3.7.2015

Päivien huuhtomaa

Hei ja Hoi! Iltapäivälehden etusivulla on iso otsikko: " Nyt iski Afrikan superhelle!" Meillä täällä ei olla ahrikassa vaan suomalaisessa kesämaisemassa ja tuulee taas niin ettei meinaa terdellä pystyssä pysyä. Arska kyllä möllöttää taivaan täydeltä, mut tuuli hoitelee lämpötilan sopivaksi. Siis täydelliseksi! Ei oo kylymä, eikä oo kuuma. Huh, juuri äsken iski niin hirvee tuulenpuuska, että tavarat ottivat kyytiä tästä terassilta. Onneks mää pysyin perseelläni....

Selkä pahalainen temppuilee, mutta en anna sille valtaa. Olen ihan pikkuhiljaa aloitellut vesijuoksua. Vedet alkaa olla niin lämpöiset ja se on paras liikuntamuoto meikäläiselle. Se on niin ihanaa, kun on mahdollisuus siihen ihan omassa rauhassaan ja aina saatavilla. Ei oo plöör dö polaa mummelit edessä, eikä takana.  Vahvistan varoen ja joka päivä pikkasen enemmän. Ehkä se jossain vaiheessa tuottaa tulosta ja kivutonta elämää.

Nythän on niin, että tämä lämpötila tekee sen, että alkaa miettiä saunan tarpeellisuutta. Kuumalla on aika ällöö kylpeä. Toisaalta tekee mieli saunan relaksanttia, mut ei jaksa sitä kuumuutta.  Tätä täytyy tässä pohtia ja ongelman laajuus on mittava. Täytyy tarkkaan harkita.

Käytiin Turistina Fiskarsissa. Siellä on aina kiva käydä. Meneillään oleva WE LOVE WOOD(s!) - ONOMA:n näyttely oli huikea kokemus! Lämmöllä suosittelen kesälomakohteeksi. Kuvia ja juttua Lemon Decon puolella. Käy kurkkaamassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti