21.12.2015

Matkalle mukaan

Tänä vuonna ei tarvitse joulusiivousta tehdä, mutta aina ennen matkalle lähtö olisi hyvä saada koti siistiin kuntoon. Joutuuko nyt tinkimään periaatteistaan, sillä vielä kaksi napakkaa duunipäivää edessä ja aikataulu saattaa tehdä haasteita. Hui, hai, sanoo hän ja sulkee silmänsä ja ymmärtää, että tekee sen minkä kerkeää.

Matka-asusteet on toki jo pesty ja matkalaukkukin tuossa jo nököttää. Matkalla sellaiseen ilmastoon, että pitänee ottaa mukaan myös lämmintä vaatetta. On niin vaikeaa yhdistää kesähepenettä ja pässinpökkimää. Otetaan siis isompi matka-aski ja heitellään sinne sopivasti vähän kaikkea. Hetkinen, minähän ei heittele mitään, vaan viikkaan kauniisti ja järjestelmällisesti kaiken.

Viikonloppuna oli firman pikkujoulut. Perinteisesti oltiin ulkoruokinnassa ja tanssiravintolassa. Nimeltä mainitsematon ruokaravintola palveli viimeistä iltaa ja sen kyllä huomasi. Lähes kaikki oli loppu. Siis ihan oikeesti. Pääruokia oli saatavilla tasan yksi annos, viinit sitä mitä oli jäljellä ja tätä rataa. Sanoisinko, että hävytöntä. Kyllä ravintolan olisi tällainen asia pitänyt ilmoittaa asiakkaille. Laskussa tämä ei näkynyt milläänlailla. Emme antaneet tämän nyt kuitenkaan vaikuttaa juhlatunnelmaamme, mutta olihan se aika tökeröä. Kiva ilta meillä oli. Kotona jo kello kaks, eikä tukkakaan ollut aamulla kovin kipeä.

Nyt on pakko alkaa pakkaamaan. Jokainen hetki on käytettävä hyödyksi.Tiedän, että illalla duunipäivän jälkeen ei kannata väsyneenä pakata. Tulee mukaan just kaikkee sellaista mitä ei tarvita. Se on tehtävä järissään. Huomenna lento illemmalla, mutta vielä työpäivä ennen sitä.OIKEIN IHANAISTA JOULUA KAIKILLE LUKIJOILLE JA KIITOS KULUNEESTA VUODESTA. OLKOON TULEVA TÄYTELÄINEN JA TÄYNNÄ MIELENKIINTOA, SEKÄ HEKUMALLISIA HAASTEITA!!

8 kommenttia:

 1. Hyvää joulunaikaa ja rentouttavaa reissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sinne ja valoa elämään!

   Poista
 2. Mukavoo ja rentouttavvoo matkoo ja tervetulloo takasin, kun on aika. Täällä ollaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Relasti männään ja tuon valoa tullessani! Jouluja sinne!

   Poista
 3. Hyvää lomaa!! Ja nauttikaa toistenne seurasta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tusen tack! Varmasti nautitaan! Hekumallista joulua myös sinne!

   Poista
 4. Oikein ihanaa lomaa ja rauhallista joulun aikaa ja mitä upeinta alkavaa vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sinne! Nautiskellaan, levätään ja kerätään voimia. Kohta tulee valo :)

   Poista