14.12.2015

Pikkupikkujoulut

Huh, kun on pimiää. Valot saa olla päällä aamua iltaa ja silti tuntuu, että kaiken yllä on harmaa verho. Mua ainakin väsyttää, ei sille mitään voi. Parina aamuna olen nukkunut puoli kymppin. Todellakin ihmeellistä. Puoli kymppiin! Pahin härdelli on ohi ja se pyöritys sai taas aikaan sen, että tämmöinen "normi" elämä tuntuu kauheen pitkäveteiselle. Pitäisi olla äksöniä koko ajan. Ehkä mennään tämä loppuvuosi rauhallisemmin ja käydään valohoidossa epsanjan auringon alla. Sit taas puhalletaan purjeet täyteen ja sehän onkin jo kevät käsillä.Taistellaksemme ankeutta ja väsyä vastaan, pidettiin Ukkokullan kans pikkupikkujoulut la-iltana. Ihan silleen ekstempore. Haettiin stokkanherkusta tykötarpeita ja niitä vähän duunasin ja sit kynttilää ja vähän parempaa kattamista pöytään, niin vot sie, kemut oli pystyssä.

Keksin siinä kivan kierrätysidean. Ei mulla ollut varattuna mitään pikkujoululahjaa armaalle, niinpä tutkin komeroita ja katso, kolme ihanaista pakettia sain aikaiseksi. Kääröihin laitoin kirjan, kaulaliinaan, hatun ja rukkaset. Niin oli Ukkokulta tyytyväinen ja minä sain huomauttaa, että enhän mää olisi mitään lahjaa tarvinnutkaan. No joo, kerroin kyllä tämän kierrätysperiaatteen ja sillä armahduksen annoin. Mut hei, hyvä idea. Tekin voitte laittaa pukinkonttiin itselle tarpeetonta ja toiselle hyvinkin saattaa olla tarpeellista. Eikä maksa mittään. Winwin. Eiks oo huippu idea?Ehkä lahjoissa on enemmänkin se ajatus ja pakettien tuoma kutkuttava jännitys. Oli niin kiva laittaa ne pöytään odottamaan ja olihan se UK:lle iloinen yllätys. Emäntä oli niin laittanut... ja suu simallaan.

Ei maar, lenkille tästä on lähdettävä. Se on paras lääke kaamosankeuteen. En suostu sitä nyt potemaan, mut jotenkin tämä päivä on ollut tylsä ja aikaansaamaton. Miks aina pitäisi saada niin hirveesti aikaiseksi? Mikä se sekin on? Iltalenkki toisen kans, saa purkaa sydäntä ja saa happea, se auttaa varmasti. Olettehan kokeilleet? Niin ja pikkupikkujoulut oman armaan kans on myös hyvä toiminnallinen kaamosmölläyksen esto. Mut eipä huoli, kohta mennään jo valoa kohti! Sitä odotellessa. Tsau!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti