25.5.2015

Sankareita onko heitä

Hupsista keikkaa! Viikendi hurahti, niin ettei taas tajunnut. Aloitin lauantain niinkin eksoottisesti kuin malmin sairaalan magneettikuvauksesta. Ei, ei mitään hätätapausta, niskapaska vaan kuvattiin tuoreeksi ja ajatella, siellä on niin paljon kuvattavia, että joutuvat ressukat tekemään duunia viikonloppuisin. Minä kiitän ja totean, että ei ole montaa kohtaa mitä ei tässä kropassa olisi läpivalaistu. Argh!

Iltahekuma
Tehtiin extempore lähtö möksälle. Tarkoituksissa viettää citiviikendi, kun se kelikin oli aika onneton. Uhmattiin sääherraa ja päätettiin kuitenkin lähteä. Ja katso, päästiin möksälle, taivas aukeni ja meille ilmestyi valo. Ei ihan herran, mutta melkein.

Viisuateria nousee
Hyvä, kun lähdettiin. Ilta oli vallan antava ja lähenneltiin jo kesäistä hekumaa. Mun pitkät perinteet viisuiltaan juontaa jo vuosikymmen ajan möksältä. Siellä ne aina ollaan tsiikailtu ja ne viisuplätyt ollaan paistettu. Eikä nytkään tehty poikkeusta. Kivasti laitettiin, herkkua grillattiin ja töllö vallan pöydän päähän kannettiin. Ilmassa oli suuren urheilujuhlan tuntua. Määkin jaksoin loppuun asti valvoa, oli sen verran mielenkiintoinen vääntö. Jännäksi meni, sillä hetken sain jo peljätä, että isoveli ottaa voiton. Ei sillä, hyvä oli russiankin biisi ja kaunis oli esittäjä, mutta kyl maar mun sydän tykitti ruottin söpöläiselle. Belgia oli myös pisteensä ansainnut ja voi veikkosella, monta kivaa esitystä kaikki tyyni. Ne teknorynkytykset oli vähemmällä, mikä oli mielestäni oikeinkin hyvä. Viro, Norja, Italia ja Aussit. Ihan kivaa kuunneltavaa.

Stuudio
Ainut miinus tulee ylensyönnistä. Siinä ikään kuin vahingossa tuli mätettyä sitä ruokaa yli omien tarpeiden ja siitähän nyt seurasi huonoinen olo. Ja ajankohtakin oli liian myöhä noin tukevalle illalliselle. Ei sitä ikinä opi. Varsin nyt, kun viikot mennään asiallisesti, niin vastakohta on liian raju. Sitä kaiketi antaa itselle luvan muka nauttia. Joo, nauttii, mut onko sitä pakko vetää överit. Huh, sanon minä ja yritän oppia.

Huh Huh
Vietettiin sunnuntaipäivä möksällä, ei ollut mitään kiirettä kaupunkiin. Ukkokulta teki risusavottaa, hää on jotenkin fiksoitunut sellaiseen. Martta mölläs maha pystyssä terdellä ja kuunteli luonnon ääniä. Aika hyvä kompo meillä juu. Leikin mää sen verran puutarhurii, että basilikan ruukkuun istutin kuolemaan. Ostin oikein sellaisen ison ja tuuhean, sillä ajatuksella, että pannaan multiin ja siitä koko kesä sitten satoa kerätään. Tää tuntuu jotenkin tutulle, aina olen ne kuitenkin onnistunut murhaamaan. Kasvihuone pitäisi moiselle viljelytoiminalle olla. Ei, siihen me ei aleta. Pirunmoista hommaa on tuo viljely ja EU-tuki onneton. Tosta tulikin mieleen, että Ukkokulta löysi risujen keskeltä hirmusen esiintymän korvasientä. Siitä niin mökin takapihalta. Harmi, kun se on niin myrkkyä, enkä uskalla moiseen koskea.

Pläjähti lättyyn plätty
Jahas, tänään on mandei ja mulla veepee. Asioiden hoitoa ja kodin puhtaanapidollisia toimenpiteitä. Uskaltaisikohan pestä loput parvekelasit? Voisi kokeilla. Hei, nyt raatiosta tulee euroviisu Heroes!! Ollaanks sankareita, ollaan vaan. Mää ainakin oon. Jos en muuta, niin sellainen feikkihero!

6 kommenttia:

 1. Hyvä kompo tosiaan :D. Näen niin sieluni silmin, kuinka Ukko loikkii ketterästi risuviidakossa ja teikäläinen mietiskelee syntyjä syviä maha (liian) täynnä terdellä. Säilyy sopu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ylensyönti laiskotti. Nyt raippoja ja ollaan palattu ruotuun. Eipä sillä, ei tuo risukoissa riehuminen ole koskaan ollut mun ykkösprioriteetti :)

   Poista
 2. Jestas noita sun dinnereitä! 😀 Olet kyllä niin ehtoisa emäntä, että....
  Viisut oli jänskät juu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Grillikausi on polokastu kybällä käyntiin ( lue ylensyömällä, hih.)
   Pitkästä aikaa oli monta hyvää biisiä, siksikin jännä kisa.

   Poista
 3. Hyvä että vaan ylen syönti, ettei samalla myös -juonti ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman kuplia ei ole viisuja, sen verran kyllä. Siitähän se olisi soppa syntynyt, juoppopossu, jyäk!

   Poista