3.11.2014

Kunto hullu ihme valo

Uusi viikko käynnistyy ja mie oon saanut Ukkokullan kotiin. Hää tuli eilen ja meillä oli ticotacoilta. Fuudia meksikolaisittain ja tein toiselle hyvin ja annoin kokovartalohieronnan. Pitkä lentomatka takana, niin kyllähän sitä täytyy toista elvyttää. Hyvin uppos. Vallan kynttilät sytytin ja tunnelma musat viritin. Enks mie oo ihana?

Ihanata lällyä. En ole tänne postaillut, kun se olisi vain ollut sellaista siirappia ikävästä. Sen sitä sai huomata, että sellaista se elämä olisi ihan yksiksein. Tässähän nyt kuitenkin kävi niin, että kovin pitkään en sinkkuna kerennyt olemaan tai miten sen nyt ottaa, se henkinen ero edellisestä, tuli tehtyä jo aika päivää sitten. Mut joo, hyvin mää nyt yksinkin selviä, ei se siitä kiinni ole, mutta onhan se helevetin paljon tylsempää. Varsinkin, kun nyt toinen on silleen aktiivinen, että yhes tehään ja touhutaan. Oli kiva saada toinen himaan, joskin uusi työmatka on jo heti huomenna. Onneksi vain kotimaahan ja loppuviikosta tullaan jo takas. Tää on hyvä hei, ei kerkee niin kyllästyy vaikka nythän se on sellainen olo, että voisi olla yksissä hela tiiden.

Arvatkaas mitä? Otin tänään ensimmäisen pillerin tupakanvieroitukseen. Toinen ei vedä spaddua ja se on kyllä hyvä motivaattori meikeläisellekin. Me aika paljon pusutellaan ja mulla alkaa olla ikenet verellä jatkuvasta hampaiden pesusta. Voi vain kuvitella, miten mukavaa on nuolla tuhkakuppia. Hyi olkoon. Mä niin toivon, että tämä kerta olisi se viimeinen! Pari viikkoa popsitaan pilleriä ja sen aikana pitäisi tehdä lopetuspäätös. Sopii mulle. Mää oiken odotan, että pääsen eroon. Helppoa se ei tule olemaan, tiedän. Rukoilenkin yläkertaa ja kaikkia maapallon jumalia, antakaa mun onnistua, antakaa tarvittavaa voimaa ja lujuutta. Mä en haluu röökii!!! En anna epäonnistumisen mahdollisuutta pieneen tajuntaani. En, En ja En!

Ulkona on harmaata. Ihan hillittömän harmaata. Sisällä pitää polttaa valoja. Vettäkin taitaa sataa. Mulla ei ole harmaa olo. Mulla on valo. Jutskailtiin eilen ja päätettiin tehdä sellainen yhteinen kuntosuunnitelma. Ostetaan samanlaiset tuulipuvut ja jumppavermeet ja mennään balettiaerobiggiin. Juu, kivat pinkit rikoot ja söpöt hikinauhat. Sit myö yhes jumpataan ja sit myö ollaan hyväs kunnos ja hurjan terveellisiä. No joo, totta toinen puoli. Ihan ajateltiin oikeesti tehdä tällainen tupakoimattomuuttani tukeva kunto-ohjelma. Tähtäimessä siis maratooni. Vaatimattomasti.

Ou jees, nyt lopetan ja alan toimia. Normi mandei, kakkuja uuniin, mut ensin menen vesihölökälle. innostavaa alkanutta viikkoa harmaudesta huolimatta. Etsi valo. Etsi valo.


4 kommenttia:

 1. Nyt on pakko tulla mainostamaan. Oletko kuullut kirjasta Stumppaa tähän, jonka on kirjoittanut Allen Carren. Mun 20-v. poika pääsi kirjan avulla eroon tupakasta ja on nyt ollut kolmisen vuotta polttamatta. Aika hyvin nuorelta mieheltä kun kuitenkin hänen tyttöystävänsä vielä polttaa.
  Tsemppiä sulle tupakoimattomuusprojektiin ja ihanaa kynttilänhohtoista Marraskuuta sinulle ja ukkokullalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Kun lopetin edellisellä keralla, tein sen kirjan avulla. Se on hyvä ja niitä "oppeja" tässä päähäni tolkutan samalla kun popsin vieroituslääkettä. Tsemppiä tarvitaan!

   Poista
 2. Ukkokullallasihan on sinuun kokonaisvaikutteinen positiivinen vaikutus!
  Wau :-)

  VastaaPoista