24.4.2017

Etiäpäin, sano reiska kun remppaa teki

Se yhtälö, että teet muuttoa, teet remppaa ja hommaat kaiken tarvittavan ja yrittäisit myös päivittää blogia, ei oikein toimi. On vaan liikaa liikkuvia osia ja aikataulullisesti liian kiire. Aamuiset hetkeni ovat menetettyjä, tohina alkaa het aamusta, ja se kestää hamaan iltaan asti. Tunnen siitä syyllisyyttä, siis siitä, että en päivitä. Tää on niin mun juttu ja nyt tällä lailla jätän homman hoitamatta. Nyt kuitenkin pieni välikatsaus. Hengissä ollaan ja kaikki etenee kuin junan vessa. Hetkinen, eihän se etene, eiks se toiminut. Junan vessa meinaan.

Vanha keittiö on purettu. Se meni sitä tarvitsevalle perheelle Forssaan. Siitä tuli hyvä mieli. Käyttöön tulee, seitsemän henkiselle perheelle, jotka laajentavat omaa taloa. Keittiö oli hyvässä kunnossa, tosi hyvässä ja tällainen kierrätys on enemmän kuin järkevää. Itse asiassa kaikki kamat, mitä olen muille tarjonnut, ovat menneet. Kaksi kaappia odottaa vielä noutajaansa. Mut siis aika kiva. Kamat menee käyttöön ja me säästymme jäte ja kuljetusmaksuilta. Olen rakastunut tori.fi.

Vanha läks, tilalle jäi tyhjyys

Tänään tulee tavaran noutaja. Kotona olevan minulle tarpeettoman. Ajatelkaa, siitä saa maksun. Niin kuin olen kertonut, luovun kaikenlaisesta turhasta. Juurikin tämän päivityksen jälkeen lähden selvittämään kaksi kellarikomeroa. Siellä on paljon, paljon kaikkea ja ne saa nyt mennä. Tämä on se muutto, kun jätän vanhaa taakseni ja annan uuden selkeämmän elämän tulla.

Remontti on siinä vaiheessa, että tehdään pirusti, mutta silti tuntuu ettei tehdä mitään. Seinien tasoittelua, lisää maalia pintaan ja silleen. Remppareiskoja saa odotella, kuten aina. Ovat kiireisiä miehiä, ymmärrän. Meillä alkaisi olla hommat silleen putkessa, että lattiaa pääsisi jo laittamaan. Paitsi, että uutta lattiaa ei vielä ole, se tulee Ti. Niin kuin tulee uusi keittiö ja kaihdinmies ottamaan mittoja.

Tasoitetapetin päälle maalipintaa

Osa seinistä pitää vielä tasoittaa, ovat paskamaisella lasikuidulla. Annoin tasoitusoperaation reiskoille. Ennen sitä, me emme voi niille tehdä mitään. Jälkeen tasoituksen niihin tulee maalipinta, joten se on pala kakkua vain. Kyllä hommat kuitenkin etenee. Mulle tietysti pitäisi olla jo valmista, joten joutuu hermoja jäähdyttelee. Olen tässä yrittänyt opetella, että en ressaisi ennakkoon. Mä ymmärrän sen, että se on niin turhaa. Miks murehtia sitä, että keittiötä ei saada kasaan ja kylppäriremppa ei valmistu ikinä jne. jne. Stressaan sitten, jos on oikeasti sen tarve. Turha ennakkoon. Okkei, välillä mä jopa pystyn siihen, kunnes taas huomaan mitä pikku pää ajattelee...

Ou jees. Nyt parit puhelut ja sit kellariin tutkimusmatkalle. Aika jännä penkoo vanhoja kamoja, sieltä löytyy yllätyksiä ja muistoja. Sit pitäisi keretä tattarisuolle, bauhausiin ja yhdeltä pitäisi olla vastaan ottamassa uutta jääkaappia. Sen jälkeen parin seinän maalaus ja yhteen tapetti. Kello kaheksan tulisi kamojen noutaja. Siinäpä sitä yhelle päivälle. Adios!

2 kommenttia:

 1. Ihan älytöntä vauhtiahan siellä tapahtuu senkin hätähousu :). Ei riitä enää vertaus junan vessastakaan, kun homma etenee kuin Pendolino (joka tosin ei ihan aina etene mihinkään, mutta kumminkin).

  Ja tori.fi on kyllä todellakin ihmeellinen myyntipaikka. Ei kerkiä melkein kuvia ladata nettiin, kun jo on ostaja ovella. Mutta kyllähän siinä siitä on kysymys tietty, että myy riittävän hyvää tavaraa riittävän halvalla. On siellä niitäkin ilmoituksia, jotka ei näytä poistuvan sivuilta ikinä, kun on hinnat hilattu liian ylös.

  Ja ihana ajatus, että vanha keittiö sai uuden hyvän kodin. Siitä tulee hyvä mieli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kerkesin tänään kaiken sen mitä olin ajatellut. Lähes kaiken. Tattarisuo jäi, mut sillä oli tarkoitus. Löysin Bauhausista vielä paremman. Tapettia saatiin seinälle kaks vuotaa, sit loppui aika ja puhti. Mut sain vanhat laatat nakuteltua irti, jee.

   Mie olen antanut tori.fi tavaraa ilmaiseksi. Ja tänään tavaran noutaja sai 6 pahvilaatikollista hyvää tavaraa ja ison peilin ja subbarikajarin. Hän maksoi mulle niistä 80€. Liian vähän mutta olisin antanut ne ilmaiseksi kierrätyskeskukselle. Silleen kotiin päin :)

   Oikeesti keittiöperhe oli vähävarainen ja tuli tosi hyvä mieli, et näin pystyi jeesaamaan.

   Poista