8.5.2014

Koostunut kehon mittaus

No hellou! Sorgen, kun en ole postaillut. Hengissä ollaan ja täällä Siuntion Kylpylässä kuntoutuksen toisella jaksolla. Niin on kuulkaa kiirettä pitänyt, etten ole koneelle ehtinyt. Todellinen syy taitaa kuitenkin olla se, että olen jostakin kumman syystä ollut niin poikki, että kaikki liikenevä vapaa-aika on mennyt köllöttelyyn. Suomeksi sanottuna olen nukkunut kuin pahainen nallekarhu talvisia uniaan. Kummalliseksi tämän tekee se, että minä, allekirjoittanut, uniongelmainen apina, en herää aamuyöstä, vaan posotan nukkua kellon armottomana soittoon. Eikä sekään riitä, vaan päiväunia on pitänyt nauttia aina, kun siihen on ollut mahdollisuus. Onko tuo sitten normaalia ja mikä on epänormaalia. Kiitollisena siitä, että nukun ja harmissani siitä, että aika on kortilla, pah.

Mä oon ihan pilvissä
Mutta hieno viikko alkaa olla lopuillaan. On taas koettu vaikka mitä elämystä, niin henkisellä kuin fyysiselläkin tasolla. Kivut hiukka haittaa tahtia, mutta psyyke saa niin paljon porkkanaa, että enpä tässä viitsi masennella. Tänään on siis vika ilta ja meillä on rouvien kanssa tärskyt alakerran buarissa kello ysi. Siellä on karaoke. Baithiwei, ollaan saatu kovasti kehuja siitä, että ollaan harvinaisen aktiivinen, hauska ja kiinnostunut ryhmä. Eräskin ohjaaja arvioi parasta A-luokkaa. Ei huono hei. Mutta uskoisin, että positiivisella asenteella on paljon merkitystä. Nauretaan ja hupsutellaan vaikka kaikki meistä on enemmän tai vähemmän kipuvammaisia.

Tääl on kesä
En mie nytkään kerkee tämän enempää. Ajattelin vikaillan kunniaksi laittaa tukan tötterölle ja lilaa luomeen. Täällä nimittäin ei paljon koreilla. Normiasu on verrarit ja naama kiiltää kuin naantalin aurinko. Meniks se noin? Oliks se naantalin aurinko mikä kiiltää. Ihan sama.

Sanonko sen kukkasin?
Ikäväkseni pitää todeta, että en ollut laihtunut yhtään ja kehonkoostumusmittaus näyttää aika pahalle. Saan siitä huomenna virallisen ruoskituksen. Mut katsokaas, mie oon aikuinen ihminen, viiskymppinen ja mulla on jo vara epäonnistua. Tästä on hyvä jatkaa ja hei, ei se ulkoinen vaan sisäinen kauneus on tärkeintä. Sovitaaks niin?

4 kommenttia:

 1. Heipä hei!
  Päädyin tänne Eilisen Paiston kautta ja jollain kummallisella tavalla tykkään tästä kovasti, kiitos siis kivasta blogista! Meillähän ei ole siis mitään yhteistä: Minä olen leviää pohjanmaan murretta puhuva maatilanemäntä -sinä kirjoitat välillä jotain aivan omituisia slangisanoja. Mun elämä mahtuu aika pitkälti tuvan, navetan ja postilaatikon väliin -sulla taas on kaikkea jännittävää tämän tuosta. Mulla on sellainen normiperhe -sulla ei. Parasta tässä kaikessa on, kun voin välillä järkyttää homofobiasta kärsivää miestäni kertomalla, että kävin taas lukemassa SITÄ blogia:-) Se mies on kuitenkin mulle rakkain maailmassa ja sinä ihan hyvä omanlaisenasi. Kaikkea hyvää! T:akka pohjanmaalta

  VastaaPoista
 2. Parahin Pohjanmaan Akka!
  Kiitos, kun luet. Ehkä mun elämä saattaa luettuna kuulostaa jännittävälle, mutta se on vain pieni osa sitä. Toki sattuu ja tapahtuu, koska se paikallaan olo ei ole minulle se paras vaihtoehto. Jotain tapahtumaa täytyy olla, mutta joku rauha ja turvallisuus on myös hyve.

  Meillä kuule saattaa olla enemmänkin yhteistä mitä luulet. Minulle ei ole lypsykarjanhoito ollenkaan vierasta. Nuorena poikana olin "emäntänä" tuolla karjalan suunnalla ja lypsykään ei ole siis vierasta. Outo slangi on taas sekoitus savolais-karjalais-hesalaismurrettani. Kielirikkautta, mutta ehkä vähä omintakeista juu.

  Mahtavaa, että sulla on rakas mies! Sitä tärkeämpää ei voi elämässä olla. Mulla on mun oma pikku perhe ja se on mulle tärkeä. Kerro Ukollesi terveiset, että meissä ei ole mitään järkyttävää. Tavallisia tallukoita, pikkasen on vain piuhat sekaisin ja sattuu rakastaa samaista sukupuolta. Ei se oo oikeesti outoo, ihan samanlaista arkea kuin kaikilla muillakin.

  Toivotan sulle elämyksellistä kesää ja rakastakaa toisianne!

  VastaaPoista
 3. Kiitos vastauksesta! Luin nuo molemmat kirjoitukset miehelleni ja lukiessani vastauksesi loppua mies nieleskeli ja silmissä oli kummaa kosteutta. Oliskohan peräti kylvetty joku asennemuutoksen siemen...
  T: Pohjanmaan akka

  VastaaPoista
 4. Pienistä sanoista voi kasvaa isoja muutoksia. Hip, hip huraa!!
  P:S Miehen euroviisusuosikki ei varmaan ollut parrakas nainen ;)

  VastaaPoista