8.12.2015

London London

Hei ja hoi, kotona ollaan! Mahtavan mukava reissu Lontooseen takana ja kaikki meni hyvin. Vaikka ilmastossa oli myrskyjen tuntua, niin meitä sää suosi ja osuttiin juuri rauhallisempaan ajanjaksoon. Näin vanhemmiten kaikki tuo haipakka yläilmoissa on alkanut hirvittää. Nuorena sitä vain ajatteli, että jos alas tullaan, niin toivottavasti henki lähtee kerralla, eikä jää kitumaan.

Mut joo, Londoni ei pettänyt tälläkään kertaa. Siellä on aina kiva käydä, mutta en voisi kuvitella asuvani siellä. Liikaa ihmisiä ja härdelliä. Sopivassa pätkässä siitä kaikesta on ihana nauttia, mutta kotiin on aina parasta tulla.

Nähtiin ja koettiin kolmessa päivässä paljon kaikkea. Ukkokullan kans on niin ihanaa matkustaa, kun hän on sellainen kosmopoliitti. Kyl mie oon niin onnellinen, kun elämässä on sellainen ihminen, joka tykkää matkustaa. Ja ainakin mun mielestä, meillä menee hyvin putkeen. Ei tartte kiukkuilla, yhes tehdään ja nautitaan. On silleen samat kiinnostuksen kohteet. Tää on vain mun mielipide, voihan se olla, että Uk on toista mieltä. Hmmm.. en usko.

Sopivassa suhteessa kaikkea. Kylthyyriä, hyvää sapuskaa, olutta pubissa ja afternuuntii kello viis. Olin ajatellut, että shoppailut saa jäädä, mut eihän lontoossa voi olla ostelematta rättilöit. On siellä tarjonta sen verta eksotique, että muutama kappale tarttui mukaan. Kallistahan siellä nykyään on. Sitä aina ajattelee, kun lomalle lähtee, että kaikkialla muualla on halvempaa. Ei se oo enää niin.
Postailen tuonne lemon decon puolelle yksityiskohtaisemmin, voit kurkata myös sinne. Hups, on vähän silleen haipakkaa kaiken tämän yritystoiminnan kanssa, että postailut tänne on jääneet vähemmälle. En sit tiedä, milloin tämä rauhoittuu vai rauhoittuuko ollenkaan? Toisaalta, ei pitäis rauhoittua, koska nyt on taottava, kun rauta on kuumaa. Tai ei se mitään kuumaa ole, mutta nyt on alkanut se varsinainen duuni uuden yrityksen kanssa. Mainostamista ja markkinointia. Mut hui hai, en mie tätä jätä, postaan vain harvemmin.
Nyt täytyy rientää. Työhuone on karmeessa kunnossa pop-upin jälkeen ja se kaipaa järjestelyä. Sitä ennen pitää käydä hakemassa tyynykankaat uusiin tilauksiin ja vielä pitäisi illaksi mennä piippaamaan. Laiska töitään luettelee, mut näin se nyt vaan on. Mut hei, uusi ihana loma siintää edessä. Jaksaa painaa vähän aikaa, niin sit päästään oikeesti huiloomaan. Lontoossa ei voi huilata, siellä päivät meni jaloilla ja illalla oltiin ihan rätti. Ei valita, rakastaa hän. Ootteko muuten huomannut, että aurinko paistaa? On se ihana, hirmu kiva.

4 kommenttia:

 1. Juu kyllä sitä tuli itsekin kiiteltyä, ettei tarvinnut viikonloppuna keikkua yläilmoissa sen paremmin kuin risteillä meren aalloillakaan. On noi tuulet ja myrskyt nykyään semmosia, että pareen pysyä kotona vaan ja pitää katosta kiinni, ettei sekin karkaa.

  Lontoo tosiaan on kiva (ja kallis) käydä, mutta kiva sieltä on tulla poiskin. Liika on liikaa tämmöselle maalaismöllille.

  Kivaa kun kävit välillä täälläkin. Joskin ymmärrän, että ei oo postailut nyt pääasia vaan pisnekset, jotka näyttäis olevan kivalla alulla. Hyvähyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Englannissa oli hirveet tulvat ja myrskyt ja töllötin näytti koko ajan vakavaa kuvaa. Olin jo varma, että kotiin ei päästä ennen ensi kevättä. Luoja kuunteli ja niin vaan hienosti lennettiin ( nukuin melkein koko matkan.)

   Mä maalaismöllö oon ja mitä enemmän ikää tulee, niin suurcitit ovat vain käyntiä varten. Käydessä tuolla muualla, ymmärtää mitä sana ruuhka tarkoittaa. Meillähän niitä ei ole, vaikka välillä nekin alkaa kiristää.

   Tämä sosiaalinen media on osa pisnestä ja duunia. Niin se vain menee ja mun on mentävä mukana. Aika ei ihan kaikkeen riitä, enkä tätä hylkää. Mut tämä ei ole pisnestä, tämä on mun harraste ja hupi ;)

   Poista
 2. No nyt ihan säikähdin ethän edes harkitse tämän blogin lopettamista ? Olen jo pitkään seurannut tätä ja erinomaiseksi havainnut, sulla on todella kirjoittamisen lahja, näemmä monilahjakkuus.
  Terv. Pillo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hurjasti kiitos :) Tätä blogia olen pitänyt nyt jo 5 vai 6 vuottako siitäkin jo tulee. Aikataulullisesti hiukka haastavaa, mutta kyllä minä täällä pysyn. Kiva, kun luet.

   Poista