30.8.2016

Elämyksellistä elämää

Olipas antoisa viikonloppu citis. Mie nautin ihan kybällä. Oli mukavaa olla ihmisten ilmoilla ja silleen. Sanoinkin UK:lle, et ihan kuin oltaisiin matkoilla. Kaksi päivää aistimusta ympärinsä, taidetta, elämyksiä ja fuudia. Kaivattua vaihtelua mökkeilyyn. Toden totta.

La kierrettiin kaikki nämä uudet terassit ja menot mestat. Sieltä ykköseksi nousi ehdottomasti Katajanokalle nouseva Allas see pool upea alue. Keskellä kaupunkia kolmen altaan biitsi! Ja vimpan päälle toteutettuna, mahtavat terdet ja muut alueet. Olen varma, että tästä tulee kesien hitti, ei enää tälle kesälle, mutta jo seuraavalle. Ja mikä ilon tuottaja voikaan olla turisteille. Raskas päivä kaupungilla/nähtävyyksillä ja sen jälkeen saunaan, uimaan keskustassa. Hyvää ruokaa (toivottavasti,)
vähän drinksuu ja DJ soittaa mukavaa musaa. Todella hyvä juttu!
Käytiin tsekkaamassa myös Löyly ja Hernesaarenranta. Kivoja mestoja molemmat, postaus näistä kaikista Lemon Decon puolella, jos haluat käydä kurkkaamassa sieltä. La oli tuulinen, mutta aurinkoinen päivä, ei mikään hirvittävä tungos terasseilla, eikäpä me oltu ilakoimassa. Kunhan katseltiin paikat ja nautittiin muutoin.

Katajanokalla sattui olemaan lähiruokatori ja sielläkin kerettiin kierrellä. Mukaan tarttui kylmäpuristettua rypsiöljyä ja ankan munia. Paikan päällä syötiin nyhtöpossuburgerit, jotka olivatkin taivaallisen hyviä. Hei, mä olin ihan fiilareissa vaikka oli ihmistä kuin pipoo. Yleensä en niin hirveesti tykkää isoista ihmismassoista, mut nyt nautin tästä. Ihmisii!

Sivistettiin itseä ja käytiin La, että Su taidenäyttelyssä. Taidehallissa Niki de Saint Phalle ja Kiasmassa Ernesto Neto ja Choi Jeona Hwa hurmaavat näyttelyt. Kaikki tyyni sellaisia väri-iloitteluita ja hauskoja, hyvän tuulen näyttelyitä. Nyt sai sielu sitä kaivattu ravintoo ja ylen oli hyvä tuntemus. Näistäkin postukset Lemon Decon puolella, silvublee.
Oli kyllä kiva olla ihmisten ilmoilla ja ennen kaikkea nähdä ja kokea asioita. Tästä täytyy tulla kiva tapa ja harrastaa enemmänkin kulttuurikohellusta. Elävää musaa kaipaisin ja enemmänkin klassiselta puolelta. Käytiin musiikkitalosta hakemassa läjä esitteitä, en ole vielä ehtinyt tutustua ja sen teidän, että lippuja on vaikea saada. Yritetään.
Auton ensimmäinen vuosihuolto on nyt takana. Huh, on se kallista lystiä. Mutta ei sitä voi jättää tekemättäkään. Itsestä ei niin väliä, pitäisi päästä hammas ja -silmälääkäriin, mutta ei nyt ole vara, kun auton huolto maksoi niin paljon. Eiks oo just niin ihanan äijää? Jakajan hihna tai joku oli lähes rikkipoikki ja se olisi kuulkaa tielle jättänyt. Tuli siis huolto kreivin aikaan.

Jep, jep. Näillä mennään. On muuten jo ihan syksyn tuntu ja vesi meres ihanaisen viileetä.

2 kommenttia:

  1. Hienoi kuvii taas, mie tykkään. Mukavaa pian alkavaa syyskuuta !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovin. Samoin sinne, syksy on ihmisen parasta aikaa :)

      Poista