiset ym. ovat tuskaa, mutta kiltisti kuitenkin jonottelen, jos on ihan pakko :D

  Uskon myös tietyllä tavalla tuohon "sitä niität, mitä kylvät". En tosin liikennevalojen kohdalla, koska kävelen päin punaisia harva se päivä. Mutta kun kaikki tekee niin täällä! Suomessa en mene punaisia päin eli lienee kulttuurijuttukin :)

  Mikäs sitten tekee Martan onnelliseksi? Pistit pahan, mutta vastaan että elämä, jota Martta saa toteuttaa ja elää haluamallaan tavalla ollen oma itsensä! :)

  VastaaPoista
 7. Nonni, Nollavaimo ja muut ehtivätkin jo tehdä komeat listat! Mitähän lisäisin, no ukkorähjän, kukat (värikkäät), mokkakin tuli jo mainituksi, lisään vielä vatsantoiminnan;) niin makeet kuteet ja käsilaukut! Ja vielä ystävät!
  Onnea kaksivuotiaalle ja jatka samaan malliin, ilahdutat meitä lukijoita!

  VastaaPoista
 8. Martan tekee onnelliseksi kynttilä kesä-illassa, huurteinen samppanjalasi ja siinä kohoavat kuplat, saunan ja puhtaitten lakanoitten tuoksu, valon ja varjon leikki, ilmassa kieppuva syyslehti, kiiltosuihkeen pirskauttaminen vastaleikatuille ja föönätyille hiuksille...ja tätähän voisi jatkaa ja jatkaa...

  VastaaPoista
 9. Edellä mainittiin jo ainakin siivous ja hyvä ruoka, en voi niitä enää sanoa. Ja sienestäminenkin tuli.
  Sitten sanon, että elämän pienet nautinnot ja hetkellinen ylellisyys. Mukavan monitulkintainen ja ympäripyöreä vastaus.

  Onnea kaksivuotiaalle! Toivottavasti jatkat bloggaamista vielä pitkään.

  VastaaPoista
 10. Mahottoman hienoja vastauksia kaikilla! Miten te voitte tuntea Martan noin hyvin...

  VastaaPoista
 11. Onnittelut 2-vuotiaalle mahtavalle blogille! Minä olen vasta vähän aikaa tätä seurannut mutta sen verran oppinut "tuntemaan" että Martan tekee onneliseksi avantouinti, luonto, valokuvaus, matkailu ja hyvä ruoka.

  VastaaPoista
 12. jestas miten upee palkinto! tähän on pakko osallistua!

  Minä veikkaisin että Martta on onnellinen kun: pääsee ulkomaille, uusi siivousväline kuoriutuu pakkauksestaan (esim. dyson would do the trick) hmm ja mitäs muuta.. aurinko paistaa, karppis pitsa tulee uunista, piknik vaikkapa mansikka margariitan kanssa tai jotain kuhuvaa, kuplivaa ja raikasta?
  vastaan tulee yllätys hymy ja pari ystävällistä sanaa. Joku kehuu. jotain tällaista, elämän pieniä ja suuria iloja niin voisin ajatella että silloin on onnellisimmillaan :) Ehkämartta on onnellisimllaan silloin, kun tuntuu että pakahtuu ja on haljeta onnesta? =) se onkin mun vastaus, en kirjoita enempää..pukkaa muuten romaania!

  mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 13. Martalla aika paljon onnellisuus asioita! Hauska huomata, että niitä on. Wauh! En ymmärtänytkään, että tämä kilpailu meneekin minulle vaikeaksi, kuka voittaa, upeita vastauksia kaikki tyyni. Thänks!

  VastaaPoista
 14. Siisteyttä ja sielunrauhaa, ripaus rakkautta ja veivaat kauhaa.

  Onnea hienolle blogillesi - Hip hip hurraaaa!!!

  ps. Matkablogia täällä seuraavaksi odotellen ;)

  VastaaPoista
 15. Piia: Kiitos vastauksesta, tämä menee Martalle vaikeeksi...

  VastaaPoista