13.8.2015

Redi stedi gou

Hah, menin eilen maate jo puol kymppi ja buduaarinkin vetäydyin jo kasilta. Mölläsin töllöö, sitä en olekaan harrastanut koko kesänä. Nyt on sellainen olo, että mökkielämää on tullut tarpeeksi. Eilen jo hienoinen tylsistyminen vaivasi. Ei nähkääs voinut enempää relaa, on jo silleen relaksoitunut. Eli en saavuttanut korkeamman asteen meditatiivia, vaan olo oli enemmänkin rauhaton ja yksinäisyyden siivittämä. Liika on liikaa kaikkea, sano.

Kun toinen osapuoli poistui, niin tunsin hetkittäin outoa vajavaisuutta. Olin puolikas. Jännä hei jotenkin. Soitettiinkin kolme kertaa. Ei kai se ikävä. Minä joka viihdyn itsessäni, olinkin orpo piru. Ei huono, kivakin tunne huomata. Niin sitä alkaa ihmis-suhteessaan kasvaa yhteen, siksi kai olemme me enkä vain minä. Hirveen fiksu päätelmä, eiks vaan jeah?

Lämpötila lasketteli alas ja nyt on viilee. Piti shaali heittää niskaan ja aamu on tosiaankin vilakka. Kylmä pohjoistuuli puhaltaa ja nenä vuotaa. Mokka jäähtyy kuppiin samantien, mutta kylmä kahvi kaunistaa. Tekee minusta rinsessan. Ai ko kiva.

Tänään on thuursday, eletään siis jo loppuviikkoa. Pitää ihan itselle teroittaa, viikot ovat vain sellaista putkea, ei ole alkua, eikä loppua. On vain viikkoa. Mutta on ihana lähteä kaupunkiin. Eiks oo hyvä, et ihminen voi tuntea näin? Et on jotenkin innoissaan. Näin se pitäisi aina olla. Olisi asioista innoissaan, eikä niin, et mää en haluu lähtee. Mä haluun jäädä. Lähtemällä pääset taas tulemaan. Olipa taas filosooffisesti sanottu. Lähde niin tulet.

Kuten huomata saattaa, niin mulla ei ole mitään oikeaa asiaa. Siitäkin tietää, että kaivataan vaihtelua. Alaterden tuolit hajoaa. Jo kaks on kaput. Ei niitä ole luotu kestämään. Sitä ajattelee, että ovat ikuisia. Kerran hommaat, niin siinä on perseelle penkkiä loppuelämäks. Ei se mee niin. Pitääkö vielä tälle suvelle uutta laittaa, nythän niitä saisi edukkaasti. Koko kalusto pitäisi uusia. Eipä tuota arvaa. No niin, siinä oli sitten asian tynkää. Taidan mennä vielä hetkeks pitkulleen. Otetaan uus tuleminen ja äksön. Sit mie meen....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti