24.6.2016

Jussia juhlimaan

Molskis täältä möksältä. Saavuttiin eilen jo aamusta, ei tarvinnut ruuhkissa junnata. Käytiin Karjaalla tehokkaasti tekemässä eväsostokset, toinen meni toiseen ja toinen toiseen ruokavalintamyymälään ja näin nekin tuli hoidettua ammattitaidolla ja ilman hermojen menettämistä. Saapi ihminen nyt keskittyä olennaiseen eli juhlan valmistamiseen ja elämästä nauttimiseen.

Martta rakastaa Jussia. Se on The Juhla. Satoi tai paistoi. Itseasiassa tällä hetkellä sataa, mutta kyllä se siitä vielä paisteeksi muuttuu ja jos ei muutu, niin sillä mennään juu. Sauna on pesty ja kohta lähdetään juhannuskoivun hakureissulle, saadaan vastat tahi vihdat kuinka vaan. Siikaa savustetaan ja uutta pottua pöytään laitetaan.



Kesäkimpun poimin matkalla tänne, tuolla noin pyllypystyssä tienpientarella hamusin kauniita kukkasia. Nekin kuuluu jussiin tai oikeastaan koko kesään. Kesällä on kaunista. Jussitaikoja ei tässä iässä enää tartte tehdä, siinä on taikaa kerraksen, jos jaksaa yhteentoista valvoa. Meillä ei enää yötöntä yötä jakseta. Vois kai sitä edes yrittää. Josko puolille öin...

Asunnot menee ensi viikolla myyntiin ja uusi kiva kotikin on kiikarissa. Ei vielä ole näytölle päästy ja se varmaan menee nenän edestä. Olen ihan sikainnoissani ja sanomattakin selvää, että nyt hermostuttaa. Juu, juu jos se on tarkoitettu meille, niin tapahtuu. Mä en niin kestä tätä hermopainetta. En saa nukuttua, miks menee unimaailmaan. Äääähh...

Mut hei, nyt lähden sateeseen vesipolokeen ja sit alkaa keittiö nousta. Kohta laitetaan sauna tulille ja siitäpä se juhla käynnistyy. Nauttikee ja nauttikee, tehkee hyvin ja rakastakkee. Oikein hellää ja hurmaavaa Jussia kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti