4.3.2017

Kaikki katoaa, hups vaan!

Lauantaiaamuissa on aina jotain spessua. Niissä on niin kuin mahdollisuus. En tiiä minkä, mut on vaan. Voi tapahtua ihan mitä tahansa ja sitä paitsi La voi voittaa myös lotossa. Hetkinen, onks lottoarvonta enää lauantaisin vai onks se siirtynyt Su? Ennen vanhaan se oli. Muistan sen, kun siitä haaveiltiin ja lujasti uskottiin, et nyt se napsahtaa kohdalle ja mä saan sen uuden polkupyörän ja suosikin vuosikerran kotiin kannettuna. Juu, ei kannettu, eikä saatu. Silti yhä uskon, että voitan La lotossa vaikka en edes lottoa.

Ehtoolliseks

Emäntä laittaa


Juhlittiin UK:n kans asunnon myyntiä. Rouva laittoi kystäkyllä ja nautittiin asiaan kuuluvia ruokajuomia. Kiva oli, paitsi. Mun massu ei sit kerta kaikkiaan tykkää enää juhlista. Nou alkohol, nou fuud, nou mitään. Helvetti, tää elämä menee ankeeks. Se on kauravelliä ja mustikkakeittoo listalla loppuelämän. Vähäks kiva hei. Käytiin saunas ja UK katteli mua ja mun mahaa ja tuli vahvasti siihen tulokseen, et hän on pannut mut paksuks. Alkoi väittämään, et mää olisin muka  suhteen alussa sanonut, et mulla on kierukka. Korjasin asian ja kerroin, et se on vain pieru joka siellä kiertää ja turvotuttaa. Hirvee möhö ja hankala olla.

Niin no...

Alkupalaks avokaadoa ja lohta


Eilen tunsin hetkellisesti hyytävää onnellisuutta ja suurta ihmettä. Olin het aamutuimaan ruokaostoksilla kasarmikadun äsmarketissa. Tehokas emäntä hoitaa illallistarvikkeet ajoissa ja näin säästää aikaa ruuhkahelvetiltä. Siinäpä sitten olin kassalla maksamassa ostoksiani, kun nuori ja  kuulakas kassaherra nappasi hihnalta mun saunasidukat ja sanoi, et näitä ei valitettavasti voi myydä mulle. Mulla lirahti pisut pöksyyn ja olin ihan et, JESSJESSJESS, nyt se kysyy multa henkilöpaperit ja reppana ihana luulee mua alle kolmekymppiseks! Voi tätä onnen päivää! Siinäpä olin jo kaivaa kuvettani esitelläkseni ( muka huvittuneena ) paperit ja kertoakseni olevan jo hyvän matkaa kuuttakymppii. Juu ei, alkoholia ei myydä ennen kello yheksää ja se oli viittä vaille. Te voitte ymmärtää minun tuskan ja pettymyksen. Hetken jo luulin...

Tattirisotto ja kanafaili

Niin kuka turpoo ja mistä


Tämän päivän suunnitelmissa on asunnon etsintää. Koneella nököttää hän ja tekee vertailuja. UK on exelmiehii. Hän sanoi, et kohteet pitää taulukoida ja näin tehdä järkiperäistä selontekoa. Mie en moiseen pysty, ihan mennään fiilispohjalta. Tosin, ei toi exelli ole huono ajatus. Tässä ei nyt fiilistelyt auta, on otettava järki mukaan. Niin mikä järki? Mun elollinen olemukseni ja syvällinen sieluni ei tunne sanaa järki. Ei ole järki. Ei ole. Järjen paikalla on musta aukko. Sinne niin kaikki katoaa, hups vaan!


4 kommenttia:

 1. Jospa siulla maha sekoilee, kun elämässä on paljon muutoksia ja kaikkea uutta tulossa.
  Mutta pitää tuota kuiteskin seurata - jos jatkuu viikkosotalla, meet lääkäriin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkkailussa ollaan. Heliko häädettiin mut ei tainnut mihinkään lähteä. Katsotaan sanoi lääkäri :)

   Poista
 2. Ne vahvat antibiootit sun vatsan bakteerikannan on tuhonnut. Osta apteekista Precosan vahvoja maitohappobakteereja, mä söin niitä varmaan puoli vuotta verenmyrkytyksen jälkeen. Oli aika stydit antibiootit. Ja hapankaali on loistava apu. Jos vaan maistuu.... T. Serkkutyttö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti se hevoskuuri antibioottia pisti lopullisesti sekaisin. En pysty syömään precosaa, tulee pahoinvointi. Hapankaalia olen miettinyt... jyäk! Mut kai se on kokeiltava.

   Poista