7.5.2011

Höyhenen kevyt elämä

Hellutirei! Kylläpä nyt äitimaa meitä suosii. Aurinko paistaa ja alkava ilta on kaunis. Sauna lämpenee ja istun terdellä eilisen skumppapullon jämän kans. Sellaista kevyttä fiilistelyä... Järven pinta kimmeltää, niin kuin sen kuuluu kesällä tehdä. Arska häikäisee niin, että en kunnolla näe näpyttelemääni tekstiä sori jos on erhettä. Ouh, kun elämä maistuu makoisalle!







Eilen oli hauska ja touhukas päivä. Martta oli tornaado tehokas. Laiska töitään luettelee, mutta on ihan pakko kertoa. Sain siivottua perusteellisesti vaatekomeron, heitin joutavat jorpakkoon ja nyt on militantti järjestys, hetken. Pesin katosta lattiaan vierashuoneen ja sieltäkin heitin rojua veke, ehanaa. Pesin mökin ikkunat, laitoin pihakoristeita, lämmitin saunan ja valmistelin illan grilliburgerit. Vähänkö olin reipas. Siinä samalla oli mukavaa ottaa vähän snapanderia. Ukkorähjä tuli joskus kuudelta ja emäntä oli jo hyvässä nosteessa. Havaitsin pientä syyllistävää katsetta ja kysyinkin, että pitääkö Martan tuntea syyllisyyttä? Ei kuulemma tarvinnut, siitä innostuneena avasinkin pullollisen hyvää skumppaa, laitan myöhemmin kuvan jumalten juomasta, sitä voi todella suositella, niin olt hyvvee! Mulla oli ihan mieletön fiilis, päivän touhut antoivat syyn relata ja nauttia. Sauna rakasti, eikä illan apekkaan huono ollut. Vietämme aina välillä burgeribileitä, itse tehtyä,omassa grillissä kärvennettyä hampurilaista ei voita mikään. Valitettavasti unijukka tuli taas liian aikaisin, Martta vetäytyi hiukkasen horjuen unten maille jo ennen yhtätoista. Ei sitä vanha jaksa, aamulla oli nuttura hiukka tahmeena. Mutta riemukas päivä oli hänellä, kiitos siitä.

Tänään meillä on myös grilli-ilta, se on aina näin alku kesästä kova juttu. Siis grillaaminen. Illan listalta löytyy kanankoipia, täytettyjä herkkusieniä, possua, maissia, kesäkurpitsaa ja tomaattia. Auts, tuli nälkä, odotan jo. Ensin kuitenkin saunon ja saan syntini anteeksi. Radiossa soi suomi-iskelmä ja elämä on kevyt. Höyhenen kevyt ja onnekas.





3 kommenttia:

  1. Martalle ja ukkokullalle nautinnollista iltaa möksällä!

    VastaaPoista
  2. Elämä on ihanaa... Ihanaa illanjatkoa!

    VastaaPoista
  3. Kiitos kaunis, ilta oli maukas ja seesteinen.

    VastaaPoista