22.10.2016

Niitä näitä ja noita

Läksin eilen aamupimiällä kuvaamaan, varmana siitä, että tulee upea auringonnousu. Ei tullut. Oli pilvistä. Aina, kun lähden ennen kukon kiekaisua, se arska ei häikäise upeudellaan. Juu, fiksu tietysti katsoisi netistä tilanteen, ettei lähde turhaan. Tai onko tuo turhaa, kiva oli kuvata heräävää Helsinkiä. Oppia ikä kaikki, sano. Muutama räpsy tässä myös teille.

Kuvaamisesta puheen ollen, tänään on ihka ekat lapsikuvaukset. Saas nähä, saanko mitään aikaiseksi. Mut hyvää harjoitetta myös se. On vaan tää valo aika harmaa, eikä mulla ole vielä asiaan kuuluvia valaisimia. Keksin jotain, niin kuin tähänkin asti...
Kävin eilen hierojalla. Huh, huh! Nyt on olo kuin pieksetyllä, mut silleen positiivisesti. Oli sit astetta verran jämäkämpi ote ja hieroja kokoa iso äijä. Sain niin kyytii, että välillä pelkäsin et pyörryn. Mut niin se piti mennä, mä oon vaan niin helvetin juntturassa ettei pikku sivelyt enää auta. Ihmetteli hierojakin ja nyt lupaan, että en mene seuraavan kerran ens kesänä. Kyllä täytyy tajuta, että itteensä on hoidettava. Lapaniskahartiajumi on kyllä pahinta mitä on koskaan ollut. Tiesin ja tunsin sen, jatkuva kinnaus, niin ettei kunnolla saanut enää happee. Vähäkö tekii gutaa? Sattu ihan saatanasti, mut samalla se teki uskomattoman hyvää. Jopa on joustoo ny.
Olen toisella silmällä seurannut tuota jenkkilän pressatouhuu. Taitaa se mister Trumppi olla lievästi sekaisin ja oikeesti vähän niin kuin seko. Pelottaa tommonen. Ajatelkaas, jos siinä käy niin, et hänet valitaan seuraavaks pressaks. Huh. Amerikka on täynnä moisia hulluja ja ei se olisi mikään ihme. Jos näin käy, niin saattaapi olla maailmankirjat sekaisin. Mut eiks se Clinttoni oo aika vahvoilla. Outoo sotkuu hänelläkin, ihmeellistä touhua kaikki tyyni.
Viikonlopun ohjelmassa on kuvaamista ja tänään meidät on kutsuttu illalliselle UK:n ystävien luokse.  Olen ollut tähän asti mielikuvituspoikaystävä ja tapaan siis kamut eka kertaa. Ovat jo kerenneet epäillä mun olemassa oloo, hih. Tänään korjataan asia ja teen antreen. Ja arvatkaas mitä, jos keli sallii niin otetaan toinen tuleminen Nuuksioon. Rohkeesti vain ja nyt pitää yrittää pysyä jaloillaan. Pitäskö laittaa jotkut piikkarit jalkaan. Kaiketi. Ei maar, nyt täytyy lähtee ulos. Aivot vaatii happeeeeee!!!!!

4 kommenttia:

  1. Ihania Helsinki-kuvia!

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos. Kiitän vähän myöhässä, oli kommentti jäänyt huomiotta, sori.

      Poista