20.12.2016

Kevyen olemisen sietämättömyys

Mikä päivä tänään on? Alkaa mennä päivät jo sekaisin, se on sitä lomalaista. Kellokin kulkee omia aikojaan. Siellä varmaan ysi ja täällä vasta suunnitellaan syömään menoa. Hyvin on rytmi kääntynyt lomalaiseksi.

Paikalliset taxiheebot

Pakolliset palmut

Tänään oli ensimmäinen oikein aurinkoinen päivä. Ihan silleen jopa kuuma, kun aamulenkillä dallailtiin. On tullut tavaksi lähteä aamutuimaan rantabulevardia mittaamaan. Johonkin pysähdytään brekulle tai vain kupposelle mokkoo. Kiireetöntä maleskelua juu.

Ei vapaata vangita voi

Aamuhetki

Olemme tavoittaneet hyvin sen, että emme aseta tavoitteita, emmekä tee mitään mainittavaa. Tai noh, UK tekee duuniaan, jotain on kuulemma pakko tehdä ennen joulua. En kai mää voi sitä kieltääkään, ymmärrän tekemisen pakon. Enkä nyt ota siitä hernettä nenuun, mie käyn fotoilee ja pyörin tuolla. Tai sit lepään ja otan relax.

Kaunis päivä

Tänään kävin hierojalla. Ihan suomalaisessa putiikissa. Sattuu nimittäin olemaan mun vanhan hierojan mestoja. Tiesin, että hän on tänne putiikin avannut ja siksipä sitä kokeilin. Täällähän on pieni suomi, jos silleen haluaisi omiensa joukossa olla, niin nou problemos.

Kulmilla

Eilen tavattiin ystäväni, joka asustelee täällä. Käytiin sotkee kaupungilla ja illalla syömäs tapaksii. Hän täällä hyvin viihtyy. Olisipa kiva osata puhua espanjaa. Siinä vasta hauska kieli. Musta on niin jännä seurata paikallisia, kun he puhuvat keskenään. Ihan kuin ne kertoisivat jotakin satua. Siinä on tunnetta mukana.

Lennossa

Tuossa hieronnan jälkeen käytiin vetäsee pizzaslaissit ja istuttiin rantakuppilassa. Aurinko lasketteli ja oli just sellainen kiva viipyilevä hetkonen. Mölläsin ohikulkijoita ja nautin vaan siitä olemisen sietämättömästä keveydestä. Ihan parasta. Lomalla.

Terhakka

Varjoissa

Jahas, pitäiskö käydä suihkus huuhtasee hierontaöljyt veke ja laittaa tukkaa piipaten. Illallinen odottaa. Kauheeta, onks tää nyt yhtä syömistä vaan. No on. Sitäpä juuri. Adios!

2 kommenttia:

 1. Vaikka kuinka yritän, niin tosi vaikea kuvitella itsensä valoon ja lomafiilikseen, kun täällä pääkallokelissä ja mustanharmaassa sumussa koitan liukastella töihin. (Ei ole katkeruutta tahi kateutta, vaan ihan vaan faktaa). Pitäis olla joku lakisääteinen valoviikko vuodessa kaikille suomalaisille :)

  Nauttikaa kaikkien meidän puolesta siellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä. Suomen valtio kustantaa jokaiselle yhden valohoitoviikon Espanjassa. Se on kansantaloudellisesti kannattavaa ja Espanjan kaupunkin tulee asiassa myös vastaan. Ilmaiset tapakset keskiviikko ja lauantai-iltana karaokebaarissa ja kyytipojaksi kannu sangriaa.

   Täällä on paikoitellen viileää, illalla mennään toppatakissa. Mut ei haittaa, just sopiva meikäläiselle ja valoo on, kiitos luojan.

   Hassua, kello on tällä 8.43 ja on vielä pimiää. Kohta aurinko vasta nousee ja mie lähen nyt kameran kans rantaan. Tuulee taas kovin, mut arska valollaan tervehtii.

   Myö nautitaan sunkin puolesta! Ai kauheeta, oliks toi nyt ihan asiaton huomautus... ;)

   Poista