9.10.2014

Kilisee kilisee kulkunen

Hengissä ollaan ja kulkuset on tallessa. Katson velvollisuudekseni ilmoittaa tämän intiimivaivani teille, koska sillälailla tänne eilen hätäpäissäni ilmodeerasin.

Sitä kun on luonteeltaan sellainen, että ensin ajatellaan se kaikista pahin mahdollinen vaihtoehto ja ollaan jo testamenttia tekemässä. Vaiva sinällään tyypillinen ikäihmiselle ja siitä selvitään bioottikuurilla. En nyt ala yksityiskohtaisesti diagnosoimaan. Olen onnellinen, että pamperoiset ovat tallessa ja suku voi jatkua, buahahaa.

Mitä lääkäriin tulee, niin ei ole mitenkään mieltä ylentävää esitellä itseä. Miksiköhän tuommoiset intiimivaivat ovatkin niin noloja. Jotenkin. Tuskin ne ovat lekureillekaan mitenkään hekuman huippuja. Tapaukseeni liittyi vielä se, että ilman viiltävää kipua ei hommasta selvitty ja yritäppä siinä sitten tutkia, kun jäpikkä on kauhusta kankea. Enkä nyt todella tarkoita, että "se" olisi ollut kankea. Nou wei, hyvä etten puhjennut lohduttomaan itkuun. Aika kaameeta. Enkä kestänyt sitä kuin mies. En niin.

Paikallisessa TeeKoossa ei varmastikaan ole suomalaisia lääkäreitä. Mun kohdalle on aina sattunut ulkomaalaistaustainen. Eikä siinä mitä, mutta kyllähän se herättää lievää epäluottamusta, jos lääkäri ei puhu suomea tai siis ei oikein ymmärrä. Mut eilinen doktori oli kyllä asiaansa perehtyvä, kertoi suoraan, että suomi ei suju ja oli tilanteessa mukava. Silloin asian hyväksyy ja auttaa ihmistä ymmärtämään. Ymmärrän toki, ettei päivittäiseen sanavarastoon välttämättä kuulu peenis, kives ja terska. Mut hyvin me selvittiin loppuviimeks ja mun olo oli huojentunut.

Do diin, elämä jatkuu ja tästäkin selvittiin säikähdyksellä. Tulossa varsin mukava viikonloppu. Toimintaa joka lähtöön ja voisin alleviivata, että elän tällä hetkellä aika täyteläistä elämää. Syykin siihen on olemassa, mut siitä lisää tuota tuonnempana. Nyt täytyy laittautua nätiks. Pinnilehti tulee kuvamaan kymmenvuotista kampaamoa. Olkoon päivänne täyteläinen!

4 kommenttia:

 1. Nettitohtoreilla on puolensa, mutta yleensä sieltä löytää itselleen just sen kuolemantaudin. Onneksi selvisit antibiootilla eikä ollut mitään dramaattisempaa.
  Kun lapsi käy koulunsa englanniksi ja saa vaikutteita brittiläisiltä kavereilta, meillä nuo "penis"-jutut vieraalla kielellä on just niin jokapäiväisiä... Suomenkielessähän noin "anatomista" sanaa ei useinkaan käytetä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin jo kauhuissani, että nyt lähtee kulukuset.

   Niinpä, onhan se "jännä" sana :) Penis.

   Poista
 2. Voin entisenä päivystyspolin duunarina lohduttaa että ei tuollaiset normivaivat hätkähdytä, vaikka olisivat intiimialueella. Vaiva vaivojen joukossa :). Sitten hämmästellään jos potilas on syönyt puoli kiloa rautanauloja tai työntänyt hanuriinsa jonkun eksoottisemman esineen :).
  -hss

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, näin minäkin asian ajattelisin. Jossakin oli joskus juttu, et mitä kaikkee sieltä hanurista saattaa löytyä. Siinä varmasti joutuu hiukka ihmettelee. Onneks olin vaan ihan tällanen tavallinen tapaus ;)

   Poista