13.4.2016

Ihminen onnellinen

Eilinen merkkipaalu ohitettu kunnialla ja kiitän kaikkia jotka muistivat merkkipäivänäni. Sain aivan  mielettömän lahjan eilen! Se saapui aamupäivästä, puhelun muodossa. Tulin siitä erittäin, erittäin onnelliseksi! Vaikka kyseessä oli harmillinen epäkohta, ettenkö sanoin peräti vika, niin sellaisestakin voi tulla onnelliseksi. Aika jännä.

JAS-tekniikasta soitettiin ja kerrottiin minulle ilouutinen. Mun kamerassa on VIKA! Tai siinä oli useampikin vika. Ja vika on sellainen, joka teki kuvista epäonnistuneita. Kysyin vielä erikseen, että sanoppa suoraan, onko vika siis ollut kamerassa vai kuvaajassa? Sain vapautuksen, enkä ole tulossa hulluksi, sokeaksi, täriseväksi tumpeloksi. Aivan mahtavaa!

Joku saattaa ihmetellä, et mitä ihmettä se vaahtoo jostain kamerasta. Olen nyt puolisen vuotta lyönyt päätä seinään ja hetken jo aloin uskoa, että uusi kamerani on vaan niin hieno peli, että en osaa, enkä opi sillä kuvaamaan. Olin pahasti lamaantunut. Asia joka on minulle intohimo ja erittäin rakas, otettiin minulta tavallaan pois tai niin aloin jo kuvitella. Siks olen niin iloinen ja tuskin maltan odottaa, kun saan kameran taks ja pääsen kokeilemaan eroa ( toivottavasti.)

Uusi nami


Toivotaan, että kamera ei ole mikään maanantaikappale ( vai oliks se sunnuntai. ) Ettei tästä nyt käynnisty murheen jatkumo, vaan saadaan homma pelittää ja saisin takaisin kuvaamisen hurmion ja täyttymyksen. Noh, tuota nyt on turha ennakkoon murehtia ja tuleehan mulle se uusi tulokas. Cannon Powershot G7x Mark II. Olen sen ansainnut kaiken tämän koettelemuksen jälkeen. Juu, elämässä on isompiakin ongelmia, mutta jotakin saa ansaita ja olla asioista onnellinen, eiks niin?

2 kommenttia:

  1. No oli todellakin hyvä uutinen! Ihan mahtavaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin oli! Toivotaan, että homma nyt skulaa. Odotan niin perjantaita :)

      Poista