22.12.2016

Ai laav Marbella

Nyt on normi rytmi. Aamulla postaus ja siitä lähtee päivä. Aikaisemmat postaukset ovat tulleet illalla, silleen oli rytmi sekaisin. Josko alkaisi täällä(kin) normi arki ja rytmit kohdilleen. Oikea rytmi elämässä on tärkeä. Joskin lomalla sitä on hyvä vähän sekoittaa, kunhan ei sekoita liikaa, siitä saattaa tulla rytmihäiriöitä.

Lapsen iloa rantabulevardilla

Ketä lie venailee

Nuorisoo väsyttää

Aurinko on noussut horisonttiin, iso punaisenkeltainen möllykkä. Se on voimakas. Postauksen jälkeen lähden lenkille rantaviivaan ( huom. en mie juokse, kävelen rivakasti.) Sit uinti, joko altaalla tahi meres. Tänään voisi käydä meres, on viileempää vettä, eikä ole metriset aallot. Aallot vähän pelottaa, ne syö uimarilta housut jalasta ja siellä voi haikala vaania. Eikä noista virtauksista koskaan tiedä, vie vaikka meksikoon, hui. Tyynellä meri on lempeä ja hyväilee mua.

Salvador Dalin puisto

Suihkulähde

Puiston penkit

Eilen käytiin siis Marbellassa. Niin kuin totesin, niin sytyin kaupunkiin. Oisko inasen verran siistimpi, toiminnallisempi ja jotensakin styleempi mesta kuin tämä aurinkoranikko. En tiiä. Kiva tääkin on. Mut ravintola ( ruoka!) paikkoja oli Marbellassa enemmän ja todella kivasti laitettuja. Harmi vain, kun ei ollut nälkä, käytiin vain rantabaarissa vetäsee äkkimakeet, että jaksettiin dallaa.

Pirskahdus

Kukas possu se siinä

Täälläkin suihkuaa

Visuaalista karkkia

Oltiin vaan muutama tunti, joten kauheesti ei irti saatu. Matkaa Fuengirolasta rapiat kakskytkilometrii ja me otimma pirssin alle. Bussi sinne menee, mutta on hidas ja meillähän ei ole lomalla aikaa. Taksi kustansi 38 egee sivunsa, sen verta lyksystä voi saattaa harrastaa. Helppoa siirtymistä ja maisemien ihastelua.

Asetelma vanhassa kaupungissa

Näitä pyhäisiä asetelmia vanhassa kaupungissa löytyy

Täti Lavedelin shop

Marbellan vanha kaupunki on kokemisen arvoinen. Pienet kujat houkuttelee kulkemaan, kauniisti laitetut rakennukset ja yksityiskohdat ovat visuaalista herkkua. Pienet aukiot yhtäkkiä, ja appelsiinipuulehdot houkuttelevat istahtamaan terssien varjoon. Kerrassaan herkullista ajanviettoa ja ihmettelemistä.


Lisää kuvatekstiKaupungin sydämessä on kaunis vanha puisto, jossa suhkulähde lorisee ja isot palmut antavat varjoansa ja hetken levähtää. Rantabulevardia käveltiin yhteen suuntaan, mutta sitä riittäisi tallustella enemmänkin. Pinta-alallisesti kaupunki on isompi ja välimatkat luonnollisesti pidemmät. Täällä Fugessa joka paikkaan pääsee jalan. Joskin nyt alkaa olla jo sellainen olo, että maiseman vaihdos voisi olla paikallaan. Lomalla on se näkemisen ja kokemisen kyltymätön jano. Siksipä huomenna suuntaamme Rhondaan. Se on mielenkiintoinen kohtaaminen. Odotan innolla. Nyt ylös, ulos ja lenkille. Adios amigos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti