26.6.2015

Killua ja lillua

Hei Hou! Täällä ollaan citissä. Yö oli levoton, niin kuin se on aina, kun tulee mökiltä. Ei ole ihmistä luotu asumaan kerrostalossa. Täällä ei ole happea ja meitsii jotenkin ahistaa tämä päällekkäisyys. Asioilla on puolensa, tottahan toki. Se jatkuva vesisade alkoi myös hiukka närästää ja toisaalta onkin ihan jees olla taas sivistyksessä.

Kertokaa se hänelle

Niin?
Mitäs tässä olisi mainittavaa? Möksällä elo Ukkokullan ja Pikku Koiran kanssa oli varsin leppoisaa. Päivät killuivat ( vai pitäiskö sanoa lilluivat - vettä ) ohitse kuin ajan kuultamat muistot. Siihenkin elämäntapaan voisi tottua, kunnes alkaisi hirttää ja kyllästyminen tappaisi, jos nyt ei ihan kuoliaaksi, niin ainakin osapuilleen niin. Harmiton oleskelu, hyvät unet, tekivät meille molemmille hyvää. Mun vammoille ja Ukkokullan työperäiselle, kiireen aiheuttamalle ressille.

Kiva kirppis Tammisaares

Senkin härkä
Tehtiin turistiretkiä Tammisaareen ja Raaseporin linnan raunioille. Ukkokulta on vanha opas ja näin hän saa minutkin näkemään kaikki jo nähdyt kohteet uusin silmin. Hyvin antoisaa ja intresanttia. Tammisaaressa muutama kiva sisustusputiikki ja aika mahtava kirppis. Mukaan lähti välttämätön opaskyltti keittiöön ja vanha peltinen rasia. Hah, jotakin on aina saatava. Kumma on tuo ihmismieli - kyltymätön. Olen postannut Lemon Decon puolelle tarkemmin, voit käydä kurkkaamassa siellä  (enemmän myös kuvia.) Raaseporin linna vielä odottaa, mut tulossa on, jahka kerkeen.

"Istuntosali" 
Pyykkikone laulaa ja linkoaa, laskut ja asiat kaipaavat hoitoa ja huolenpitoa. Asiat etenevätkin nopsaa vauhtia, olin yllättynyt. Vakuutusyhtiöltä tuli päätös, että minulla on oikeus työeläkejärjestelmän mukaiseen ammatilliseen kuntoutukseen. Jep, jep. Tämäpä kaipaakin jo perusteellisempaa selvitystä. Kauhian on epäselvää ja minä en tunnetusti kestä epäselviä asioita. Olin yhteydessä vakuutusyhtiöön ja siellä olikin hyvin ystävällinen virkailija. Ingen panik, selevitellään. Hättäilemällä ei tule kuin heikkopäisiä lapsia. Epäselvyyttä asioissa hoitaa nyt vallan siihen erikoistuneet henkilöt. Oliko peräti erikoisasiantuntija, kuulostaa hienolle, liian hyvälle ollakseen totta.

Tuikitarpeellinen

Uskomuksein
Olipa ihanaa käydä eilen oikeassa ravintolassa syömässä. Ja vielä kreikalaisessa sellaisessa. Olin kuullut kehuttavan herttoniemen Thalassa restoranttia. Kovin oli autenttinen ja ruokaa hyvää, eikä palvelussakaan ollut moittimisen sijaa. Juuri sellainen paikka, minne on helppo mennä ja varmasti tullaan menemään toistekin. Paikan alkupalalautanen oli runsas ja herkullinen. Kaikkea kivaa naposteltavaa. Suosittelen.

Reikas ollaan juu

Alkuinen pala
Kaupunki elämän ihanuuksia ovat ehdottomasti suihku, voi taivahan talikynttilät, kuinka ihanalle se tuntukaan. Se järvivedellä läträäminen on vähän sellaista toispuoleista. Sisätoiletti on kans kiva. Ei tartte koko ajan jännittää, että joku ökkömönkijäinen menee pyllyyn. Se on inhoittavaa ja pahimmillaan saattaa estää rentouttavan tarpeiden poistumisen kehostasi. Luonnon keskellä myös lievä vainoharhaisuus siitä, että joku önnijäinen kävelee jossakin päin ja puolta sun kehoasi. Tiiätkö, sellaista kuviteltua hivelyä joka puolella. Sitä ei ole citissä, ei täällä ole sillä tavoin hyönteiskansaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti