20.6.2016

Etsivä eksyy

Pieni väliaikatiedote. Olen väsy viikonlopusta. UK:n asunto on nyt osapuilleen siivottu ja turha kama realisoitu. Kovoo hommoo ja saa vaan huomata, ettei sitä enää jaksa niin kuin nuorena jantterina. Ihan ei ole meillä siivouskäsitteet samalla tasolla ja voin sanoa, että pestävää löytyi. Mut jollakin perversillä tavalla nautin myös moisesta touhusta. Sieltähän kuoriutui ihan kiva asunto ja kylläpä sitä nyt passaa lähteä myymään.

Eilinen päivä tehtiin tehokkaasti. Aamu siivousta ja kaman roudaamista ja siitä pikapikaa näytöille. Olin tehnyt meille aikataulun ja viidellä näytöllä kerettiin yhden päivän aikana käymään. Sekaisinhan siinä menee, mikä oli mikä asunto ja missä oli putket tehty ja missä ei. Kaiken näköistä on tarjolla. Oikeastaan mikään asunto ei ollut mahdoton, osa pommi, mut siinäkin mahdollisuudet. Jos voisi yhdistää useamman asunnon hyvät puolet. Yksi koti oli sisustuksellisesti  ja pinnoiltaan redi. Talo huono, eikä hissiä. Sitäkin on pakko jo miettii, en mie jaksa enää könytä kerroksiin. Tai jos nyt vielä, niin en enää kohta. Kauheeta. Jossakin huoneistoissa vastapäiset ikkunat suoraan sun edessä, ei kiva semmoinenkaan. Joissakin pohja toimimaton, joissakin kiva. Etsivä löytää, kyllä se vielä tulee sellainen, missä kaikki tekijät napaa tai sitten ei.

Yhteen ihastuin alueena ja taloyhtiönä. Siisti, hyvällä paikalla ja ikkunoista näkyi meri. Talossa uima-allas! Itse asunto ei paras mahdollinen ja hinta kuitenkin kallein. Just ehkä niin kallis ettei ole vara. Köyhyys asuntokaupoilla pistää vituttaa. En vaan niin kauheesti lämpene noille paskalähiöille, anteeks vaan. Yksikin kohde juuri sellaisen ostarin vieressä missä oli cantina mexico pubpizzeria. Pyhäpäivän hartautta siinä niin terdellä herrat harrasti. Nou wei. Halpa oli asunto kyllä juu.

Työstä se käy, kodin etsiminen. Varsinkin, kun ei ole valuttaa millä rällätä. Mutta antoisa päivä eniwei. Kartoitusta siitä, mitä etsitään, mitä saadaan ja mikä on tarjonta. Ajatella, yhdelläkään näytöllä ei ollut muita katsojia kuin me. Nämä isot asunnot ei ilmeisesti liiku niin kuin pienemmät. Meilläkin toiveissa 4 h.+k.

Kesä haasteellinen aika. Viikonloppunäytöt siirtyy viikolle, en minäkään olisi valmis joka viikonloppu näytöillä juoksee. Miten sitä mökille pääsisi? Viikolla olen duunissa ja kohta ollaan lomilla. Saattaapi touhu viivästyy ja hyvä, jos jouluksi uuteen kotiin. Nyt vaan pitää muistaa positiivisen ajattelun ihme. Hmmmm...täytyy kertoa, että ihan hitusen kiristyi hermo UK:n kanssa. Ei muuten, mutta kättä piti vääntää siitä, et mitä kamaa lähtee ja mitä jää. Hän on sitä mieltä, että turhaa pitää säästää, ja minä taas eroon tahdon. Kahden asunnon kamat saman katon alle ei ole se ihan helpoin yhtälö. Selvittiin kyllä ja ainakin toistaiseksi parisuhde on vielä olemassa. Nää on vaan sellaisia asioita, joissa olen hyvin huono joustamaan. Tiedän sen. Mutta olen samalla myös äärimmäisen tehokas ja jos nyt voin väittää, niin tiedän jotain näistä asioista. Siis siitä miten saadaan aikaiseksi kiva koti ja silleen...

2 kommenttia:

 1. Me aikanaan kiersimme monta kuukautta kaikki sunnuntait asuntonäyttöjä ja aina niissä asunnoissa oli jotain vikaa, ainakin jomman kumman mielestä. Ja sitten kerran se vaan tuli vastaan, täydellinen koti! Olimme vielä liikkeellä metsälenkin jälkeen mutaisissa koiranulkoilutusvermeissä ja välittäjää ei voinut vähempää kiinnostaa kun yritimme huhuilla että me ostamme tämän. Piti ihan illalla soittaa perään että tosissamme oltiin (olisi pitänyt jättää ostamatta tällaiselta välittäjältä, mutta kun haluttiin se asunto).

  Onnea uuden kodin metsästykseen!
  -hss

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kerran ollut samassa tilanteessa ja jo heittämässä hanskat tiskiin ja päätymässä siihen, ei niin kivaan, mutta kyllä tässä asua voi, kotiin. Minä tiedän, että se "oikea" tulee vastaan vielä ( eihän tässä ole etsitty vielä viikkoakaan.) On vain niin hätähousu ja kaikki pitäisi tapahtua heti!

   Poista