4.10.2014

Villi veli vaeltaa

Hellurei ja hellät tunteet! Äääh, olipa mauton ja kulunut aloitus. Vähän niin kuin allekirjoittanut. Suotaneeko se hänelle.

Tänään on La ja minä menen poikkeuksellisesti duuniin. Ihan kiva. La-päivissä on oma viehätyksensä, se on erilaisesti rento kuin arki. En edes muista, milloin olisin viimeksi työskennellyt viikonloppuna. Kulunut viikko on muutoinkin ollut työntäyteinen, sellainen hyvä syyspöhinä. Ja arvatkaas mitä, olen kolmena aamuna vesihölkytellyt ja ai että, mie niin olen siitä innostunut. Ainut ikävä siinä on, että se on pois tästä kirjoitusajasta. Nytkin hiukka hoppu, joskin heräsin just sen verran ennen kellon soittoa, että kerkeen tänne ilmoittaa olevani elossa, hengissä, voimissani.

Tämä syksy tulee olemaan muutosten aikakausi. Asunnon vaihto nostaa kovasti päätään ja jostakin kummasta kumpuaa unelma siitä, josko voisikin muuttaa lähemmäksi keskustaa. En mää nyt ihan citiin ole varakas, mut johkin lähettyville. Töölö olisi huippu, mut sinne ei köyhällä ole mitään asiaa. Täytynee laittaa tutka päälle ja kai se pitäisi tämä ensin myydä alta pois. Sanoo hän, niin varmana kaikesta. Juu, nyt eletään muutoksia. Hypätään pois mukavuusalueelta ja elämä saa uutta jännitettä. Nyt pannaan tuulemaan!

Minulla on väkevä tunne, että elämässä alkaa jotakin uutta. Joskin nyt samalla pelkään enemmän  ikääntymistä, kuolemaa,  rollaattoreita, tekoniveliä, muistihäiriöitä, kipulääkityksiä ja mielenterveyttäni. Hmmm... Tuo kaikki varmasti kuuluu siihen, että ihminen tahtoisi elää kuin viimeistä päivää. Terve tunne. Ihan hillitön.

Nyt loppui möllötys ja hillomunkin mässytys. Mä tahdon piiskaa. Mä tahdon energiaa. Mä tahdon nauttia. Hetkinen, eiks tää nyt jumalauta ala kuulostaa sille, et nyt se piruparka kärsii viidenkympin villityksestä? Ou jee, anna mun kaikki kestää. Jos tää on sitä, niin en laita yhtään vastaan. Olen avoin, antaa tulla vaan. Tästähän tää kaikki vasta alkaa. Sovitaaks niin?

6 kommenttia:

 1. -kummitus-4.10.2014 21.23

  Elämä kulkee sykleissä. Ja jos tämä nyt sitä viidenkympin villitystä, niin mie ainakin pidän omastani. Toivottavasti sinäkin omastasi.

  Muuta Viikkiin tai Arabiaan. Ovat lähellä keskustaa, mutta myös luontoa löytyy. Arabiaan menee ratikkakin. Eiku kaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, selvää syklisyyttä on havaittavissa ja jos tämä on villitystä, niin olkoon. Hyvälle tuntuu.

   Arabia olisi kyllä tosi jees, mut tahtoo vaan noi hinnat karata tavallisen kuolevaisen käsistä. Mut katellaan, kyllä se koti mut vielä löytää.

   Poista
 2. Hyvä Maketsu! Mää niin tykkään tosta "nyt loppui möllötys ja hillomunkin mässytys". Niistä ei oo kummastakaan meille muuta kuin haittaa. Ja jos nyt on ihan pakko möllöttää ja mässyttää, niin sitä ehtii sit myöhemminkin. Nyt ei ole niitten aika. Eteenpäin sano Maketsu lumessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa puhaltaa uudet tuulet, pitkäänhän tätä tein ja toivoin.

   Täytyy kyllä myöntää, että sunnuntaina söin hillomunkin Hakiksen markkinoilla. Mut oli hävyttömän hyvää ja siinä oli kielletyn hedelmän maku.

   Eteenpäin mennään!

   Poista
 3. Onpas nyt uudet puhtoiset tuulet :-)
  Kuulostaa hyvälle ja mielenkiintoiselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusi elämä, uudet kujeet. En laita vastaan. Jette kiva de.

   Poista