18.12.2016

Ai laav Fuengirola

Hola, ola! Terveiset täältä aurinkorannikon taivaan alta. Miten se tuntuu, että taivas on täällä isompi ja jotenkin avarampi? Samaa taivastahan se on. Olkoon, ihana on taivas täällä. Kelit sellaista puolipilvistä, tänään navakkaa tuulta ja eilen taisi sataakin. Tätä valoo imen sisuksiini kuin ahnas rotta. Tekee kutaa ja eetvarttia.

Näkymä partsilta

Meijän hotla

Näkymä toiseen suuntaan

Matka meni hyvin. Mitä nyt rouvan pienet pinnalliset laskimot perseessä ottivat taas tukosta. Se tekee kipiää ja pitää seisoa koneessa. UK järjesti meille pientä kivaa ja unohti sit läppärilaukkunsa Fuengirolan kentälle. Ollaan siinä taxissa matkalla hotlalle, lähes jo perillä, kun hän minulta kysymään, et onhan kameralaukku mukana. Jees, jees, mut missäs on oma läppäri? Ajatelkaa, siellä on koko hänen elämänsä ja duuninsa. Paljon luottamuksellista tietoa, kaikki kortit ja tunnarit ym. Voitte vain kuvitella mikä hätä ja vitutus. Eipä siinä muu auta, kun täyskäännös kentälle ja toivoa, et laukku löytyy. Ja löytyihän se, pommiksi olivat ensin epäilleet ja se oli siinä ja siinä, etteivät olisi räjäyttäneet koko laukkua. Säikähdyksellä selvittiin ja sadan euron taksimatkalla. Huoks.

Täällä huojuu palmut ja mä

Hän tuli valosta

Rantamaisemii

Hotla on hyvää keskitasoa. Meil on tällainen apartementtos. Ei ihan pieni putka ja kyökki löytyy. Siisti kuin sika pienenä ja huipulla ollaan. Alhaalla on baarikatu, se hiukka meteliä aiheuttaa. Tulpat korviin, enkä anna sen häiritä. Sänky on rinsessan makuun snadisti kova, mut eiköhän siihenkin totu.

Surfailee

Tyrskis!

Eilen kävin fotoilee ja onhan se ihanaa, kun on lämmintä ja valoa. Kyllä ihmisen pitäisi talvensa saada viettää näin. Täällä ei siis ole kuuma, sellainen viistoist selssiusta. Mut ei tartte topata, eikä pelätä liukasta. Saa nauttii. Iltapäivällä istahdin rantaterdelle, nautin olssonin ja maleksin sinne tänne vailla päämäärää. Se on vaan niin just se The Juttu. Ai niin, hotlalla on lämmitetty, isohko puuli. Kyllä passaa Martan nyt pulikoida. Tänään kävin meres, siellä oli niin isot aallot, että Martalla lähti pikinit jalasta. Ei siitä isompaa vahinkoo syntynyt, ei meinaan ollut muita uiskentelijoita.

Diskoteeka

Yksin mut ei yksinäinen

Lempee

Kello on ilta. Kohta lähdetään syömään. Tapaksilla mennään. Siinä vasta Espanjan lahja valtakunnalle. Ne on kivoi ja hyvii. Eilen käytiin kans. Otettiin silleen snadisti ja tarkoituksena käydä vielä toisessa mestassa. Mut ei sit käyty, mentiin baariin. Ihan diskoteekkiin. Otettiin vähän hapanta, oltiin silleen lomafiilreissa. Aamulla oli vähän raskas olo, mut meri jeesasi ja sit päivä maleksittiin katuja. Ai niin käytiin myös eläintarhassa. Ei ole sellaiset kivoja paikkoja. Enkä edes anna nyt tunteille valtaa ja mieti sitä miten kurjaa se voi olla eläintarhan asukkaille. Ei olisi pitänyt mennä.

Varjossa vara parempi

Vielä ei ole tehty mitään suunnitelmia. Näin alkuun ollaan vaan ja tehdään just sitä mikä hyvälle tuntuu eli ei mitään ihmeellistä. Pitää toi UK saada ensin nukutettua ja levätettyä, se on mun missio. Saadaan voimaa ja energiaa, sit tehdään pikku reissuja sinne tänne.

Joulusta ei oo tietookaan. Siellä päin joulun valmistelut parhaillaan, pukkikliimaksi lähenee ja piparia pukkaa uunista ulos. Kyllähän täälläkin joulumusat raikaa, mut se ei kosketa mua, eikä meitä. Tosin, joulu vietetään ystävän luona, ihan perinteitä vaalien. Jeesuslaps synnytetään ja sikaa nautitaan. Ehkä jokunen vinhokin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti