12.8.2015

Romantique

Päivä alkaa kääntyä ehtoolle ja nyt mie kerkeen vähän läpistä. Mitä lie touhunnut, just vissiin mittään saanut aikaiseksi. Ukkokulta lähtikin vasta tänään ja nyt myö ollaan Jupsun kaa kahelleen. Mie oon jo paikkoja laitellut lähtökuntoon, huomenna nostan kytkintä ja citi odottaa velvollisuuksineen. Ihan kiva, kun tulee muutosta rytmiin. Ei ahista.

Kun sanoin, että peilityyni...

Eilen olin täti-tormakka ja siivota hurahutin koko mökin. Olikin ihanoo siivota. Hölöväsin oikein tolulla. Vieläkin mökki haisuu ihanasti puhtaalle. Laitettiin pieni juhlava illallinen. Paremmat porsliinit pöytään ja oikein viinin kera. Laitoin kynttilöitä ja vähä ulkotulia, oli oikein romantique.

Paratiisin varjot

En mää pitkään ole citissä, la tullaan jo takas. On ne rapujuhlat. Aloittelin jo tänään valmistella. Ulkotulet on täytetty ja illan kattausastiat ovat jo valmiina. Ei tuu sit niin kiire ensi viikonloppuna. Kätevä emäntä ajattelee järkevästi.

Näky
Alkoi tuulemaan, onkohan myräkkää tulossa. Ilmakin on aika tumma, ihanan viilee. Muutama ilta olikin jo tukalan lämmintä. Mut en mie valita, ihan kiva molemmat. En mie kerkee nytkään enempään. Pikku koira komentaa iltaruuan laittoon. Se ei jätä rauhaan ennen kuin pöperöä on pöydässä. Eli siis kyökkiin poistuu hän.

3 kommenttia:

 1. Siellä taas niin kätevä emäntä , että tää täällä häpeästä punastuu ! Ehtiväinen ja eteenpäin katsova :) meillekin tulee muutama henki synttärikahveille , mutta arvaa , olenko aloittanutkaan tarjoilujen miettimistä . No juu, mutta vasta ihan alkuajatusasteella ;) saati sitten siivousta ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juhlat on la ja päästään lähtee citistä iltapäivästä. Kiirehän siinä tulloo, joten kätsy emäntä laittaa ennakkoon kaiken sen minkä pystyy. Ja hei, kukapa se kissan hännän nostaisi ellei kissa itse ;)

   Poista
 2. Tämän postauksen valokuvat tosi hienoja, erityisesti "Paratiisin varjot".

  VastaaPoista