25.6.2016

The Jussi

Pieni päivitys täältä helteen keskeltä. Hirveesti en malta löpistä, pitää mennä keittiöön. Tänään on burgeribileet. Se on hyvää ruokaa juhannuksen jälkeiseen elämään. Itse tehtynä erittäin maukas ja rento ape. Saunoin pitkällä kaavalla ja laitoin naamioo, kuorintaa ja ylen määrin kaikkee liftaavaa. Nyt on upea olo.Jussi on mennyt vaihtelevassa säässä,  mutta mukavassa tunnelmassa. Me valvottiin eilen puol neljään! Voitteko kuvitella! Ihan laitettiin jalallakin koreasti eli jorailtiin. Baari oli auki koko illan, mutta vanha ja viisas ihminen juo vettä loppumetreillä. Ei tuu huono olo, eikä tullut. Tänään on jo vesijuostu ja oltu muutenkin aktiivinen. Siis siivousta ja paikan järjestelyä, UK:oo niin armollinen, että tiskasi koko eilisen tiskin. Öööö....paljon rasvasta astiaa.


Nyt täällä kiusaa aivan ihana helle. Järven pinta kimmaltaa timanttia ja vieno tuuli puissa soittaa. Kauheen kiva keli. Ei kuitenkaan vielä liian kuuma. Aina pitää päästä valittaa, juu nou. Nyt ei tartte, täydellinen keli. Näillä mennään, tänne myös kuvina Jussin teemat ja perinteet. Aika kiva muutoin, että näiden kuvien myötä saa huomata, että on ne omat perinteet. Samat kuvat vuodesta toiseen. Ne ihanat. Meidän omat perinteet. Jos ei sauna, terva ja viina auta. Niin tauti on kuolemaks. Kuka muistaa tän?

4 kommenttia:

 1. Kivaa on ilmeisesti ollut. Meillä sellainen semiperinteinen Juhannus. Eli molemmat töissä kaikki päivät. Sitten ensi viikonloppuna meillä "Jussijuhlat" mökillä. Nyt vaan sataa jälleen kerran. Toivottovasti ensi viikonloppuna olisi kuivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perinteillä mentiin ja mukavaa oli. Hauskat Jussijuhlat teille!

   Poista
 2. No oho! Tarkotatko nyt iltapäivä puol neljään vai ihanko oikeen aamuun asti?? Huuuuhh. On tosiaan tainnu nuorentava naamio tehdä tehtävänsä :D. Joskin tuli kyllä itsekin valvottua, mutta tahtomattaan. Oli niin äänekäs ilmastointi juhannuksen majapaikassa, ettei auttanu kasa tyynyjä korvan päällä vaimentaan. Toinen mokoma olis tarvinnu olla, ettei olis kuullu, kun ukkeli kuorsaa. Hohhoijaa. Mutta onneksi kesän valo pitää hereillä ja liikkeessä, vaikka olis huonommatkin unet pohjilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kuule aamun puol neljään. Siitä sietäisi saada jo palkinto.

   Naamioilla näyttää olevan tehonsa ;)

   Poista