8.10.2014

Kives kierteellä ollaan juu

Hah, onneni hekumassa herra yläkerran herra asettaa taas ihmisen ruotuunsa. Kello on hirvittävän vähän ja minä huolesta heikkopäisenä. Heräsin, kun koen lievää epämiellyttävyyttä. Ilkeenkö edes tänne kirjoittaa. Kirjoitan, koska tämä tekee minut nöyräksi ja saan ajatukseni hetkesi muualle.

Eilen illalla, yhtäkkiä tunsin viiltävää kipua alavatsassa ja vasemmassa kiveksessä. Ainahan niitä viiltoja tulee sinne tänne, mutta tämä kipu yltyi nukkumaan mennessä niin, että en päässyt kunnolla kävelee. Hei, kipu tuolla noinkin arassa paikassa, ei ole ehkä se ihan ensimmäinen syy lähteä hospitaalin. Kyllä se ohi menee. Okei, sainkin unen päästä kiinni, mutta nyt heräilin. Ikävä jomotus jatkuu ja Tohtori Netti kertoi, että kyseessä saattaa olla niinkin eksoottinen vaiva kuin kiveksen kiertymä. Ja se tulisi hoidattaa kiireellisesti 4-6 tunnin sisällä tapahtuneesta.

Mitä helvetti mä teen? Juuri tällä nimenomaisella hetkellä tilanne rauhallisempi, enkä tahtoisi jaksaa lähteä päivystykseen. Odottaisin mieluusti terkkarin avautumista. Oirekuvaus tarkalleen edellä mainittuun ja tilanne sikäli huolestuttava, että palleroiset saattavat mennä kuolioon. Huh, tästä on kulunut nyt jo muutama tunti, onko kohta jo liian myöhäistä. Yritän tutkia tilannetta ja snadi turvotus huomattavissa ( ehanaa, ) pientä pahoinvointia ja järkky arkuus kasseissa.

Pitääks mun nyt tilata puupaa-auto, olen neuvoton. Ehkäpä soitan kuitenkin päivystykseen, kai ne siellä osaa kertoa pitääkö lähteä heti vai vai huomenna.

Sitä minä vaan, että ollakseni niin onnellinen ja jossakin elämäni huipulla, niin aina se takaisin ottaa ja jotakin pitää tulla häiritsemään. Jos ei muuta, niin munat vaivaa.

Anteeksi tämä postauksen brutaali aihe, mutta oli pakko purkautua. Juu, tämä selvitti sen, että otan kapulan käteen ja soitan päivystykseen. Katsotaan mihin suuntaan se kives kiertyy. Hassu tauti tuommoinen. Tai siis mikään hassu, ihan perseestä.

7 kommenttia:

 1. No niin. Lääkäriin, rip rap!

  Oot saanut nyt niitä silmäilyjä ja hymyjä niin paljon, että kiveskin on kiertynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kai se menee alapääkin sekaisin ja kierteelle ;)

   Hengissä selvittiin. Huoks.

   Poista
 2. Ei kuulosta hyvältä, tohtoriin vaan. Toivottavasti sieltä löytyy vastakierrettä ja vaiva tokenee. Intimiteettivaivat on aina hiukan inhoja hoidattaa, mutta kai ne tohtorit on jo kaiken nähneet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi netti tohtorin diagnoosi oli sieltä pahimmasta päästä. Minä selvisin toivottavasti vähemmällä. Juu, se on niin jotenkin alentavaa esitellä ihteään, mut tuskin heillä on kauhian kiva katella ;)

   Poista
 3. Voi parka! Varmaan kauhea kipu. En ole kuullutkaan moisesta tilasta mut eihäm mulla oo kiveksiäkään. Toivottavasti olet jo saanut apua vaivaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helepottaa jo, eikä onneks ollut mitään niin vakvaa, että puukkoa olisi tarvittu.

   Tosiaan, naisilla ei oo pampuloit, mihinkähän tota vertaisin. Heikko sanoo, mut kipu oli suoraan helvetistä. Bioottikuurilla ollaan.

   Poista
 4. Toivottavasti pallit on paranemaan päin :-)

  VastaaPoista