13.10.2014

Antaa tulla vaan

Kyllä elämä on ihmeellistä! En mää enää voi pitää sisälläni tätä kaikkea mitä tässä nyt on viime aikoina tapahtunut. Kuten varmasti jo tiedätte tapani, niin olen silleen nopea rytminen ihminen, enkä useinkaan jää asioita jahkailemaan. Niin no, mites ton nyt sit ottaa. Aika pitkä aika taisi mennä, että edellinen ihmis-suhe saatiin kunnialla päätökseen. Tässä tapauksessa ajan piti olla kypsä vaikka voisinkin todeta, että tämä kaikki olisi pitänyt tehdä jo aikaa sitten. Minun henkinen ero menneestä on tehty jo vuosia sitten, silleen oltiin loppuajat kavereita vain. Mutta kaikella on aikansa ja nyt oli se oikea hetki. Kiitän kaikesta ja nyt mennään nokka kohti tulevaisuutta.Elämääni on astunut uusi mies! Kyllä, näin mukavasti pääsi tapahtumaan. Mietin toki, että tapahtuukohan kaikki nyt liian nopeasti, mutta ei tässä iässä enää hirveesti jäädä odottelemaan. Mulla on hiukka sellainen kutina, että yläkerralla on sormensa pelissä. Yritin kuitenkin kaikkeni edellisessä, elin elämääni puolittain, jopa hyväksyen kaiken sen, että elämä nyt meni niin. Oisko nyt mun aika, saisinko nauttia, saisinko rakastaa ja tulla rakastetuksi. Ai dont nou, mut helvetin hyvälle tuntuu. Ihmeelliselle.Netin ihmeellinen maailma. Siellä me tavattiin. Nykyaikaa. Herran profiili jotakin sellaista, että itsetuntoni sanoi sen olevan liian hyvä minulle. Jälkeni jätin ja sain kuitenkin toisen osapuolen kiinnostumaan minusta. Siitä alkoi sähköttely ja saimme huomata omaavamme paljonkin yhteisiä kiinnostuksen kohteita ja arvoja. Ensimmäiset deitit aleksanterin patsaalla viikko sitten. Mua ei edes jännittänyt, oltiin puhuttu puhelimessa ja tuli tunne vanha tuttu. Ilta oli onnistunut ja nyt ollaan nähty joka päivä ( ihastuneen ihmisen kikatusta.)Nyt Ukkorähjä taitaa vaihtua Ukkokultaan. Ensihuumassa mennään, älkää välittäkö, kyllä tämä tästä vielä tasaantuu. Juu, hän on aikuinen mies. Kolme vuotta minua vanhempi. Juuri hyvä ikä. On turhat hötkyilyt takana. Iloinen, mukava, fiksu, kunnollinen, huomioon ottava, urheilullinen ja hyvätapainen. Asutut vuodet maailmalla antavat selvästi ihmiselle tiettyä avarakatseisuutta. Meillä on yhteiset kiinnostuksen kohteet, aina kulinarismista matkailuun.


Vai mitä sanotte viikonlopusta? Perjantai-iltana laitettiin yhes ruokaa rakkauvella. Yhes!!! En yksin. Käytiin saunas yhes. Yhes!!! Pestiin toisemme. La-aamuna oltiin jo kympiltä Flamingo Spassa. Siellä K-18 puolella, joka olikin oikein rauhallinen ja nautittava. Siellä sellainen parihieronta. Kuumilla yrttipalleroilla meitä hierottiin. Jette kiva. Sunnuntaina oltiin Nuuksiossa suunnistamassa koko päivä. Oli kyllä hauska päivä. Paikkahan on hirvittävän kaunis ja makkaratkin paistettiin. Enkä mä nyt tarkoita, että elämä pitäisi olla koko ajan hulabaloota. Ihan sellainen toisen kainalossa töllönkin töllöttäminen tuntuu kivalle. Yhes!!! Oli sellainen viikonloppu, että minusta tuntui elävälle. Nöyränä kiitäen hän.


Baithiwei, La-iltana olin ulkoruokinnassa hyvän ystävän kans. Testasimme ravintola Brondan, enkä oikein ollut vaikuttunut. Mua on alkanut pikku hiljaa nyppiä tää ruualla kikkailu. Annokset on tunnistamattomia mössöjä, eikä makumaailmakana oikein kohdannut. Parin ensimmäisen alkuruuan kans tarjottiin kuivaa sherryä, joka oli niin hirveetä litkua, että juomatta jäi. Eikä tässä kaikki. Pari tuntia aterian jälkeen, sain ruokamyrkytyksen. Oltiin paikallisessa homojuottolassa ( Ukkokulta tuli sieltä hakee) ja kello ykstoista tunsin, että kaikki ei ole ihan kohdallaan. Sanoin, että lähdetääks himaan, mä voin hiukka huonosti. Ei päästy kun kadun toiselle puolelle, niin aloin laattaa aika juhlallisesti. Sitä jatkui vielä himassa, mut onneksi selvisin yrjöllä ja päästiin kuitenkin sinne kylpylään. Juu, ei tartte ko. ruokalaan toiste mennä. Nyt onkin ohjelmassa reklamaation kirjoitus. Kaiketi hyvä heidänkin tietää, millaista pöperöä tarjotaan asiakkaille. Ei kiva.


16 kommenttia:

 1. Oijoi! Kylläpä leveästi hymyilytti tätä lukiessa!

  Raamit kaulassa eteenpäin. Hyvähyvä.

  Ja onnea <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen kuin hangon keksi. Hymyilyttää helposti :)

   Etiäpäin mennään!

   Poista
 2. Onnea rakkauteen ❤️ Huokasin kyllä helpotuksesta , onneks mun oma Ukkokulta oli kotona eikä sun kainalossa ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Voidaanhan me joskus tehdä vaihtarit ;)

   Poista
  2. Mielenkiintoinen ajatus ;D

   Poista
 3. Ihanaa että oot nyt häpi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin kyllä on. Tasapainoisempaa elämää.

   Poista
 4. Hyvä, että olet onnellinen! Nautihan täysillä ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan ajattelin, että antaa palaa ja nautitaan nyt!

   Poista
 5. No sehän eskaloitui nätisti. ;)

  Mutta kuten sanoin: asioilla on tapana järjestyä! (Vai sanoinko? Ehkä. Ainakin tarkoitin sanoa!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, taisit kyllä sano ja asiat järjestyy aina. Suuntaan tai toiseen.

   Poista
 6. Ihan parasta! Täällä iloitaan sun puolesta. Tai siis teidän molempien. Ja onneks tosiaan Anneaulikki oli tarkistanu, ettei ollu samasta Ukkokullasta kyse :D

  Tietty mun tuli vähän vanhaa Ukkorähjää surku ja toivon, että hänellekin elämä hymyilee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, jätetään ne ukkomiehet ihan rauhaan ;)

   Ukkorähjä on käynyt baarissa!!!! Toivon niin sydämestäni, että hän löytää myös uuden kumppanin.

   Poista