4.7.2015

Saturdei is evri dei

Mitäs mää nyt tähän sanoisin? Ei mul mittään asiaa oo. Nukuin omasta mielestäni hyvin, mutta olin käynyt Ukkokullan kimppuun ja hakannut häntä ihan reippaanlaisesti. Hän kyllä osaa jo suojautua yöllisiltä väkivallankohtauksiltani. Hikikin oli, ihan olin märkä. Mut muutoin yö meni oikein mukavasti ja unesta nauttien. Sen verran voisin mainita, että hyökkäykseni ei ollut suinkaan henkilökohtainen. Vieressäni oli joku muu ja unimaailma teki tepposensa. Emme siis ole parisuhteessa jo sillä taholla, että pitäisi alkaa pätkimään päin näköä... Päinvastoin. Ilmassahan väreilee lempeä ja romantiikkaa.

Taidetta, hah
Tänään on saturdei. Päivistä parhain. Joskin näin vapaalla ollessa lauantai ei erityisesti nosta päätään. Päivä päivien joukossa. Juurikin tuossa puhuttiin, että missä voisi piipahtaa. Raaseporihan on siitä kiva, että tässä on lähellä monta kivaa kohdetta, missä leikkiä turistia. Tämä mökkeilyn pysähtyneisyys saa kivasti vastakohtaa, kun hiukkasen näyttää nenua ihmisten ilmoilla. Käviskö Pohjassa tai Mustion linnassa. Sitä pitää vielä miettiä.

Pakoon suojaan
Tuossa vieressä pöydällä pikkuinen hämis uhkailee. On nuppineulan pään kokoinen, mutta isot leuat ovat pystyssä kohti minua ja niitä mahtailevasti aukoo. Mitä se oikein yrittää? Meinaaks se pistää mut kilon paloiks ja nauttia aamiaiseksi. Munhan ei tartteisi, kun kerran puhaltaa, niin kaveri olisi nurin ja taittaisi niskansa. En tee sitä, annan hänelle olemassa olon ja kehoitan siirtymään oikeaan kokoluokkaan valinnoissa. Höpsöjä nuo hämikset. Tai mistä mää tiedän, voihan se olla joku vaarallisen myrkyllinen laji, joka on eksynyt tänne kolumbian banaanilaatikossa. Yksi piskuinen pisto ja meitsi olisi kanttuvei. Silleen ei pidä käydä arvostelmaan muita.

Tukka tuulessa hulmuten
Mitähän tänään syötäisi? Tekisi mieli jotakin kesäistä ja raikasta. Eilen vedettiin makarooniloudaa. Se oli hyvää. Möksällä on niin jännä, että täällä unohtaa syödä päivällä. Sitä nauttii sen aamiaisen (myöhäinen semmoinen ) ja sit saattaa mennä koko päivä kahvilla ja ehkä kenties joku pikku nisu. Syöminen tahtoo vähän venähtää ja sit yhtäkkiä on kiljuva nälkä. Olisi ihanaa keittää kesäkeitto, mutta en pidä siitä. Voisiko se olla vain joku kasviskeitto. Kesäinen kasviskeitto ei siis kesäkeitto.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti